hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szeptember 1-jétől Kiss Ildikó váltja Dror Harelt a légitársaság magyarországi csapatának élén.

A Holland Királyi Légitársaság újtára indította a bioüzemanyaggal működő, 80 járatból álló sorozatát. A járatokat EMBRAER 190-es típusú repülőgépekkel üzemelteti majd a társaság.

hirdetés

2016. március 27-től növeli kapacitását a KLM: újabb járat indul a holland fővárosba, Amszterdamba.

Szeptember 1-től Dror Harel váltja Melles Botondot az Air France-KLM magyarországi csapatának élén. 

hirdetés

További híreink

2018. április 16-tól heti három alkalommal.

Air France járat indul Maléba.

Növekedett az Air France-KLM csoport vesztesége az első negyedévben az előző évihez viszonyítva.

Az Air France megerősítette, hogy a légitársaság a 2017. március 28-i, Budapestről Párizsba tartó AF 1695-ös számú járatát törölte, miután két légiutaskísérőnél egészségügyi problémákat észleltek.

A Holland Királyi Légitársaság az Air Mauritiussal közösen Mauritiusra indít direkt járatot Amszterdamból 2017 október végétől. 

 2017 nyarától Agadir és Palma de Mallorca városokba indít heti három új járatot a francia légitársaság.

Év elején a légitársaságok jelentős része akciós árakkal igyekszik foglalásra csábítani az utazókat. Az Emirates aktuális akciója keretében most akár novemberi utak is foglalhatók kedvezményes áron. A Qatar Airways arra próbálja ösztönözni az utazókat, hogy ketten vagy hárman foglaljanak együtt, de az Air France, a British Airways és a Norwegian is akciós jegyárakat kínál január végéig. 

Több utast szállítottak Európa legnagyobb hálózatos légitársaságai novemberben az előző évihez viszonyítva.

Amikor a cég egyre-másra publikálja különböző előnyös tarifaajánlatait Európában és azon kívül is, addig folyamatos problémák merülnek fel a hajózók fedélzeti létszámával és az Air France-szal való együttműködéssel kapcsolatban is.

Nem robbant, minden utas és a gép is egyben.

Csillagok háborúja-rajongók figyelem! Az Air France légitársaság 4 észak-amerikai járatán már a hivatalos bemutató előtt vetítik az új epizódot. 

Az utasok még egy napot maradtak Curacao-n.

A Párizs-Mexikóváros viszonylaton közlekedik majd - téltől.

A KLM 800 rajongó bevonásával „nyugdíjazta” MD11-es típusú repülőgépeit. A három „Búcsújáratra” percek alatt elfogytak a jegyek.

Jelentősen csökkent a francia-holland Air France-KLM-csoport eredménye a harmadik negyedévben 2013 ugyanezen időszakához viszonyítva.

Nézze meg, hogy dolgozik Sherlock, a Schiphol kedvenc munkatársa!

Míg hétfőn az Air France gépeinek a fele nem szállt fel a pilóták sztrájkja miatt, kedden már hatvan százalékos ez az arány.

Sztrájk miatt törölték az Air France egy induló és két érkező járatát a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és a párizsi Charles de Gaulle repülőtér között hétfőn. 

Tíz százalékkal növeli nyereségét 2017-ig az Air France-KLM-csoport - derül ki a társaság honlapján közzétett stratégia tervből.

Európa főbb diszkont és hagyományos légitársaságainál nőtt az utasok száma júniusban, a legnagyobb bővülést a diszkont Norwegian érte el.

hirdetés
hirdetés