hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ebben a szállodában mériki össze tudásukat a jövő sztárséfjei, cukrászai és éttermi szakemberei.

Idén a kellemesen mézes, mogyorós ízvilágú, látványra is megkapó tortát választották Miskolc tortájának.

hirdetés

Február 13-án megjelent a Fehérvár Travel 2017. évi nyári katalógusa. A 192 oldalas kiadvány 130 féle társasutazást kínál 531 időpontban. 

Csaknem húszmilliárd forintos állami forrásból Pécsett megvalósuló új multifunkcionális sportcsarnok, uszoda, illetve ahhoz kapcsolódó aquapark megépítéséről döntöttek.

hirdetés

További híreink

2017. március 21-én, a Mercure Budapest Buda szállodában.

Zsigó Róbert felháborítónak nevezte, hogy a magyar boltokban ugyanannak a gyártónak egyes terméke gyengébb minőségű, mint a nyugati országokban.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) meghívására csütörtökön Budapesten ülésezett az Európai Kereskedelmi és Iparkamarák Szövetségének (Eurochambres) elnöksége.

Az állam bevezeti a kisüzemi bortermelő kategóriáját.

A cél a tudásbázisaik összekapcsolása, valamint a közös oktatási és kutatási programok, szakmai gyakorlóhelyek létrehozása, valamint a tehetséggondozás.

A Főváros képviseletében az Utazás kiállításon idén is a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ mutatja be Budapest széles kulturális és turisztikai kínálatát.

Negyven kiállító termékeit - kávékat, borokat, párlatokat, kísérőfalatokat - kóstolhatnak a KávéBár Bazár látogatói a Tesla Budapestben.

Az Utazás 2017 kiállítás két díszvendége Győr és Oroszország, a szervezők célja idén a szakmai vonalat erősíteni.

Eddig csak pletyka szintjén létezett a hír, ma már tesztekkel is bizonyították.

Különjárattal viszi utasait a Taurus Reisen a tunéziai Djerba szigetére május 9-én, hogy az utasok részt vehessenek a helyi zsidóság minden évben megszervezett ghribai zarándoklatán.

Március 1-jén kerülnek forgalomba az új 2000 és 5000 forintos bankjegyek, az új pénzek biztonsági elemei korszerűbbek lesznek a korábbinál és megjelenésük is változik.

Hongkong ismét a világ legszabadabb gazdaságának minősült az amerikai Heritage Alapítvány és a The Wall Street Journal közös rangsorában, Magyarország az 56. helyen szerepel.

A Duna-Ipoly Nemzeti Parkban mintegy 350 millió forintból fejlesztenek 3 természetvédelmi bemutatóhelyet Budapest vonzáskörzetében, és további 220 millió forintot fordítanak a Budai-, illetve a Pilis-hegységben található barlangok helyreállítására.

50 országból közel 230.000 vendég több mint 1.076.000 éjszakát töltött el 2016-ban Hévízen.

Minden eddiginél több, mintegy 1300 maskarás űzi el a telet az idei busójáráson, amely február 23-án veszi kezdetét Mohácson. 

A képviselő-testület elfogadta Hévíz város idei évi költségvetését a testület legutóbbi ülésén.

A GINOP három pályázatán összesen 4,2 milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós forrást nyert el 207 fejlesztés, köztük két látogatóközpont építése.

A Duna-Dráva Nemzeti Park több mint 446 millió forintot költ őshonos állatok tartási körülményeinek javítására jövő év tavaszáig.

Tíz új határátkelőt nyitnak meg alkalomszerűen a hétvégétől a magyar-román határszakaszon.

Magyarország a 2020-ig tartó európai uniós költségvetési ciklusban 3540 milliárd forintot fordíthat környezet- és természetvédelemre.

hirdetés
hirdetés