hirdetés
hirdetés
hirdetés

Számos egyéb díj után a zsűri egyöntetű javaslatára veheti át a rangos elismerést.

A budapesti Sushi Sei étterem Sous chéfje nyerte a Washoku World Challenge európai versenyét Párizsban, így ő képviseli majd kontinensünket a tokiói döntőn 2019 elején.

hirdetés

A döntés megszületett. Alább a döntősök névsora.

Megérkezett Budapest Desszertje. Amely a hétvégi Édes Napokon debütál. Szőlővel, fehér csokival, vanília mousse-szal bélelt, kóstoltuk, és nagyon finom!

hirdetés

További híreink

Hatalmas érdeklődés fogadta Magyarország standját a Slow Food mozgalom nemzetközi fesztiválján.

A várakozásokat messze meghaladó érdeklődés mellett rendezték meg a 3. Somlói Juhfark Ünnepet.

Szombaton és vasárnap rendezik meg a 6. Tirpák Fesztivált és a 3. Nyíregyházi Bogrács- és Grillbajnokságot.

A 4 milliárd forint körüli összegből felújított PADA-épületben kaptak helyet.

A Great Taste Awards szakmai zsűrije ismét 3 csillaggal díjazta a Donum Terrae termékét.

Csaknem 30 pincészet és mintegy 50 kulturális, könnyűzenei program várja résztvevőket.

Keddre virradó éjjel kiégett egy volt étterem Budapest II. kerületében, a Hűvösvölgyi úton.

A Pécsi APA a megújuló Pécsi Sörgyár új, szuperprémium sörcsaládjának első tagja.

Kínai gyorsétkezde ruházott be a csodakütyüre.

Mindenki másképp próbál befurakodni a műanyag szívószálak mögött éppen kialakuló piaci résbe.

A fiatal fogyasztók az átlagnál alacsonyabb tudással rendelkeznek a borokkal kapcsolatban, és árérzékenyek is. 

Kiss Erik jól teljesített a Jeunes Chefs Rotisseurs Competition Ifjúsági Szakács Világbajnokságon.

Madagaszkári vad fűszerek, aszalt füge, gyűrűsfarkú maki és végre nem titkos a recept. 

A Felelős Gasztrohős és a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) idén is megtartotta a Gasztrorandit.

Húsz év után tulajdonost vált a Belváros egyik patinás vendégváróhelye. s mi köze mindehhez a közelben lévő, most épülő Matild palotának?

Széll Tamás kést élez, Szulló Szabina szarvasgombát tisztít. És erre bárki táncolhat.

 

Koreai fermentált ételek és a híres ősi onggi kerámiák történetét mutatja be egy most nyílt kiállítás.

A BGE-KVIK Oktató Kabinetjében.

Indul az első magyar champagne-bár hálózat.

hirdetés
Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?
hirdetés