hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ebben a szállodában mériki össze tudásukat a jövő sztárséfjei, cukrászai és éttermi szakemberei.

Az óbudai ipari környezetben megálmodott Le Garage áruházban a street food lesz a nyerő.

hirdetés

Pár hete még meghirdette az idei évre új csokoládékurzusait, e hét csütörtökön pedig pedig ezt közölte családja a csokimanufaktúra közösségi oldalán: "A család nevében mély fájdalommal és megrendüléssel tudatjuk, hogy Szántó Tibor csokoládékészítő hosszú betegség után ma éjjel elhunyt."

Semmi baja sincs a szállodaiparnak az ún. közösségi megosztáson alapuló szállásokkal, de a jelenség további szabályozást igényel — mondta Niklai Ákos, HOTREC-alelnök kedden, a Közép-Kelet Európa és a Kaukázus térségének szállodabefektetési lehetőségeivel foglalkozó HOTCO konferencián.

hirdetés

További híreink

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) meghívására csütörtökön Budapesten ülésezett az Európai Kereskedelmi és Iparkamarák Szövetségének (Eurochambres) elnöksége.

Negyven kiállító termékeit - kávékat, borokat, párlatokat, kísérőfalatokat - kóstolhatnak a KávéBár Bazár látogatói a Tesla Budapestben.

Az Utazás 2017 kiállítás két díszvendége Győr és Oroszország, a szervezők célja idén a szakmai vonalat erősíteni.

Magyarországra is szállítottak a Vietnámból származó halból.

Marosi Zoltán lett a BKIK főtitkára.

A Chaîne des Rôtisseurs Világszervezet ez évben is megrendezi az ifjú sommelier-ek és szakácsok részére a nemzeti válogató versenyeket.

Az orosz-ukrán válság nekünk meg sem kottyant.

A rohanó életmódunknak köszönhetjük.

Az ország legnagyobb borkóstolóján 200 pincészet mutatja be több mint 600 borát szombaton.

Most például nyílik egy Kempinski szálloda

Február 18-19-én immár nyolcadik alkalommal zajlik a hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseménye, a KávéBár Bazár.

Újabb szállodák minősítéséről döntött a Hotelstars Nemzeti Szállodai Tanúsító Védjegy Bíráló Bizottsága

Április 18-ig fogadják a nevezéseket a Közétkeztetési Szakácsversenyre.

Átmenetileg Tiltott Igazi Sör néven gyártják tovább az Igazi Csíki Sört a Heinekennel való névhasználati vitát követően.

Egy hónapon át a furmintnak szentelt rendezvényekkel ünneplik országszerte az egyik legígéretesebbnek tartott magyar szőlőfajtát a Furmint Február keretében.

Az Euromonitor International ismét összeállította a világ 100 legnépszerűbb városi desztinációjának listáját. A lista élén Hongkong, Bangkok, London és Szingapúr áll, Budapest a 49. helyet foglalja el, Prága a 22., Bécs a 31.

Előbb az esetlegesen bevezetett ünnepi zárva tartás hatásai felől szeretnének bebizonyosodni.

A székelyföldi Kovászna, Hargita és Maros megye a pálinkatörvény módosítását kéri a magyar kormánytól, hogy a székelyföldi termelők is használhassák a pálinka terméknevet.

Az elöregedés és az ingatlanspekulánsok is sokat rontanak életkilátásaikon.

Az AVALON RESORT & SPA meglépi, amit sok szálloda még nem mer: Valentin-naptól hétvégéig nem enged be 18 éven aluliakat a miskolctapolcai luxusszálláshelyre.

hirdetés
hirdetés