hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha Hollandiában jár, és kipróbálja, kérjük, mondja el nekünk, milyen volt!

No meg csupa rendhagyó eseménnyel.

A nyertes az európai megmérettetésen képviselheti Magyarországot.

A pálinkakészítés aromavadászat: a célja, hogy az állandó minőséget tartva a gyümölcsből az aromák átmenjenek a párlatba.

hirdetés

Azt eddig is tudtuk, hogy nem egészséges, de csak kevesen gondolták, hogy ennyire káros.

hirdetés

További híreink

Felfedezték, miként lehet klímatudatosabb módon előállítani a világ egyik legnépszerűbb szeszes italát.

A megtisztelő címet egy hölgy érdemelte ki.

Új prémium borokat, szőlőlevet, liofolizált gyümölcstermékeket dobnak majd piacra.

Az italok palackjait fa hatású címkék díszítik.

A Magyar Pékszövetség idei Kenyérversenyére csaknem félszáz nevezés érkezett.

216,52 millió forint vissza nem térítendő támogatással, valamint 222,37 millió forint hitellel.

Akit tetten érnek élelmiszerekkel való visszaéléssel, annak a büntetése arányos lesz az elkövetett tettel.

Meggyfogyasztás-ösztönző kampányt indított az AMC.

Négy helyett nyolc dollár

Arculatot váltott a zánkai étterem: könnyebb, jóval egészségesebb, többségében regionális alapanyagokból készült fogás került nyári étlapjára.

A Nébih adatbázisa a legfrissebb tudnivalókat tartalmazza.

Csak előjegyzéssel!

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete 2019-ben is felhívást hirdet a Gundel Károly–díj elnyerésére.

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete és a METRO Kereskedelmi Kft. közös egyeztetése alapján a METRO felülvizsgálta a jövedéki termékek viszonteladására vonatkozó szabályozását.

Három aranyérmet is elhozott egy magyar főzde az egyik rangos, közép-európai sörversenyről.

Többek között ez is kiderül az MVI legújabb, 4. vendéglátóipari helyzetjelentéséből, amelyben új adatként szerepelnek az üres álláshelyek.

hirdetés
Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?
hirdetés

Turisztikai adatbázisok