hirdetés
hirdetés
hirdetés

Azt még a legkritikusabb hallgatóság sem vitathatja, hogy Bánhegyi Zsófia előadása a legjobbak egyike volt a hétfői Turizmus konferencián.

És még négy szakember; díjkiosztó a Turizmus Summit-on.

hirdetés

A hétfői Turizmus Summit-ról jelentjük.

A díjátadóra exkluzív környezetben, több mint száz fő részvételével gálavacsora keretében került sor október 9-én, a budai Larus Rendezvényközpontban, ahol sztárfellépőként Danics Dóra szórakoztatta a vendégeket.

hirdetés

További híreink

Az V. kerületi szórakozóhelyen négy külföldi férfitől több mint 2,5 millió forintot csaltak ki.

A Turizmus Summit 2017 rendezvény keretében a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) és a Hungarian Fashion Council (HFC) által közösen rendezett bemutató célja volt rámutatni a divat, az országimázs és a turizmus szoros kapcsolatára.

Adott Magyarország második legnagyobb katonai lőtere, rajta pedig Európa legveszélyeztetettebb hüllőjének, a rákosi viperának az élőhelye. 

Ausztria legdélebbi tartományában már havazott, javában folynak a téli előkészületek. 

Legalábbis erre figyelmeztet a Nestlé.

Márton napi Borfesztivál a Gellértben.

A Gálaebéden átadják a rangos Gundel Károly-díjat is.

Munkaerőhelyzet van - esetek, problémák, megoldások a következő Business Klubon, október 25-én, a Király utcai Antré Étteremben.

A szakácsból lett ételfotós-újságíró lapunk tavaly novemberi, nagysikerű 30 szakács 30 alatt című kiadványában is szerepelt.

Két milliárd forint támogatást ítéltek meg turizmusfejlesztésre.

Először idén október 31-i határidővel mondták fel a szerződését hét, Vár-beli vendéglátóegységet üzemeltetőnek, mostanra talán van arra remény, hogy ez év végéig még maradhatnak, de utána nincs mese, menniük kell. Kérdés az, hová?

Mostantól nyilvános, hogy mely öt épületet, illetve öt tervet találta arra érdemesnek az ismert nemzetközi szaktekintélyekből álló grémium, hogy a Média Építészeti Díjának nyilvános gálaeseményén bemutatkozzanak.

A Magyar Turisztikai Ügynökség a Google Magyarországgal közösen a digitális kompetenciák és készségek fejlesztésére turisztikai ágazati workshopokat kezdeményezett Budapesten, valamint három vidéki helyszínen.

Ha igen, akkor van ötletünk: a gyöngyösi Bori Mamival nem hibázol. és közben azt is megtudhatod, ki az a Bori Mami?

Egyre több kórház fordít figyelmet arra, hogy a betegeknek és a látogatóknak is legyen lehetősége a kézfertőtlenítésre az intézményekben – hangzott el a Tork sajtóbeszélgetésén.

Theresa May azt kérte a kormányzó Konzervatív Párt Manchesterben rendezett éves kongresszusának szerdai zárónapján, hogy a Nagy-Britanniában élő és dolgozó külföldi EU-állampolgárok a brit uniós tagság megszűnése után is maradjanak az országban. 

Október 3-án a VII. kerületi önkormányzat képviselő-testülete a Bulinegyedet (Belső-Erzsébetváros) érintő kérdésekről tárgyalt. Az  Élhető Erzsébetváros civil kezdeményezés tagjai nem elégedettek a testület döntésével.

A vendéglátóiparban és a szállodaiparban is több mint tíz százalékkal növekedtek a bérek egy év alatt a Workania felmérése szerint.

Egy több száz lakásból álló apartmanháznak adja a márkanevét az Airbnb Floridában. 

Száz meghívót küldtek szét az ország különböző pontjaira egy Balaton-felvidéki kisfaluból: 83-an felülkerekedtek, hogy egyetlen napra visszatérjenek szülőhelyükre, meghívott vendégként.

hirdetés
hirdetés