hirdetés
hirdetés

Guller Zoltán, az MTÜ vezérigazgatója május 26-án mutatta be a szakmai szervezetek képviselőinek két új helyettesét, akik a turizmus további fellendítésén dolgoznak majd a következő időszakban.

Laurent Turpault most csatlakozott az AccorInvesthez kommunikációs és közkapcsolati alelnökként. Az új pozíció létrehozása összhangban áll a csoport átalakítási stratégiájával. 

A miniszterelnök kedden, a háborús veszélyhelyzet bejelentésekor jelezte, hogy az első döntésekről szerdán beszámol. Ezt meg is tette. Bejelentése a légitársaságokat is érinti.

Kathrin és Mark Patel brémai textil-tervezőpárost kérték fel a JAB vadonatúj termékcsaládjának megtervezésére. 

hirdetés

Közel száz üzleti partner vett részt az eseményen, amelyet a Párisi Udvar passzázsában tartottak.

Augusztus 2-6-ig Nagyharsányban, Beremenden, Villánykövesden, a Vylyannál és Mokoséknál tartják az újabb összművészeti fesztivált. 

hirdetés

További híreink

A 14.453 négyzetméteres terület ideális szálláshely építésére. (X)

Az újra megrendezendő nagyfesztiválok miatt is erős nyári szezonra számít a rendőrség a Balatonnál, ahol középiskolások is segítik majd a bűnmegelőzési munkát..

Megnyílt szerdán a Sisi-kiállítás a gyulai Almásy-kastélyban, ahol a királyné napra pontosan 165 éve töltött el egy éjszakát férjével.

Derül ki a Profession.hu tavaly ősszel készült reprezentatív online felméréséből.

Ikarus buszokkal, ikonikus autókkal, legendás mozdonyokkal, reptéri tűzoltóautóval is várja látogatóit a Közlekedési Múzeum.

Ebben reménykednek az új munkahelyen.

A város közösségének bevonásával döntött a pécsi önkormányzat a város új szlogenjéről.

Nem mutattak ki toxikus anyagot a Városligeti tónál történt halpusztulások után elvégzett laboratóriumi vizsgálatok, a víz hőmérséklete és összetétele is megfelel az előírásoknak.

A Crowne Plaza Budapest a szintén Gránit Pólus tulajdonában lévő Westend bevásárlóközpont oldalában található 230 szobával, 13 rendezvényteremmel, 2 étteremmel, Club Lounge-al és teraszokkal.

Beindult a horvát szállások foglalása, összértékük több mint ötszöröse a tavalyinak - derül ki a Szállás.hu összeállításából.

Ha a főváros nem akarja megépíteni, akkor a kormánnyal szövetkezne a látványos felvonót tervező cég.

Az új GM a Mellow Mood Hotels-től érkezik az Accor kötelékébe.

A májusi Hónap kincse a Magyar Nemzeti Múzeumban (MNM), egy gyümölcsfából készült, gazdagon díszített ezüst műtárgy. Vajon kié lehetett?

Világszínvonalú új otthont kapott a Néprajzi Múzeum, amelynek a Városliget szélén megvalósult új épületét hétfő délutántól vehetik birtokba a látogatók.

Eddig idegen megoldásokkal barátkozik a szakma.

Az elmúlt időszakban több változás is történt a Mellow Mood Hotels-nél, mutatjuk, mi minden.

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Vasárnap megnyílt a Szabadtéri Néprajzi Múzeum Erdély épületegyüttesének első kiállítási egysége.

A Colonnade Insurance S.A. Igazgatótanácsa a luxemburgi biztosítási felügyelet jóváhagyásával dr. Kéringer Csabát nevezte ki a Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe vezetőjévé.

Az ország legrégebbi környezetszépítő versenyében a szakmai elismerések mellett idén is értékes nyereményekért versengenek a települések virágos parkjai, zöldellő közterületei.

hirdetés
hirdetés

Turisztikai adatbázisok