hirdetés
hirdetés
hirdetés

Készül az Emirates a Dubaj Expo 2020 Világkiállításra.

Június 1-jétől Maléba is a legújabb Boeing 777-300ER géptípussal repülhetnek a magyarok.

A Magyar Utazási Irodák Szövetségének (MUISZ) döntése alapján.

hirdetés

A megállapodás értéke 21,4 milliárd dollár.

Új járatok, új célállomások, és dubaji reptér felújítás. Európában Athén, Zágráb, Róma, Stockholm és Glasgow érintett.

hirdetés

További híreink

Egy évtizede Dubajból New Yorkba indult egy A380.

Számos desztináció frekvenciája csökken 2019 második negyedévében. Budapest is.

Az Emirates kínálatában.

A légitársaság 2017. július 1-től a pekingi és sanghaji, 2017. október 29-től pedig a birminghami útvonalon is A380-asokra cseréli második naponta közlekedő járatát.

Közzétette 2016-17-es pénzügyi jelentését az Emirates. 

Az Emirates csökkenti járatainak gyakoriságát az Egyesült Államokba, mivel Trump politikája csak súlyosbította az amúgyis visszaeső keresletet. 

Az Emirates nyerte el a Világ Legjobb Légitársasága díjat az idén először megrendezett TripAdvisor Travelers’ Choice Awards for Airlines díjátadón, az európai listán az Aeroflot vitte a pálmát.

Az USA és Görögország közötti útvonal megnyitásával kizárólag az Emirates nyújt egész évben naponta közlekedő szolgáltatást a két ország között.

Tapasztalt pilótákat keres dubaji központú légitársaság. Az Emirates Európai Pilótatoborzó Roadshow-jának budapesti állomásán várja a leendő kollégákat.

A fejlesztés részeként a Travelport értékesítési technológiáját az Emirates az ügyfélélmény folyamatos növelésére használja azzal, hogy az utazók részére a választások széles tárházát teszi elérhetővé.

Naponta közlekedő járatot működtet Dubajból a Newark Liberty Nemzetközi Repülőtérre a görög fővároson, Athénon keresztül 2017. március 12-től az Emirates.

Fenntartható, 100 százalékban újrahasznosított műanyag palackokból készült plédeket mutatott be az Emirates.

Év elején a légitársaságok jelentős része akciós árakkal igyekszik foglalásra csábítani az utazókat. Az Emirates aktuális akciója keretében most akár novemberi utak is foglalhatók kedvezményes áron. A Qatar Airways arra próbálja ösztönözni az utazókat, hogy ketten vagy hárman foglaljanak együtt, de az Air France, a British Airways és a Norwegian is akciós jegyárakat kínál január végéig. 

Az Emirates 2016-ban is tovább gyarapította légiflottáját és desztinációinak hálózatát, valamint számos újítást vezetett be utasai számára.

A közel-keleti légitársaságok az idei 900 millió dolláros eredmény után jövőre mindössze 300 millióval számolhatnak.

Az Emirates az Egyesült Államok 11. úti céljába indít naponta közlekedő, nonstop személyszállító szolgáltatást Dubaj és a Fort Lauderdale-Hollywood Nemzetközi Repülőtér között.

A Dubaji Turisztikai Hivatal irodát nyitott Budapesten. A hivatalos bejelentésre elegáns keretek közt került sor december 15-én este, a Gerbeaud különtermében.

Leszállás közben balesetet szenvedett és teljesen kiégett az Emirates egyik Boeing 777-300-as repülőgépe a dubaji repülőtéren. Bár a légitársaság közlése szerint haláleset nem történt, később kiderült, hogy az egyik tűzoltó életét vesztette.

Az Öböl-mentiek továbbra is szabadon nyithatnak észak-amerikai járatokat.

Kibővítette együttműködését az Emirates és a Malaysia Airlines: tizenöt malajziai úti cél érhető el immár Emirates-járatszámmal is. 

hirdetés
Elfogadják-e a vouchert az utasok, vagy a pénzüket kérik vissza?
hirdetés

Turisztikai adatbázisok