hirdetés
hirdetés
hirdetés

Pontosabban nem ő, hanem cége, a Waldorf Catering.

Aki ma ad magára - az évszakok változásával együtt új és még újabb koktélkreációkat kever.

hirdetés

A népszerű gasztro-blogger, Fördős Zé is benne van a zsűriben. A levesbemutatón a tökéletes fürjtojás titkára is fény derült.

A beszédes halszakács, Tischler Petra volt a budaörsi Séfműhely novemberi vendégséfje.

hirdetés

További híreink

A szőlész- borász szakmai önkormányzat hiánypótló reprezentatív piackutatást végeztetett a magyar borpiacról és a hazai lakosság borfogyasztási szokásairól. A

A bolognai élményparkban a látogatók testközelből ismerhetik meg az élelmiszerek előállításának folyamatát.

Vajon hasonlít a csemballóhoz? Vagy azt sem tudja, eszik, vagy isszák?

Tizenegy borvidék csaknem 30 termelőjének több mint 100 természethű bora lesz kóstolható az 7. Mitiszol fesztiválon szombaton a Millenáris parkban, ahol számos, organikus alapanyagokat használó gasztrokiállító is várja a látogatókat.

Az új pincészetben idén eddig 7,7 millió kiló szőlőt dolgoztak fel.

Kína. Az MTÜ pedig igyekezett a minap a pozíciókat erősíteni.

A minőségi sörkultúra felmérése, a sörismeret és a fogyasztási szokások állnak a középpontjában annak a felmérésnek, amely fel kívánja térképezni a magyarok sörhöz való viszonyát.

Öt villányi helyszínen 24 termelő több mint 40 cabernet franc-ját ismerhetik meg az érdeklődők a 3. Franc&Franc fórum november 25-i kóstolónapján, melyet november 24-én szakmai konferencia előz meg.

November közepétől egy hónapon át gyerekotthonokba viszik a kézműves hamburgereket a Zing munkatársai.

Négy szívinfarktus után szögre akasztaná jól menő éttermének kulcsait a sztármixer-vendéglátós.

 

Ezernél is több érdeklődőt vonzhat a Bordói November.

Fotózod az ételt ahelyett hogy egyből nekilátnál? Átrendezed az éttermet, hogy le tudj ülni a társaságoddal? Ajaj.

A hazai csokis manufaktúra október harmadik hétvégéjén ünnepélyes keretek között felavatta svájci csokoládéboltját.

Mintegy száz borászat, sörfőzők és sztárséfek menüi is várják a látogatókat a 7. Márton-napi Borfesztiválon a budapesti Hotel Gellértben csütörtöktől vasárnapig.

Elindította libalakoma kampányát a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ).

Tizenhárom pincészet mutatkozik be az I. Somogyi Borszemlén, amelyet a megye borainak népszerűsítésére rendeznek kedden Kaposváron.

A Magyar Bor Akadémia idén is keresi az Év Bortermelőjét.

A Magyar Brands idén nyolcadik éve díjazza a hazai márkák közül a legeredményesebbeket.

Az importőrök készletei 25,4 millió zsákra emelkedtek.

2017 őszén nem csak a szezonális alapanyagok hoznak változást a Központ Bisztró konyhájában, hanem az évszakra reflektáló étlap is már az új főszakács kézjegyét viseli.

hirdetés
hirdetés