hirdetés
hirdetés
hirdetés

Egy szakmai Facebook-csoportban jelent meg az év első posztjaként az alábbi bejegyzés.

A magyar bor és a japán ételek nagyon jól működhetnek együtt – derült ki a 150 éves japán-magyar kapcsolatokal bíró Hungarian Wine Grand Tasting Tokyo-n.

Évbúcsúztató lapszámunk innovációkkal, újdonságokkal, hazai éttermi, piaci, kávézós és úticél toplistákkal tele.

Kipróbáltuk a november közepén új helyre költözött Stand25 Bisztrót.

hirdetés

Elindult a juh- és kecskehús fogyasztást ösztönző kampány.

A hazai gasztronómia meghatározó szereplőinek segítségével kiválasztották Magyarország ikonikus ételeit, és a hozzá illő italsort. 

hirdetés

További híreink

Bombaként robbant a hír a fine dining világában: elvesztette harmadik csillagát Paul Bocuse Lyonhoz közeli étterme, a L'auberge du Pont.

Nem jött be, hogy frissítettek a koncepción.

Heston Blumenthal, a három Michelin-csillagos Kövér Kacsa tulajdonosa szíve szerint jelezné vendégeiknek, hogy tegyék le a telefont, és inkább élvezzék ki a pillanatot.

A Big 7 Islands utazási magazin ismét két magyarországi éttermet is beválogatott a TOP 50 európai burgerező közé.

A pékségek 10-15 százalékos áremelést eszközölhetnek a következő hetekben.

A zsűri nemcsak az ízek harmóniáját értékelte, hanem pontozták például az elkészített étel kompozícióját, a legszakszerűbben kivitelezett flambírozást is.

Az egy főre jutó halfogyasztás elérte a 6,73 kilogrammot, a cél, hogy ez a mennyiség 2023-ra egy kilogrammal növekedjen 

Az áprilisig tartó Gasztrohegy idén majd októberben indul újra.

2020 elejétől az MTÜ többek között a borturizmusért, az AMC pedig a magyar bor eladásösztönzéséért felel.

A Budapest Gyógyfürdői (BGYH) Zrt. által üzemeltetett fürdőket és strandokat 2019-ben több mint 5 millió vendég kereste fel.

A filmipar így reagál a klímaválságra.

Az egyik legnagyobb amerikai ételrendelő és -kiszállító cég, a Grubhub a hozzá befutott igények alapján idén is közzétette éves listáját.

Kéthetes záróbuli sorozattal köszönnek el.

A magyar döntőt február elején rendezik, ahol kiderül, ki lesz az a séf, aki a tallini európai selejtezőn versenyezhet, a csapat coach-a viszont már most hivatalos.

Nem a bor a legkeresettebb ünnepi ital hazánkban- legalábbis az Italkereső adatai alapján. 

A KLM Amszterdamból Vancouverbe közlekedő decemberi 18-i járatán zárt rendszerben újrahasznosított poharak, fedők és tárolók segítségével szolgáltak fel.

A Royal Tokaji mindössze 20 palackkal készített a 1,5 literes kiszerelésben érkező borkülönlegességből.

Az étterem szerint ezt a burgerüket inkább azoknak ajánlják, akik csökkenteni szeretnék húsfogyasztásukat.

A 2019-es Super 12 listákon ezúttal összesen 14 borvidék képviselteti magát.

Aséf amatőröknek nevezte a Michelin szerkesztőit és visszakövetelte a csillagját.

hirdetés
Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?
hirdetés

Turisztikai adatbázisok