hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Főnixjárat 2017 keretén belül Antalyában került sor az új partnerségi megállapodás bejelentésére.

Szerdán átadták Hévíz legújabb szállodáját, a négycsillagos Bonvital Wellness & Gastro Hotelt.

hirdetés

Április 28-tól új kommunikációs igazgató kezdi meg munkáját A Magyar Turisztikai Ügynökségnél Kassitzky Attila személyében.

A legnagyobb hotelláncok szállodáival szerződésben álló RateMate a kisbefektetők számára is elérhető Funderbeam platformon 100 ezer eurós befektetői (úgynevezett crowdinvesting) kampányt indított.

hirdetés

További híreink

A szállásfoglalásnál az ár, az elhelyezkedés és egyre inkább a látvány alapján dönt az utazó. Találtunk egy pesti airbnb-s lakást, ami igen jól néz ki.

Feloldották a múlt héten kiadott lezárást.

Gyöngyösön tanuló középiskolások és főiskolai hallgatók népszerűsítik hamarosan a Mátrát.

A Budapest Airport Zrt. arról tájékoztatta a Magyar Utazási Irodák Szövetsége tagjait, hogy a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Premium Parkoló indulási szintjén 2017. május 02-tól várhatóan 2017. május 17-ig kivitelezési munkálatok zajlanak.

Napjainkban a szupertrendi éttermek esetében már nemcsak az étel és az ital a fontos, hanem a „hangulat”, az atmoszféra is, ami gyakran sokkoló, de legalábbis meglepő lehet.

Újabb öt éven át Herczeg Tamás vezetheti a Szegedi Szabadtéri Játékok Nonprofit Kft.-t - döntött ellenszavazat és tartózkodás nélkül pénteki ülésén a Tisza-parti város közgyűlése.

Újra megnyitja kapuit a Szegedi Tudományegyetem arborétumának trópusi lepkekertje.

Talán kevesen tudják, hogy a turisták közül sokan szívesen gyalogolnak Zádorfalván és környékén. A kis észak-borsodi falu mindezt elsősorban annak köszönheti, hogy a településen halad keresztül az Országos Kéktúra Útvonal.

A magyar fürdők nemzetközi versenyképességéhez elengedhetetlen a fürdőszolgáltatások áfájának csökkentése a jelenlegi 27 százalékról 18 százalékra a jövő évtől.

Operatív vezetőként csatlakozott a Kartago Tours csapatához Riba Orsolya.

Negyven ország lakosainak extrém sportokra vonatkozó szokásait vizsgálva kiderült, hogy Magyarország a középmezőnyben van a kalandvágyók listáján.

Szlovénia csatlakozásával a Hotelstars Union immár a 17. tagját köszönti.

Közösségi, kulturális térként éled újjá Gödön a legendás magyar versenyló, Kincsem egykori istállója.

Budapestről indult és Londonba tartott az az autóbusz, amelyet súlyos műszaki hiányosságok miatt nem engedtek tovább az osztrák hatóságok.

A magyar pedagógusok számára kínál hasznos ismeretanyagot és a hazai vándortábor mozgalom felélesztésében való részvételi lehetőséget a „Gyalogos vándortábor-vezető” akkreditált pedagógus továbbképzés.

Szakmai ismerkedés az Amadeus Content Inn és Content Rail platformjaival.

Pontosan definiálnák az iskolai kirándulásokat és a balesetek esetén az objektív kártérítési felelősség fogalmát a köznevelési törvény tervezett módosításában - mondta Palkovics László oktatási államtitkár.

A mátrai szállodák, síparkok, vendéglátóhelyek rendszeresen küzdenek az ingadozó áramellátás, a rossz minőségű utak, a hiányzó gázszolgáltatás és a kifogásolható ivóvízszolgáltatás következményeivel 

Tizenhat év után távozott a Magyar Turisztikai Ügynökségtől Polgár Judit.

A Duna-Ipoly Nemzeti Park látogatóközpontot épít a dömösi hajóállomás közelében fekvő 2,5 hektáros területen 1,3 milliárd forint ráfordítással.

hirdetés
hirdetés