hirdetés
hirdetés

Ennek egyik legbiztosabb jele, hogy sorra jelennek meg a különféle gasztrokiadványok. Itt van mindjárt közülük kettő.

Itt és most megtudhatja. A Wine Intelligence kutatása alapján.

Koch Csaba 2012-es villányi Csanád cuvée-je Magyarország legjobb vörösbora a magyar borszakírók szerint.

2017 tavaszán a világ eddigi legnagyobb borászati szakvására volt a ProWein, a szervezők azonban azt vetítik elő, hogy jövőre még nagyobb lesz.

Három éve telepített Irsai Olivér szőlő szedésével indul a szüret a neszmélyi Hilltopnál.

hirdetés

A Tornai Pincészet és az MVM a Somló hegyi pincészetnél augusztus 16-án szupergyorsan töltő elektromos töltőállomást helyezett üzembe.

Az Irsai Olivér és a Csabagyöngye fajtákkal az egész országban megkezdődött a szüret

A Hegyközségek Nemzeti Tanácsa (HNT) közreadta idei szőlőár-prognózisát. Az árlista folyamatosan frissul, elmondjuk, hol található és mit tartalmaz.

Idén - július 7-9-ig - is tízezrek ünnepelték Eger legújabb hungarikumát: a XXI. Egri Bikavér Ünnepre ismét megtelt az egri csodálatos adottságú Érsekkert. ahol Franco Neroval is találkozni lehetett.

Ezt tanácsolták azon a szekszárdi különleges borvacsorán, ahol a minap jártunk.

hirdetés

Ingyenes marketing tudásforrás a turisztikai szakmának.

Marika blogja  // 

Magyarország egyetlen olyan étterme a szekszárdi Ízlelő, ahol a konyhán és a vendégtérben is kizárólag sérültek dolgoznak. Egyikük, a kerekesszékes felszolgáló, Kecskeméti Marika mutatja be mindennapjaikat.

Travellina  // 
Fotók és útleírások a világ minden szegletéből. Utazási fortélyok, gasztroélmények, UNESCO világörökség ismertetők és hazai programajánlók.
Fotelkalandor  // 

A világ nem körülöttünk forog. Ha magunkból kiindulva akarjuk megérteni, sem megunkat, sem a világot nem értjük. Próbáljuk meg fordítva.

hirdetés