hirdetés
hirdetés
hirdetés

Prága mellett még két másik városba is indít téli járatot a diszkont légitársaság.

Nincs itt semmi félreértés, nem Hahn, hanem a Lufthansa-fellegvár Main; Budapestről.

hirdetés

Az easyJet február 6-ától elérhető amszterdami útvonala már a nyolcadik desztináció a légitársaság Budapestről induló járatainak kínálatában.

A Tarom monopóliumát a belföldi járatok tekintetében a Wizz Air és a Ryanair már megtörte egy-egy járattal.

hirdetés

További híreink

Több száz fővel bővíti alkalmazottainak számát a Ryanair.

2017. június 18-án a London Luton repülőtéren egy új Airbus A320 típusú repülőgéppel megnyitja 28. bázisát a Wizz Air.

Európa mindhárom nagy diszkont légitársasága tíz százalékon felüli utasforgalom-bővülést ért el januárban az előző évihez viszonyítva.

Rekord nagyságú, 2,2 milliárd dollár adózott eredménnyel zárta a 2016-os évet a dallasi székhelyű Southwest Airlines, a világ legnagyobb diszkont légitársasága.

Európa legnagyobb diszkont légitársasága, a Ryanair attól tart, hogy a Brexit miatt két éven belül az Egyesült Királyság elveszítheti a hozzáférést az uniós közös légipiachoz, amit a Nyitott Égbolt megállapodás biztosít.

A Wizz Air újabb kiemelkedő évet zárt, amelyet rekordszintű utasforgalom jellemzett.

December 31-én tették közzé a pályázat hivatalos eredményét, melyet egyedüli indulóként a Wizz Air nyert meg.

Négy új kolozsvári járat indítását jelentette be egy keddi kolozsvári sajtótájékoztatón Tamara Vallois, a Wizz Air magyar diszkont légitársaság kommunikációs igazgatója.

A Ryanair megállapodorr a Norwegiannal, hogy annak hosszú távú járataival összehangolják menetrendjüket és utasaiknak átszállási lehetőséget biztosítanak.

Növelték utasforgalmukat novemberben az előző évihez viszonyítva Európa legnagyobb diszkont légitársaságai, az easyJetnél mérséklődött a töltöttségi mutató.

A diszkont légitársaság utaslétszáma tovább nőtt novemberben.

Nagy-Britanniában elindult a Ryanair Holidays utazásfoglaló oldal, a fapados légitársaság célja, hogy az utazási szektor Amazonjává váljanak.  

Mivel a munkálatok egy évig is elhúzódhatnak, legkevesebb ennyi időre költözött el a Wizz Air a marosvásárhelyi repülőtérről.

Kolozsvárra költözteti valamennyi marosvásárhelyi járatát a következő két hétben a Wizz Air, az egyedüli diszkont légitársaság, amely rendszeresen igénybe vette a Maros megyei tanács által üzemeltetett Transilvania repülőteret.

Több útvonalon még több utas, rekord nyereség.

Tovább bővült Európa legnagyobb diszkont légitársaságainak forgalma októberben.

Erős őszi szezonnal számolhat idén ez easyJet: az elmúlt év hasonló időszakához képest 6,9%-os utaslétszám-bővülést könyvelhetett el a cég, ami több mint 440 ezer új utast jelentett.

A Wizz Air az elmúlt napokban három új járatot indított: a Kanári-szigetekre Budapest-Fuerteventura és Budapest-Lanzarote útvonalon, míg Bulgáriába a Budapest-Szófia útvonalon.

Sűríti karácsonyi debreceni járatait a WizzAir légitársaság - közölte a debreceni repülőtér járatfejlesztési igazgatója.

Három romániai vidéki nagyváros, Temesvár, Kolozsvár és Jászvásár (Iasi) között indít október elsejétől közvetlen járatokat a román érdekeltségű Blue Air diszkont légi társaság - közölte a Hotnews.ro hírportál pénteken.

hirdetés
hirdetés