hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nincs több időhúzás: radikálisan meg kell változtatni az étkezési szokásainkat, ha meg akarjuk őrizni a bolygót és magát az emberiséget. 

Megismerhetőek a borvidék borászatai, a települések, a szálláshelyek, vendéglátóhelyek, programhelyszínek és egyéb szolgáltatók is.

hirdetés

Immár három országos élelmiszerlánc forgalmazza a magyar gluténmentes sört.

Rodos - ezt véssék az eszükbe a rajongók.

hirdetés

További híreink

A szekszárdi Vida családi pincészet új címkékkel rukkolt elő.

Idén a sütő- és cukrászipari tevékenységet folytató vállalkozások körében fog célvizsgálatokat tartani.

Egy online kutatás szerint a cabernet sauvignon, a rosé cuvee és a merlot a legkedveltebb a körükben.

Mostantól a Párizsból induló járatokon új, egészséges menüt is választhatnak az utasok a Premium Economy és az Economy osztályon.

„Ha csak a menzára kerestek volna szolgáltatót, valószínűleg nem pályáztunk volna”.

Egy magyar étterem annyira jó, hogy megválasztották az egyik legjobb szlovák étteremnek is.

Január 29-én kezdődik a Bocuse d’Or európai döntője a franciaországi Lyonban, ahol Pohner Ádám, a balatonszemesi Kistücsök étterem séfje képviseli majd hazánkat.

Melyek voltak a tavalyi év legrosszabb hírű éttermei Amerikában? Mely helyeket messze kerülje el, ha a tengerentúlra veti a sors? Mindjárt kiderül.

Szakmai függetlenséget ígért az új tulajdonos.

Óriási sütővel vagy inkább kemencével rendelkezhetnek a Gasztrohősök, ha ennyi minden került ki belőle az év során.

Menyhárt Attila munkái, Fekete Antonio fotóival bekerültek a világhírű So Good magazinba.

Adott a rock összes kelléke, sok-sok élő zölddel, mozgalmas, tágas térrel, indusztriális stílusban, elegáns berendezéssel keverve, vagány, de egyszersmind minőségi étel- és borkínálattal. A Spíler Budát kóstoltuk.

Miután hétfőn a hvg.hu megírta, hogy a Gundel kapott megbízást arra, hogy a Budai Várba költöző Miniszterelnökség menzáját üzemeltesse, egy fotóból az is kiderült, rendkívül olcsó a többnyire magyaros ételekből álló étlap.

A foszfortartalmú adalékanyagok növekvő mennyiségben történő használata károsíthatja az egészséget.

A gulyásleves a kanyarban sincs - állapítja meg a falatozz.hu ételrendelő portál újévi leves körképe.

A konyha és a menza bérleti díjaként havi 2,54 millió forintot fizet a szolgálató az épület üzemeltetőjének.

Az ország az EU legtöbb államában bevett gyakorlattal szembe megy.

Mi az összefüggés Gáspár, Menyhért, Boldizsár és a briós között? Mindjárt kiderül.

hirdetés
Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?
hirdetés