hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az utazásszervezőnek idén Djerbára is lesz egy charterjárata.

Berlin, Oberhausen, Isztambul és Manchester után Nyíregyházán nyílik a következő európai Legoland Discovery Center.

hirdetés

A hajózás és a vízi sportok szezonnyitó rendezvénye február 23-26. között várja az érdeklődőket.

Február 23-26. között közel 100 izgalmas városnéző program várja az érdeklődőket.

hirdetés

További híreink

Egyelőre nem nálunk, hanem Bécsben.

A középfokú oktatás alsó tagozataiban tanuló uniós diákok mintegy 60 százaléka, az előző évhez képest 1,1 százalékkal többen választottak legalább két idegen nyelvet 2015-ben.

Mintegy félmilliárd forintos beruházással a gyógytóból elfolyó meleg víz hasznosításával oldják meg Hévízen a kórház és a fürdő egyes épületeinek fűtését.

A Lidl akciójának lényege, hogy a nézők együtt főzzenek a híres szakáccsal.

Mesterlövészek figyelik a tetőkről éjjel és nappal a Szent Márk teret az olaszországi Velencében, ahova a karnevál utolsó napjaiban több százezer embert várnak.

Borkiválasztást hirdetett az "Országház Bora 2017" cím elnyerésére az Országgyűlés elnöke, Kövér László.

Pasztőrözetlen, mégis hat hónapig eláll, nahát.

Nemzeti érték, mely tanúskodik egy emberi közösség és az adott terület történelmi kapcsolatáról.

A pályázásban és a népszavazásban is hisz.

Nyilvánosságra hozta 2016. évi eredményeit az Orbis szállodavállalat. A társaság minden mutatóját jelentősen javította a múlt év során.

Az elégikus forma a végére szinte észrevétlenül változik át a remény hangjaivá.

Különleges, állandó szabadtéri kiállítás nyílt a második világháború végén a Szovjetunióba elhurcolt hadifoglyok és kényszermunkások emlékére a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Napkoron szerdán.

Nicolas Sarkozy volt francia államfő az AccorHotels francia szállodaipari vállalat igazgatótanácsának tagja lett, ahol a nemzetközi fejlesztést kíséri figyelemmel - közölte a cég.

Bejelentették a 2017. évi minősítések hivatalos eredményét, a Kempinski Hotel Corvinus Budapest újabb értékes elismerést kapott.

A tél utolsó pár napjában még jobban megéri hotelszobát foglalni az Amadeus Content Inn rendszerében. 

Két grönlandi férfi, az Air Greenland egyik pilótája és egy marketingmenedzser fényképezőgépet ragadtak, hogy dokumentálják mindennapjaikat a grönlandi kisvárosokban és a természetben egyaránt.

A 25. Szigeten lesz először látható Magyarországon az “elmúlt huszonöt év talán legfontosabb brit dalszerző-előadója”, PJ Harvey.

Európai uniós forrásból összesen több mint félmilliárd forintot nyert el a Körös-Maros Nemzeti Park, amelyből két projektet valósít meg.

Újabb öt, a helyi gazdaság- és turizmusfejlesztést, energetikai korszerűsítést és fenntartható városi környezet fejlesztését támogató pályázati felhívás jelent meg.

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) sajtótájékoztatón számolt be 2017-es tematikus kampányukról, a német idegenforgalomban várható fejlődésről, valamint a DZT középtávú céljairól február 21-én a Kempinski Hotel Corvinusban.

hirdetés
hirdetés