hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az öt legjelentősebb hazai sörgyártó együttes termelése 1,055 millió hektoliter volt az első negyedévben, ami mindössze 0,3 százalékkal haladja meg az egy évvel korábbit.

A jövőben intenzívebbé válhatnak a kínai kapcsolatok a  Schieber Pincészetnél, miután a legutóbbi Asia Wine Trophy-n két arany- és egy ezüstérmet is nyert boraival.

Wolfgang Puck, az osztrák származású hollywoodi sztárséf Budapesten, a hamarosan nyíló Matild Palota gasztronómiáját irányítja.

Ebben az évben a legrangosabb elismerésben öt máltai étterem részesült, egy-egy Michelin csillag elnyerésével, illetve megtartásával.

hirdetés

A hazai vendéglátás, szakácstársadalom ismét szegényebb lett, a koronavírus-járvány tragikus következményeként.

Az IKEA állította össze profi séfek közreműködésével, ingyenesen le is tölthető.

hirdetés

További híreink

A teraszok, kerthelyiségek reggel 5 óra és este fél 10 között lehetnek nyitva. Az üzleti céllal érkező vendégeket fogadására nyitva tartó szálláshelyek éttermei csak az ott megszállókat szolgálhatják ki.

A bajor Paulaner étteremhálózat hazánkban idén újabb éttermek nyitását tervezi.

A bécsi Karlsplatzon található Cafe Museum ismét egyedi szolgáltatással és ügyes marketingötlettel rukkolt elő.

Ezen a héten kerül nagyobb mennyiségben a hazai friss spárga a piacokra, üzletekbe.

A Hungarianwine.eu megszervezte az első Interwine Díjat, a magyar borászatok és borkereskedések honlapjainak versenyét.

Országszerte jelentős károkat okoztak a csonthéjasoknál – főképp a kajsziültetvényekben – a múlt heti fagyok.

Szokatlan formáját választotta a koronavírus-járvány miatti kényszerű bezárások elleni tiltakozásnak egy koszovói étteremtulajdonos.

A Decanter májusi számának 36 oldalas speciális melléklete a magyar borokkal ismerteti meg a világ borfogyasztóit.

Új címkékből derülhet ki, hogy egészséges élelmiszert vásárolunk-e. De az új rendszer nagy vitát is generált.

Szakértők tanácskoznak annak érdekében, hogy tanácsokat adjanak a Horeca-személyzet és a vendégek biztonságának megőrzéséhez.

A nagyüzemi sörgyárak közül elsőként, a fenntarthatóság jegyében vonta ki a PET palackos termékeket a portfóliójából a Heineken Hungária.

Marha, paradicsom és sok-sok csomagolás a fókuszban.

A víz alatti borászat évezredek óta létezik, a kereskedelemben azonban csak az elmúlt tíz évben kezdett fejlődni.

És ez nem áprilisi tréfa. Hanem tudományosan bizonyított megállapítás.

A Nudli Óbuda Pop-Up nevű egységet a 3. kerületben nyitották meg tulajdonosai. 

Az egri Thummerer Pincészet 2019-es évjáratú Egri Chardonnay Battonage-a hozta haza az aranyat Franciaországból.

Az orosz főváros külföldiekre építő egyik legpatinásabb élelmiszerüzlete, a 120 éves Jeliszejevszkij már nem volt képes fenntartani magát a turisták nélkül.

A hírekben leginkább az éttermek, szállodák és kávézók helyzetéről olvasni, ám ezekhez a vállalkozásokhoz beszállítók ezrei is szorosan kötődnek, akik szintén nehéz helyzetben vannak.

Közel hároméves termékfejlesztés után itt a Zwack Unicum család legújabb tagja.

Milyen eredménnyel jár a búzalisztes tallérok sörtörköllyel való dúsítása? Az Élelmiszervizsgálati Közlemények szaklap egyik legfrissebb cikke a Laboratorium.hu-n.

hirdetés
Mi a véleménye a kiszállítások és az elvitelre való ételkiszolgálás miatt megnövekedett papír- és műanyag csomagolóeszközökről?
hirdetés

Turisztikai adatbázisok