hirdetés
hirdetés
hirdetés

Május 22. és 24. között Londonban találkozott a borszakértők színe java. A Magyar Turisztikai Ügynökség száz négyzetméteres standdal és kilenc társkiállítóval vett részt a London Wine Fairen. 

Hoffmann Henrik szerint a kötelező szervízdíj a versenyképes bérezés kialakításának részét képezné. 

hirdetés

Kedd hajnalban, hosszan tartó betegség után elhunyt Konyári János balatonboglári borász.

Még nem késő: ma és holnap is nyitva az Egyesült Királyság legnagyobb borszakvására, a London Wine Fair ’17 az Olympia Hall rendezvényhelyszínen, London nyugati részén.

hirdetés

További híreink

Január elsejétől jelentősen emelkedhet a turizmusban dolgozók átlagjövedelme, ami az állam részéről áfacsökkentés, a munkaadók felől garanciavállalás útján valósulhat meg - jelentette ki Guller Zoltán. 

Szomorú videóüzenetben köszön el vendégeitől a budapesti Matrjoska bisztró tulajdonosa. 

Az európai szállodaipar valósággal szárnyal az idei év első négy hónapjában – állapítja meg legfrissebb jelentésében az STR elemzőcég. A legnagyobb növekedés a volt keleti blokk fővárosaiban, Lisszabonban, Londonban és Edinburghban érzékelhető.

Budapest több belvárosi kerületében is új rendeletekkel szabályoznák a szórakozóhelyek nyitvatartását. 

Ebből az összegből nagy infrastrukturális fejlesztéseket, épület újításokat, 4 évszakos borvidéket alakítanának ki. 

A kelet-közép-európai régió valamennyi országa a forgalmi és fogyasztási adókra helyezi a hangsúlyt, az általános forgalmi adó (áfa) Magyarországon a legmagasabb, ugyanakkor itt a legalacsonyabb a társasági nyereségadó.  

A Hévízi-tó körüli leromlott állapotú erdő- és gyepterületek rekonstrukciója, a nem honos fajok eltávolítása érdekében átfogó tóvédelmi program indul Hévízen és környezetében közel 662 millió forintos támogatásból. 

Új kihívást talált Angelus Barbara, hotelmenedzserként a budai Várban található 17 szobás Maison Bistro & Hotel piaci bevezetését irányítja.

A balatoni vendéglátósok ellenzik a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) által kezdeményezett 8-15 százalékos kötelező szervizdíj bevezetéséről szóló javaslatot. 

Csúcsminőségű fagylaltok, francia desszertek, letisztult design, megújult külső - ez ma a Hisztéria Kávézó a Westendben.

A Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) saját forrásból közel 1,5 milliárd forint beruházást valósít meg két év alatt a Balaton régióban. 

…és ez még nem minden: a város kulcsát is ellopták! Új városmarketing applikációval rukkolt elő a kisújszállási Kumánia Gyógyfürdő Kft. és a Miratia

Meghosszabbították a Virágos Magyarországért verseny nevezési határidejét, így május végéig jelentkezhetnek a települések önkormányzatai.

A rendőrség nem nyomasztó, hanem megnyugtató rendőri jelenlétet akar biztosítani a nyári idegenforgalmi szezonban a Balaton és a Velencei-tó térségében.

Emberemlékezet óta nem történt meg, ami most tény: melegen süt a nap a Gourmet Fesztivál idején! 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) kezdeményezi a magyarországi vendéglátó üzletekben a kötelező szervízdíj bevezetését, mértékére 8-15 százalékot javasolnak.

Az ENSZ turisztikai világszervezete, a UNWTO (United Nations World Tourism Organisation) gasztronómiai turizmusról szóló második globális jelentésében elsőként magyar példa is helyet kapott. 

A lakáspiac élénkülésével párhuzamosan a nyaralópiac is emelkedő pályára került - állapítja meg az Ingatlan.com legfrissebb elemzése.

Minden eddiginél nagyobb, 120 négyzetméteres standdal jelenik meg idén a Magyar Turisztikai Ügynökség az IMEX Frankfurton május 16. és 18. között.

3500 négyzetméteres termálvízfelület várja a vendégeket az ország legújabb fürdőjében, a Demjéni Termáltó Fürdőben. A termálvizet egy 73 és egy 81 fokos hőfokú termálkút biztosítja. 

hirdetés
hirdetés