hirdetés
hirdetés
hirdetés

Egységes méret mindhárom díjosztályon október 29-től, a téli menetrend kezdetével.

Több újdonsággal is előrukkolt a Ryanair: az átszállós jegyek értékesítésének szolgáltatását kibővítenék Londonra és Dublinra is, járatokat állítanának az Alitalia helyére illetve új együttműködési megállapodást is kötöttek. 

hirdetés

Kazahsztán fővárosába, Asztanába indít járatokat júniustól a Wizz Air.

A Wizz Air március 26-án elindította Debrecen és Tel-Aviv közötti járatát, amely hetente kétszer repül, szerdán és vasárnap.

hirdetés

További híreink

Hetente kétszer, 2018 júliusától.

Elindult a Wizz Air Debrecen-Moszkva járata.

Fehérzajjal. Ipari zene és zajrajongók, valamint alkotói válsággal küzdő írók előnyben.

A Ryanair kartellgyanúsnak tartaná, ha a Lufthansa átvenné az Air Berlint.

Némi felárért két napra rögzíthetik a légitársaság utasai a legjobb viteldíjat.

Már Budapestről is élhetünk a lehetőséggel a légitársaság milánói bázisán keresztül.

Nem kötelező érvényű vételi ajánlatot tett az Alitaliára a Ryanair - jelentette be az ír légitársaság pénzügyi vezetője. 

Mert nagyon tele vannak a nyári járataik, a túl sok cucc nem fér el.

Ezúttal Temesvárról, nem is olyan messze Debrecentől, ahonnan március 26. óta közlekedik tel-avivi járatuk.

A Wizz Air ma elindította a 4. WIZZ Nagykövet Program nyilvános online szavazását. A program a Wizz Air légiutas-kísérőinek kiváló szolgáltató munkáját és ügyfélközpontúságát hivatott elismerni és képviselni.

Május 19-én új járatot indított Basel és a horvátországi Eszék között a Wizz Air légitársaság.

Elindította az átszállásos repülőjegy értékesítést a Ryanair. Egyelőre még tesztüzem zajlik, de hamarosan akár a tengerentúlra is lehet majd jegyet foglalni. 

Öt egyetemmel kötött együttműködési megállapodást a magyar hátterű Wizz Air diszkont légitársaság kedden Budapesten, a pilóták utánpótlása érdekében.

A Wizz Air új útvonalat indít Budapestről Oroszországba, Szentpétervárra. A járat augusztus 27-én indul és hetente kétszer közlekedik majd.

A héten három új járatát indítja el a Wizz Air összekötve a magyar fővárost a norvégiai Bergennel, a németországi Hannoverrel és az olaszországi Lamezia Termével.

Biztosítja a csatlakozásokat a Ryanair a jövőben saját járatai között - jelentette be Kenny Jacobs, a légitársaság marketingigazgatója.

Idén márciusban több mint 10 százalékkal többen utaztak az easyJettel, mint tavaly ilyenkor, a járatok telítettsége pedig elérte a 92,7 százalékot. 

hirdetés
hirdetés