hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kazahsztán fővárosába, Asztanába indít járatokat júniustól a Wizz Air.

A Wizz Air március 26-án elindította Debrecen és Tel-Aviv közötti járatát, amely hetente kétszer repül, szerdán és vasárnap.

hirdetés

WIZZ Youth Challenge néven nemzetközi esetmegoldó versenyt indít egyetemi és főiskolai hallgatók részére a Wizz Air.

A Ryanair bejelentette, hogy a téli szezonban hetente kétszer indít járatot Budapestről Nápolyba. 

hirdetés

További híreink

A héten három új járatát indítja el a Wizz Air összekötve a magyar fővárost a norvégiai Bergennel, a németországi Hannoverrel és az olaszországi Lamezia Termével.

Biztosítja a csatlakozásokat a Ryanair a jövőben saját járatai között - jelentette be Kenny Jacobs, a légitársaság marketingigazgatója.

Idén márciusban több mint 10 százalékkal többen utaztak az easyJettel, mint tavaly ilyenkor, a járatok telítettsége pedig elérte a 92,7 százalékot. 

Több mint 25 százalékkal növeli a Ryanair budapesti kapacitásait a 2017-es téli menetrendben az előző évihez képest, és Palermóba is indít járatokat.

A Wizz Air április 5-ével öt új útvonalat indított összekötve Budapestet Szkopjével Macedóniában, Podgoricával Montenegróban, Tiranával Albániában, Pristinával Koszovóban és Szarajevóval Bosznia-Hercegovinában.

A Wizz Air a hétvégén elindította Budapest és a portugáliai Faro közötti új járatát. A hetente közlekedő járat szombatonként repül.

Négy desztinációt repül a cég két géppel Barcelonából.

A British Airways anyacége, az IAG új, hosszú távú járatokat üzemeltető légitársaságot indít barcelonai székhellyel. A Level tervezett járataira a Vueling gépei is ráhordanak majd. 

A Budapest-Lviv járat októberben startol a Ryanair színeiben.

Budapestről már Afrikába is repülnek.

Több száz fővel bővíti alkalmazottainak számát a Ryanair.

2017. június 18-án a London Luton repülőtéren egy új Airbus A320 típusú repülőgéppel megnyitja 28. bázisát a Wizz Air.

Nincs itt semmi félreértés, nem Hahn, hanem a Lufthansa-fellegvár Main; Budapestről.

Európa mindhárom nagy diszkont légitársasága tíz százalékon felüli utasforgalom-bővülést ért el januárban az előző évihez viszonyítva.

Rekord nagyságú, 2,2 milliárd dollár adózott eredménnyel zárta a 2016-os évet a dallasi székhelyű Southwest Airlines, a világ legnagyobb diszkont légitársasága.

Európa legnagyobb diszkont légitársasága, a Ryanair attól tart, hogy a Brexit miatt két éven belül az Egyesült Királyság elveszítheti a hozzáférést az uniós közös légipiachoz, amit a Nyitott Égbolt megállapodás biztosít.

A Wizz Air újabb kiemelkedő évet zárt, amelyet rekordszintű utasforgalom jellemzett.

December 31-én tették közzé a pályázat hivatalos eredményét, melyet egyedüli indulóként a Wizz Air nyert meg.

Négy új kolozsvári járat indítását jelentette be egy keddi kolozsvári sajtótájékoztatón Tamara Vallois, a Wizz Air magyar diszkont légitársaság kommunikációs igazgatója.

A Ryanair megállapodorr a Norwegiannal, hogy annak hosszú távú járataival összehangolják menetrendjüket és utasaiknak átszállási lehetőséget biztosítanak.

hirdetés
hirdetés