hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nyitva a Kisfaludy-ház új Borterasza, ahol a pazar kilátás mellé akár Misit és Rózát is felszolgálják.

 

A régióban magasan Budapest iránt a legnagyobb a britek érdeklődése – olvasható a Bolsover Cruise Club hajótársaság felmérésében. 

hirdetés

Letették egy négycsillagos szálloda alapkövét Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn szerdán, a 4 milliárd forint értékű beruházás a következő turisztikai szezonra készül el.

Július 11-én adott interjút az egyik sri lankai tévécsatornának Rohan Nanayakkara, a RonanAir Légiközlekedési Kft. egyedüli tulajdonosa, ahol elmondta, hogy hat hét múlva repülhetnek az új magyar légitársaság gépei.

hirdetés

További híreink

A geológusok attól tartanak, összeomolhat és áradást okozhat a norvég Preikestolen - magyarul "Szószék" szikla. 

A Fővárosi Önkormányzat által meghirdetett ’Építészeti Örökségvédelmi Támogatás 2017’ pályázaton akár húsz millió forint vissza nem térítendő támogatás is nyerhető, ha valaki szeretné felújítani épülete homlokzatát vagy más, elsősorban a közterületről látható építészeti értékét. 

Gerecse kapuja néven épít látogatóközpontot a tatabányai önkormányzat a megyeszékhely fölé magasodó Turul emlékmű közelében 600 millió forintos beruházással. 

A sikeres 2016-os év után tovább tudta növelni bevételeit a magyarországi Accor-szállodákat is üzemeltető Orbis Hotel Group. A cég hazánkban és a régióban is terjeszkedik. 

A Green Holidays csődje rámutatott arra, hogy szükséges átfésülni a hazai utazásszervező vállalkozásokra vonatkozó ellenőrzési gyakorlatot. 

A vizsgált 49 vendéglátó egység közül kilencnél találtak problémát a szakemberek az ott árult halak nyomon követhetőségével kapcsolatban.

Tartósan növekszik a magyarok nyaralási kedve, és a nyaralás mellett a forró napokon lakásfelújításra költenek a legszívesebben honfitársaink, derül ki egy minapi felmérés alapján.

A szállodások korlátoznák azt is, hogy évente hány napra lehet kiadni airbnb-s lakást.

A megnövekedett utasforgalomnak köszönhetően vagyoni biztosítékot emelt a charteres csomagokat programozó utazásszervező, így 2017. júliusától már 800 millió Ft-ra biztosítja utasait a Colonnade Biztosítónál.

A megyeszékhely szerinti járási hivatalok összesen 136 helyszínen 553 csúszdát, vízi ugrálóvárat és élményjátékot ellenőriztek.

Az új Dubaj Keret két, 150 m magas tornyát egy 93 méter hosszú híd köti majd össze. 

A portugál, a montenegrói, az olasz és a horvát erdőtüzek után a francia Riviérán is lángra gyulladt az erdő, kedden már háromezer hektár lángolt.

Vidéki szállodások figyelem! A várva várt Kisfaludy-programról itt minden megtudható.

A várakozások szerint milliárdokkal több pénz áramlik a turizmusba a vizes világbajnokság idején – közölte Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója.

Egy, a Sziget fesztiválhoz hasonló rendezvény izraeli megszervezéséről tárgyal a Sziget Kft.

A korábbi 440 millióról 600 millió forintra növelte vagyoni biztosítékát az Anubis Travel a közelmúltban.

Az eddig bejelentett utazási csomagok száma 1902 darab, ami nagyságrendileg 5260 fő utast érint.  A várható kárösszeg közel 900 millió forint lesz a teljes feldolgozottságot követően. 

Hat évvel az indulást követően letisztultabb, átláthatóbb, reszponzív megjelenést kapott a We Love Budapest. 

Nyíregyháza lesz a Vásárhelyi Forgatag idei díszvendége - jelentették be kedden a szervezők Marosvásárhelyen.

A kínai turisták egyre gyakrabban utaznak önállóan, távolabbra merészkednek és kevesebbet költenek vásárlásra. Alapvetően változnak meg a kínai turisták utazási szokásai, és ehhez érdemes alkalmazkodniuk a turisztikai szolgáltatóknak.

hirdetés
hirdetés