hirdetés
hirdetés

Egy felmérés szerint bizakodóak az üzleti rendezvénypiaci kilátások.

Lonely Planet online utazási magazin 20-as listát állított össze az általa legjobbnak tartott európai fürdőkből.

Mielőtt munkahelyet váltunk, érdemes megvizsgálni, miért is szeretnénk azt tenni.

Jelentősen csökkent a hazai bankkártyákhoz kötődő csalások száma és értéke is a második negyedévben, főként az erős ügyfélazonosításnak köszönhetően.

hirdetés

A távmunkában dolgozók kétszer akkora eséllyel dolgoznak heti 48 óránál többet, mint akik bejárnak a munkahelyükre.

Fiókirodát nyitottak Újbudán, az Etele Plázában, Magyarország harmadik legnagyobb bevásárlóközpontjában.

hirdetés

További híreink

Pagony egy 5 éves welsh terrier, "aki" gazdáját, Hernádi Zsoltot kísérte el a Grand Hotel Esztergom megnyitójára. Hernádi Zsolt, a MOL vezérigazgatója a magánbefektetők képviselőjeként vett részt a sajtóeseményen.

Megépült végre a többezer főt befogadó kongresszusi központ, amelyre sok évtizede vár már a hazai turizmus szakma. A Hungexpo sajtóbejárásán jártunk.

Kívül-belül felújították a bodajki kastélyt, emellett a közel héthektáros angolpark is teljesen megújult, valamint megépült egy portaépület, ahol további két kiállítótér jött létre.

Máté Zsolt belsőépítész álmodta meg és tervezte a különleges tematikájú, egri butikhotel belső tereit. A szálláshely nevét a híres várostrom dátuma adta.

Egy úgynevezett GoGreen generátort hozott létre a Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft.

A Dunakanyar négy városának - Esztergom, Szentendre, Vác és Visegrád - turisztikai szervezeteinek szakmai napján jártunk autentikus környezetben, a szentendrei Skanzenben.

A magyarok az idei évben a hazai utazásokat részesítették előnyben, elsősorban pihenésre vágytak és autóval indultak útnak, az utazási kedv pedig a főszezon lezárultával sem csökken.

A Magyar Kongresszusi Iroda szakmai csapata új pozícióval bővült, kialakításra került a gazdasági vezető pozíció, amelyet szeptember 13-tól Gellért Mónika tölt be.

Színpaddá válnak a terek Budapest szerte szeptember 26. és október 10. között.

Még több lehetőség várja a hideg hónapokban Harkányba látogatókat, hiszen nemrégiben átadták a helyi gyógyfürdő legújabb részlegét, a Harka Vízivilágot - írja a Termálfürdő.hu.

Mostantól három héten át televíziókban, online felületeken és országszerte plakátokon találkozhat a közönség a Visegrádi Négyek kampányával.

Lehet, hogy a munkahelyünkön már nincs dedikált saját asztalunk, de hogyan teremthetjük meg magunknak ebben a helyzetben is a kényelmet?

Online jótékonysági árveréssé alakul a turizmus és vendéglátás témakörében elsőként debütáló és nagy sikert arató Tourism Is Our Passion című fotópályázat díjnyertes darabjaiból álló kiállítás.

Megnyitott az V.30 Belvárosi Sportközpont Budapest szívében sokrétű sportolási lehetőséggel.

Elkészült a budavári Lovarda rekonstrukciója. A patinás, de korszerűen felszerelt épület rendezvényhelyszínként funkcionálhat majd.

A vadászati világkiállítás mentesül a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések alól - tartalmazza az a kormányrendelet-módosítás, amely kedden jelent meg a Magyar Közlönyben.

Szeptember 16-án befektetői fórumot rendeznek Budapesten, ahová az osztrák lehetőségek iránt érdeklődő magyar turisztikai vállalkozásokat is szeretettel várják.

Egyre nő az igény a fiatal részmunkaidős munkavállalókra. A top 3 felvevőpiac között az éttermi vendéglátás.

Szeptember 24 - 26. között az építkezés és a lakásfelújítás előtt álló vásárlók és az enteriőrdesign szerelmesei 7000 négyzetméteren, több mint száz berendezett enteriőrben nézelődhetnek.

hirdetés
hirdetés

Turisztikai adatbázisok