hirdetés
hirdetés

KÉPEKKEL November 14-én este, Buda egyik legmenőbb új helyén, a Haris Park rendezvénytermében, száz meghívott vendég részvételével adták át a Gastro&Hotel Design Award díjait.

Nagy tetszéssel fogadta a hazai beutaztató szakma "15 küldőpiac 15-15 percben" címmel rendezett programunkat. Ígérjük, hamarosan lesz folytatás. 

Ma kiemelt fontosságú a megfelelő mennyiségű és minőségű információ beszerzése egy-egy új piac meghódításához.

Magyarország legfontosabb, illetve feltörekvő küldőpiacait igyekszünk bemutatni a szakma számára.

„Az év HotelDesign terasza” a Danubius Hotel Helia terasza lett, a „JAB - Legszebb vendégszoba” különdíja a Hilton Budapesté.

hirdetés

A storyboard állt legutóbbi szakmai rendezvényünk fókuszában. Nagy érdeklődés kísérte az eseményt a nyáron nyílt patinás Párisi Udvar Hotel Budapestben.

Nem akárhol rendezzük idén a díjátadó gálaestet, és már az időpont is kiderült.

Storyboard, magas minőség, topkategória.

Hová kerül idén az Év GastroDesign étterme díj, és melyik hazai szálláshely kapja az Év HotelDesign elismerést?

hirdetés

Ingyenes marketing tudásforrás a turisztikai szakmának.

Marika blogja  // 

Magyarország egyetlen olyan étterme a szekszárdi Ízlelő, ahol a konyhán és a vendégtérben is kizárólag sérültek dolgoznak. Egyikük, a kerekesszékes felszolgáló, Kecskeméti Marika mutatja be mindennapjaikat.

Travellina  // 
Fotók és útleírások a világ minden szegletéből. Utazási fortélyok, gasztroélmények, UNESCO világörökség ismertetők és hazai programajánlók.
Fotelkalandor  // 

A világ nem körülöttünk forog. Ha magunkból kiindulva akarjuk megérteni, sem megunkat, sem a világot nem értjük. Próbáljuk meg fordítva.

Turisztikai adatbázisok

hirdetés