hirdetés
hirdetés

Idén a hosszú, száraz nyár kedvezett a termésnek.

Megérkezett 2018 első primőr bora, amely Pécsen készült.

A szokásosnál öt-hat nappal korábban kezdték Villányban a kékoportó szüretelését.

Vino Kóstoló Ünnep Egerben.

Kiderült, kik lettek az előző év legjobb szőlő- és bortermelői.

hirdetés

Itt és most megtudhatja. A Wine Intelligence kutatása alapján.

Koch Csaba 2012-es villányi Csanád cuvée-je Magyarország legjobb vörösbora a magyar borszakírók szerint.

2017 tavaszán a világ eddigi legnagyobb borászati szakvására volt a ProWein, a szervezők azonban azt vetítik elő, hogy jövőre még nagyobb lesz.

Három éve telepített Irsai Olivér szőlő szedésével indul a szüret a neszmélyi Hilltopnál.

Vakkóstolás gasztrobloggerekkel, újságírókkal a zánkai Fészekben.

hirdetés

Ingyenes marketing tudásforrás a turisztikai szakmának.

Marika blogja  // 

Magyarország egyetlen olyan étterme a szekszárdi Ízlelő, ahol a konyhán és a vendégtérben is kizárólag sérültek dolgoznak. Egyikük, a kerekesszékes felszolgáló, Kecskeméti Marika mutatja be mindennapjaikat.

Travellina  // 
Fotók és útleírások a világ minden szegletéből. Utazási fortélyok, gasztroélmények, UNESCO világörökség ismertetők és hazai programajánlók.
Fotelkalandor  // 

A világ nem körülöttünk forog. Ha magunkból kiindulva akarjuk megérteni, sem megunkat, sem a világot nem értjük. Próbáljuk meg fordítva.

hirdetés