hirdetés
hirdetés
hirdetés

Meg is lett az eredménye: idén a Dunapark Kávéház vitte el a Pont Itt magazin és a Turizmus Online különdíját Az év kutyabarát cukrászdája címért folytatott versenyben.

Olasz fagylaltmesterek bemutatója, végre napvilágra kerülő, eddig szupertitkos receptek, négy napos versenysorozat - ez röviden a februári, németországi Gelatissimo szakvásár programja.

Közel háromszáz km-re arrébb, Stuttgartba.

Az Eurochocolate fesztivál és a Costa Cruises szervezte közös élményutazásban lesz kakaó.

hirdetés

Ronda pulcsik napjáról már hallottunk, és ne feledjük Bridget Jones szívszerelmének egyedi ruhadarabját sem, na de ronda zöldségekről? Eddig nem. Ejött ennek is az ideje.

Aki sok levest eszik, sokáig él. A leves a gyomor szeretője - ilyen megállapításokat hallhattunk az Újházi tyúkhúsleves szülőhelyén, a Gundel Étteremben. A Leveskönyv bemutatóján.

hirdetés

További híreink

120 árus, 160 program, hetente változó gasztronómiai tematika. 

A megállapodás 2020-tól léphet hatályba.

A Burger King immár Magyarországon is bevezeti új, növényi alapú „húspogácsát” tartalmazó szendvicsét.

Határon átnyúló boros élmények.

De csak a sok éves átlag szintjéig ereszkedett vissza.

Nagy sikerrel zárult az őszi Étterem Hét a Radisson Blu Béke Hotelben működő Zsolnay Kávéház számára.

A mélysütés az egyik legalapvetőbb konyhai technika az éttermekben és az otthonokban egyaránt. Gyakran mégsem kap elég elismerést és figyelmet, pedig az így készült fogásoknak is megvannak a maga trükkjei.

(X)

Az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági szervezete szerint.

November 7 a fajta világnapja.

Bekerült a Hungarikumok Gyűjetményébe a dobostorta és bővült a Magyar Értéktár is - tájékoztatta az Agrárminisztérium kedden az MTI-t.

Milyen virágokat ehetünk? Hogyan tárolhatjuk és készíthetjük el ezeket? Egy feltörekvő szektor sikerét segítik az EU által támogatott kutatások.

A Dunától keletre fekvő borvidékeken is neki kezdett a pusztításnak az FD fitoplazma.

A magyar ízlésvilágnak készítették a Búzavirág kézműves gint.

Megnyílt a Cité Internationale de la Gastronomie.

A büntetés tartományonként eltérő. 

Csirkepaprikástól dobostortáig.

A gálaebéd menüsorának megtervezéséről és a közreműködő séfek felkéréséről az előző évi Gundel Károly díjazott gondoskodik.

Új díj is indult.

Az édesítőszerek hibája, hogy réászokunk az édes ízre?

hirdetés
Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?
hirdetés

Turisztikai adatbázisok