hirdetés
hirdetés
hirdetés

2017. július elsején indítja el A380-as szolgáltatását az Emirates Nizzába. A naponta közlekedő járattal Párizs után Nizza lesz az Emirates második franciaországi célállomása, amely az ikonikus kétszintest köszöntheti.

Európai útvonalhálózatát bővítve naponta közlekedő járatot indít Dubaj és Zágráb között 2017. június 1-től az Emirates.

hirdetés

Befejeződött a Dubaji Nemzetközi Repülőtér B-szatelitjében található Emirates Business Lounge átalakítása. A beruházás a légitársaság utazásiélmény-fejlesztési stratégiájának részeként, két év alatt 11 millió dollárból valósult meg.

Az Emirates a Skywards nevű törzsutasprogramja fennállásának 16. évfordulóját ünnepli. 

hirdetés

További híreink

Számos desztináció frekvenciája csökken 2019 második negyedévében. Budapest is.

Az Emirates kínálatában.

A légitársaság 2017. július 1-től a pekingi és sanghaji, 2017. október 29-től pedig a birminghami útvonalon is A380-asokra cseréli második naponta közlekedő járatát.

Közzétette 2016-17-es pénzügyi jelentését az Emirates. 

Az Emirates csökkenti járatainak gyakoriságát az Egyesült Államokba, mivel Trump politikája csak súlyosbította az amúgyis visszaeső keresletet. 

Az Emirates nyerte el a Világ Legjobb Légitársasága díjat az idén először megrendezett TripAdvisor Travelers’ Choice Awards for Airlines díjátadón, az európai listán az Aeroflot vitte a pálmát.

Az USA és Görögország közötti útvonal megnyitásával kizárólag az Emirates nyújt egész évben naponta közlekedő szolgáltatást a két ország között.

Tapasztalt pilótákat keres dubaji központú légitársaság. Az Emirates Európai Pilótatoborzó Roadshow-jának budapesti állomásán várja a leendő kollégákat.

A fejlesztés részeként a Travelport értékesítési technológiáját az Emirates az ügyfélélmény folyamatos növelésére használja azzal, hogy az utazók részére a választások széles tárházát teszi elérhetővé.

Naponta közlekedő járatot működtet Dubajból a Newark Liberty Nemzetközi Repülőtérre a görög fővároson, Athénon keresztül 2017. március 12-től az Emirates.

Fenntartható, 100 százalékban újrahasznosított műanyag palackokból készült plédeket mutatott be az Emirates.

Év elején a légitársaságok jelentős része akciós árakkal igyekszik foglalásra csábítani az utazókat. Az Emirates aktuális akciója keretében most akár novemberi utak is foglalhatók kedvezményes áron. A Qatar Airways arra próbálja ösztönözni az utazókat, hogy ketten vagy hárman foglaljanak együtt, de az Air France, a British Airways és a Norwegian is akciós jegyárakat kínál január végéig. 

Az Emirates 2016-ban is tovább gyarapította légiflottáját és desztinációinak hálózatát, valamint számos újítást vezetett be utasai számára.

A közel-keleti légitársaságok az idei 900 millió dolláros eredmény után jövőre mindössze 300 millióval számolhatnak.

Az Emirates az Egyesült Államok 11. úti céljába indít naponta közlekedő, nonstop személyszállító szolgáltatást Dubaj és a Fort Lauderdale-Hollywood Nemzetközi Repülőtér között.

A Dubaji Turisztikai Hivatal irodát nyitott Budapesten. A hivatalos bejelentésre elegáns keretek közt került sor december 15-én este, a Gerbeaud különtermében.

Leszállás közben balesetet szenvedett és teljesen kiégett az Emirates egyik Boeing 777-300-as repülőgépe a dubaji repülőtéren. Bár a légitársaság közlése szerint haláleset nem történt, később kiderült, hogy az egyik tűzoltó életét vesztette.

Az Öböl-mentiek továbbra is szabadon nyithatnak észak-amerikai járatokat.

Kibővítette együttműködését az Emirates és a Malaysia Airlines: tizenöt malajziai úti cél érhető el immár Emirates-járatszámmal is. 

Budapesten keresztül New Yorkba indíthat légi járatot az Emirates - reppent fel a hír, de vajon van-e valóságalapja?

hirdetés
Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?
hirdetés