hirdetés
hirdetés
hirdetés

Évbúcsúztató Business Klub rendezvényünk igencsak rendhagyóra sikeredett, hiszen ezúttal nem voltak szakmai előadások, nem a jól megszokott mederben zajlottak az események.

A Vendég&Hotel Business Klubján a Google öt országra kiterjedő, nemrégiben befejezett, és máshol eddig meg nem jelentetett turisztikai kutatásáról számolt be vendégeinknek a cég magyarországi marketingvezetője.

Csak itt, csak egyszer, csak nálunk! A Vendég&Hotel Business Klubjában.

hirdetés

Exkluzív megjelenésű, különleges környezetben találkozott szakmai vendégeivel és előadóival a Vendég&Hotel idei első Business Klubja alkalmával.

GaultßMillau sapkákról, az Élet Vizéről, a Hilton-felújítás, a migránshelyzet hatásáról hallhattunk a St. Andrea Wine & Gourmet Barban, az Eiffel Palace-ben, a novemberi Business Klubon.

hirdetés

További híreink

Tartalmi trendek a szakember szemével.

Derül ki a Google legújabb kutatásából a Vendég&Hotel által rendezett Business Klub előadásán.

Új év, új szlogen a Vendég&Hotel első idei Business klubján, amelyet egy igazán exkluzív megjelenésű design bemutatóteremben tartunk a Falk Miksa utcában.

A novemberi Business Klub témái most elsősorban a luxus és az egyediség köré fonódtak.

Gault&Millau tesztelés, az Élet Vize, Hilton-felújítás, migránshelyzet értékelés lesznek a következő Business Klub témái.

Kiemelt témáink ezúttal olyan vendéglátóhelyek, amelyek tophelyként nyitottak, és vagy egyik pillanatról a másikra átpozicionálták magukat jóval alacsonyabb árfekvésű és kínálatú hellyé, vagy tartják magukat eredeti koncepciójukhoz. Megélnek-e a piacon vagy sem? – erre keressük klubunk látogatóival közösen a választ.

Tudjon meg többet arról, hogy mennyiben befolyásolja a hazai szállodások és éttermesek üzleti életét a közösségi gazdaság!

Új adójogszabály változások, Accent-sztori, a jövő textiltrendjei, költséghatékony konyhatechnológia és vendéglátós kerekasztal marcipánba ágyazva.

Ismét izgalmas témákkal készültünk: éttermek díjazása, konyhák ellenőrzése, a jövő év textiltrendjei és az idei év egyik szállodás sikersztorja.

Fókusztémánk az online pénztárgépek ellenőrzéséről, eddigi tapasztalatairól szól a NAV szemszögéből. 

Kattintson a képekért!

A Business Klub fő témája a "Kell egy sztori", azaz mennyire fontos ma egy jó történet, hogy bármi eladható legyen a vendéglátás, idegenforgalom területén.

Kattintás után elérhetőek az áprilisi Vendég & Hotel Business Club-on elhangzott prezentációk. 

Kattintás után megtekintheti a februári rendezvényen készült fényképeket. 

Évköszöntő találkozónk fókusztémáját egyértelműen a hely inspirálta... Vendég & Hotel Business Klub a főváros egyik legnagyobb vízfelületével, vízi világával, fürdő- és wellness-szolgáltatásával gazdag vendégváróhelyén, az Aquaworldben.

Mi történt lapunk idei utolsó Business Klub rendezvényén?

A Vendég & Hotel Business Klub októberi prezentációi ezúttal annál is több szakmai vendéget vonzottak, mint ahányan előzőleg jelentkeztek...

A nyári szünet utáni első szakmai találkozónkra sokan jelentkeztek a pesti, elegáns városrészben lévő és isteni konyhájáról ismert és elismert Hotel Benczúrba, Sárközy György igazgatónak és csapatának otthonos, családias hangulatú, kellemes légkörű birodalmába. Ennek egyik oka nyilván első előadónk személye és témája lehetett, hiszen Mautner Zsófia, az ismert gasztroblogger még sosem járt nálunk, és amiről az előadását tartotta, az sok éttermest és főleg bisztrótémában „utazót” érdekelt.

Épp három éve indítottuk klubprogramunkat, és a jubileumi eseménynek nem is találhattunk volna jobb helyszínt, mint az Első Pesti Rétesház Kávéház és Éttermet. 

Áprilisban velünk ünnepli századik évfordulóját az elegáns pesti, Teréz körúti szálloda, ahol a ház menedzsmentje részéről Apaczeller Krisztina értékesítési marketingigazgató köszönti vendégeinket, majd ismerteti azt a gasztronómiai világszenzációt – a Brain Foodot –, amelyet a Radisson Blu Béke Hotel kínál a meetingekre érkezőknek.

hirdetés
hirdetés