hirdetés
hirdetés
hirdetés

A világ legkarcsúbb tornyát adják át csütörtökön a dél-angliai Brightonban: a 161 méter magas épület egy különleges kilátó, amelyről akár 42 kilométerre is lehet látni.

A brit légitársaság az Ogilvy menesztése után jelentette be, hogy az egyéb kreatívfeladataikat is végző Bartle Bogle Hegarty készítheti a jövőben a vállalat kiemelt ügyfeleinek szóló lojalitásmarketing-aktivitásait is.

Gyorsabb volt-e 100 méteren a dél-afrikai rögbijátékos a British Airways vadonatúj Superjumbójánál?

Flashmobbal népszerűsítette Angliát a British Airways és a Visit Britain Moszkvában. 

hirdetés

Kinek az utaskísérői a legkedvesebbek? Melyik fedélzetén a legfinomabb az étel? Kinek van a legjobb menetrendje? És hol kapják a pénzükért a legjobb szolgáltatást az utasok? Ez is kiderült!

2,6 millióan érkeznek Londonba az ünnepi időszakban.

hirdetés

További híreink

Napi öt járat Londonba Budapestről 2019-ben.

Vagy inkább Bitish Airways járat.

Év elején a légitársaságok jelentős része akciós árakkal igyekszik foglalásra csábítani az utazókat. Az Emirates aktuális akciója keretében most akár novemberi utak is foglalhatók kedvezményes áron. A Qatar Airways arra próbálja ösztönözni az utazókat, hogy ketten vagy hárman foglaljanak együtt, de az Air France, a British Airways és a Norwegian is akciós jegyárakat kínál január végéig. 

Több utast szállítottak Európa legnagyobb hálózatos légitársaságai novemberben az előző évihez viszonyítva.

Európa három nagy hálózatos légitársasági csoportjából csak a British Airways, az Iberia és az Aer Lingus tulajdonosa, az IAG tudott több utast szállítani az idén augusztusban az előző évihez képest.

A légitársaság rövidebb transzatlanti járatain mostantól egy étkezéssel kell beérni.

Csak az IAG légitársaságai, a British Airways, az Iberia és az Aer Lingus növelte utasforgalmát júliusban a tavalyihoz képest, a Lufthansa és az Air France-KLM csökkenésről számolt be.

A British Airways, amely eddig kitartott a fedélzeti ingyenes ellátás mellett, bejelentette, hogy ezentúl fizetni kell az ételért a rövid távú járataikon. 

Valószínűleg drónnal ütközött vasárnap London légterében a British Airways légitársaság egyik repülőgépe.

A British Airways Holidays egy kísérlet keretében arra kereste a választ, hogy milyen játékokat érdemes a repülőre vinni, amelyek lefoglalják a gyermekeket utazás közben.

Európa főbb diszkont és hagyományos légitársaságainál nőtt az utasok száma júniusban, a legnagyobb bővülést a diszkont Norwegian érte el.

A fokozott terrorfenyegetettség miatt szigorítják az USA-ba történő repüléssel kapcsolatos szabályozásokat, ami az elektronikus készülékeket is érinti.

Ön tudja, mi az eltérés Granada és Grenada között? Hát Salvador és San Salvador között? Úgy tűnik, néhány tengerentúli utazási iroda nincs tisztában a különbséggel.

Hongkong vitte el a pálmát.

Nem találtak szabad szállodai szobákat Velencében, ahonnan technikai okok miatt nem tudott felszállni a gép. 

Új hosszútávú szerződést írtak alá.

89 Celsius-fokon forró vizet is kellően megízesítő teafüvet fejlesztett ki a British Airways légitársaság és a Twinings teagyártó cég.

A gép ünnepi festését egy 11 éves kislány tervezte. 

Szeptembertől nem repül tovább a Bmibaby légitársaság, amelynek néhány járata már a jövő hónapban leáll.

A küszöbön álló nyári Olimpiai Játékok miatt komoly előkészületeket folytat az amúgy is túlterhelt London Heathrow repülőtér. A légitársaságok szerint az Olimpiára nyíló új terminál csak részben segít a problémán.

hirdetés
A koronavírus elleni oltás kötelezővé tétele lehet-e a légiközlekedés újraindításának garanciája?
hirdetés

Turisztikai adatbázisok