hirdetés
hirdetés
hirdetés

Október 19-én nyit a II. SZEGA Nemzetek Sajtfesztiválja: 25 ország közel félezer sajtkülönlegességét lehet megkóstolni hazánk legnagyobb sajtünnepén.

Felhőtlen nyári kikapcsolódásra van szüksége minden gyermeknek, erre a zánkai táborban lehetőség adódik minden évben - mondta Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége az Erzsébet-táborban tett látogatása alkalmából.

Jakutföldtől Izraelen át Pápua Új-Guineáig válogathatnak az egzotikus utakra vágyók az új úticélok közül az 1000 Út Utazási Iroda frissen bemutatott 2019/2020-as egzotikus katalógusából.

Az átlagos foglalási érték 42 ezer forint volt, a SZÉP-kártyások ennél 70 százalékkal többet fizettek.

hirdetés

 A közvetlen Balaton-parti településeknek kiosztott uniós források több mint kétharmadát (27,1 milliárd forintot) az északi parti települések nyerték el, azaz alig egyharmada (12,1 milliárd forintot) jutott eddig a déli partiaknak - írta a Portfolio.hu.

A kenyér után a pékáru esetében is szigorodhatnak az élelmiszerkönyvi előírások, ez pedig minőségi változásokat hozhat, ahogyan az előbbi esetében is történt - írta a Magyar Nemzet.

hirdetés

További híreink

Megérkezett Czestochowába a 95 éves olasz Emma Morosini, aki egyedül és gyalog zarándokolt mmintegy ezer kilométert a legismertebb lengyelországi Mária-kegyhelyre - írta az MTI.

Néhányan életüket veszítették és többen megsérültek villámcsapásokban a lengyel Tátrában.

Egyúttal ez alá vonjuk be két népszerű versenyünk, a Pakk csomagolásdesign és a Mediadesign tematikáját. Lesz service design és event design is.

Csütörtökön indul a Nemzetközi Űrállomásra Fedor, az orosz humanoid robot.

Magyarország 365 címmel országos fotópályázatot hirdet a kormány az ország értékeinek bemutatására.

Új komplexum épül London közelében a British Museum raktárban elhelyezett kincseinek bemutatására. A 2023-ra elkészülő létesítményben világhírű antik szobrok is megtekinthetők lesznek.

Akár 6 évnyi börtönbüntetés is várhat arra a francia párra, akik 40 kiló szardíniai homokot akartak ellopni - írta az Euronews.

Magyarországon több adót fizet a gyalogos vagy a kerékpáros is, mint aki repülőre száll, a költségvetés pedig évi 78 milliárd forintnyi jövedéki adótól és 68 milliárdnyi áfától  esik el - írta a G7.hu.

 

2261 méterre a tengerszint felett.

... egyértelműen ma a Corvin sétányon van.

Turisták, buszok, turistabuszok

A keszthelyi díjátadón Lenti és Lipót települések vehették át az első díjakat.

Egy kritikusan veszélyeztetett faj.

Visszaváltási rendszer bevezetése készül.

Környezettudatosan a vízparton is.

Bécsben fejlesztett adatszemüveg válthatja le az okostelefonokat.

Tavaly 20-30 százalékkal nőtt a magyarok külföldi bankkártyás költése.

Szeptember 9-től november végéig üzemszünet lesz a balatonfenyvesi kisvasúton, folytatódik a pályafelújítás, addig azonban naponta tucatnyi járat viszi a kirándulókat a Nagyberekbe. 

Az idén kissé csökkent a Sziget fesztivál látogatottsága és nyeresége.

hirdetés
Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?
hirdetés

Turisztikai adatbázisok