hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete 2020-ban rendhagyó módon rendezte meg a pandémia miatt az Év Fagylaltja versenyt. Kötelező íz idén sem volt, semmi nem szabott határt a versenyzők kreativitásának.

Vannak felismerhetetlen, a legújabb trendeket követő fagyi kreációk - ahol aki kéri, fogalma sincs, mi kerül a kehelybe vagy a tölcsérbe, csupán találgatni lehet. Az Auguszt azonban nem ilyen. 

A hangulat csak aláfestés, a hangsúly igazából Pesti István ételein van, vallja Varró Zoltán designer-belsőépítész, akinek tervei alapján újult meg a tatai Platán Bisztró és Udvarház.

Lutz Lajos vezeti mostantól a Párisi Udvar és a Párisi Passage étterem konyháját.

hirdetés

Azonban hangsúlyozni kell, hogy ezek a számok a 2019. évi állapotokat tükrözik, nem az idei esztendőt.

Egy éves születésnapját ünnepelte a napokban a fogyatékos embereket foglalkoztató Hegyvidéki Ízlelő családbarát étterem.                 

hirdetés

További híreink

25 év után először nyitja meg a nagyközönség előtt a 9. emeletet a Budapest Marriott Hotel Liz and Chain Sky Lounge rooftop bar néven.

Elindult a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa (HNT) „Jó bor” elnevezésű kampánya, amely a fiatal felnőttek borfogyasztási szokásait segíti.

A Figula Pincészettel karöltve nyitott nyári konyhát Balatonfüreden a neves veszprémi étterem.

A kölcsönös segítség a mezőgazdaság és a gasztronómia fejlődéséhez egyaránt hozzájárul - indokolták a megállapodást.

A munkahelyünkön, ahol erősen szűkültek a lehetőségek a járvány hatására.

Nemcsak műanyag, hanem sorbanállás-mentesek is lesznek az idei Food Truck Show-k, amelyek hosszú szünet után újraindulnak.

Fontos szakmai tájékoztató a borravaló és a felszolgálási díj kezeléséről, illetve azok legfrissebb adóügyi vonatkozásairól.

Júniusban már majdnem annyit fizettek a magyarok bankkártyával éttermekben, kávézókban és bárokban, mint a koronavírus-járvány előtt – derült ki az Erste Bank kártyaforgalmi adataiból.

A vendéglátóhelyeken szóló zene feladata, hogy a vendégek harmóniában érezzék magukat. A hazai dalszerzők a Zenéveljobb.hu oldalon segítenek a megfelelő lejátszási lista összeállításában.

(X)

Jelentős áfacsökkentéssel és az éttermi étkezés árának közvetlen költségvetési támogatásával segíti a brit kormány a vendéglátó és turisztikai ágazat újraindulását,

A The Spirits Business által évente megrendezett versenyen a prémium ginek mezőnyében aranyérmet kapott az Opera Gin Budapest.

Nyilvánosságra hozták, hogy mi lesz Tallinnban, a Bocuse d'Or szakácsverseny európai válogatóján a tányértéma kötelező alapanyaga.

A külföldi gasztroturisták és üzleti utazók nélkül teljesen reménytelen az elit éttermek helyzete - véli Gerendai kárfoly, az első Michelin-csillagos étterem tulajdonosa.

Szervezkednek a vendéglátósok és vendégeik Budapest éjszakai életének érdekében. Szerda délután demonstrációt tartanak.

A Wine Spectator bormagazin évtizedek óta a véleményformálók közé tartozik. Globális listájuk a világ leginkább ajánlott boréttermeit veszi sorba. A bekerüléshez komoly borkínálat szükséges.

A pesti alsó rakparton és a Városháza parkban. Tizennégy árusító helyet kínál a Főváros.

Egyre többen látnak fantáziát a régi élmény újraélesztésében.

Július 7-én nyit a a BeSweet Csokoládémanufaktúra, ahol kizárólag megváltozott munkaképességűek készítik a prémium csokitermékeket.

Hamarosan eldől, milyen lesz idén az év kenyere.

... és az ország egyik legnagyobb tequila- és mezcal választékával ismét nyitva az újpesti Calavera.

hirdetés
Elfogadják-e a vouchert az utasok, vagy a pénzüket kérik vissza?
hirdetés

Turisztikai adatbázisok