hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ebben a szállodában mériki össze tudásukat a jövő sztárséfjei, cukrászai és éttermi szakemberei.

Idén a kellemesen mézes, mogyorós ízvilágú, látványra is megkapó tortát választották Miskolc tortájának.

hirdetés

Február 13-án megjelent a Fehérvár Travel 2017. évi nyári katalógusa. A 192 oldalas kiadvány 130 féle társasutazást kínál 531 időpontban. 

Csaknem húszmilliárd forintos állami forrásból Pécsett megvalósuló új multifunkcionális sportcsarnok, uszoda, illetve ahhoz kapcsolódó aquapark megépítéséről döntöttek.

hirdetés

További híreink

A világtalan séfet az autista kuktája irányítja.

2017. március 21-én, a Mercure Budapest Buda szállodában.

Zsigó Róbert felháborítónak nevezte, hogy a magyar boltokban ugyanannak a gyártónak egyes terméke gyengébb minőségű, mint a nyugati országokban.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) meghívására csütörtökön Budapesten ülésezett az Európai Kereskedelmi és Iparkamarák Szövetségének (Eurochambres) elnöksége.

Az állam bevezeti a kisüzemi bortermelő kategóriáját.

Remekművek Budapestről - A reneszánsztól az avantgárdig címmel mutatja be a budapesti Szépművészeti Múzeum és a Magyar Nemzeti Galéria gyűjteményének 500 évet átfogó, 90 alkotását pénteken nyíló nagyszabású kiállításán a madridi Thyssen-Bornemisza Múzeum.

A cél a tudásbázisaik összekapcsolása, valamint a közös oktatási és kutatási programok, szakmai gyakorlóhelyek létrehozása, valamint a tehetséggondozás.

Az előzetes várakozásokkal ellentétben nem hagyta jóvá a pozsonyi önkormányzat képviselőtestülete csütörtökön azt a javaslatot, hogy a város területén teljesen tiltsák be a szerencsejátékokat.

A Főváros képviseletében az Utazás kiállításon idén is a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ mutatja be Budapest széles kulturális és turisztikai kínálatát.

A Brnói Vásárvállalat, a Cseh Köztársaság budapesti Nagykövetsége, valamint Csehország Ipari és Kereskedelmi Minisztériuma közös sajtótájékoztatón mutatta be a Brnói Vásárváros idei legfontosabb eseményeit.

Negyven kiállító termékeit - kávékat, borokat, párlatokat, kísérőfalatokat - kóstolhatnak a KávéBár Bazár látogatói a Tesla Budapestben.

Az Utazás 2017 kiállítás két díszvendége Győr és Oroszország, a szervezők célja idén a szakmai vonalat erősíteni.

Eddig csak pletyka szintjén létezett a hír, ma már tesztekkel is bizonyították.

A napi 24 órán keresztül sugárzó csatorna angol nyelvű lesz. 

Különjárattal viszi utasait a Taurus Reisen a tunéziai Djerba szigetére május 9-én, hogy az utasok részt vehessenek a helyi zsidóság minden évben megszervezett ghribai zarándoklatán.

Március 1-jén kerülnek forgalomba az új 2000 és 5000 forintos bankjegyek, az új pénzek biztonsági elemei korszerűbbek lesznek a korábbinál és megjelenésük is változik.

Hongkong ismét a világ legszabadabb gazdaságának minősült az amerikai Heritage Alapítvány és a The Wall Street Journal közös rangsorában, Magyarország az 56. helyen szerepel.

A Duna-Ipoly Nemzeti Parkban mintegy 350 millió forintból fejlesztenek 3 természetvédelmi bemutatóhelyet Budapest vonzáskörzetében, és további 220 millió forintot fordítanak a Budai-, illetve a Pilis-hegységben található barlangok helyreállítására.

Tavaly több mint háromszorosára, 10 millió euróra (mintegy 3 milliárd forint) nőtt az üdülési csekkel vásárolt turisztikai szolgáltatások értéke Romániában.

50 országból közel 230.000 vendég több mint 1.076.000 éjszakát töltött el 2016-ban Hévízen.

hirdetés
hirdetés