hirdetés
hirdetés
hirdetés

Neve: Robba. És egyedi megjelenésének köszönhetően sokan keresték fel, amíg a világjárvány okán nem zárták be ideiglenesen, ahogy az összes többit a városban.

Alapanyag trendek 2021-ben a vendéglátásban.

Száraz bor, whisky és likőrök a dobogós helyeken. A sör jóval hátrébb szorult, viszont megjelent a rum - új szereplőként - a kedvencek között.

hirdetés

A Nápoly melletti ókori romvárosban folytatódnak a régészeti munkák. És minden jel arra mutat, hogy most egy gyorsétterem maradványaira bukkantak a szakemberek.

Hihetetlenül sokkoló, fel nem fogható hír érkezett a Matusz-Vad Zrt. házatájáról.

hirdetés

További híreink

A külföldi turisták távolmaradása és az éttermek bezárása miatt tetemes készletek maradtak a japán marhatenyésztők nyakán a világ legdrágább marhahúsából.

Néhány nappal ezelőtt futótűzként járta körbe a hír a magyar médiát, hogy eltűnik az 1793-ben alapított Márványmenyasszony épülete.

19 ország 479 tétele közül lett aranyérmes a Hungaria Rosé Extra Dry pezsgő a Burgundia borvidékén megrendezett Effervescents du Monde világversenyen.

Huszonhat eltelt év után.

A vendéglátás hazai ismert szereplői beszélgettek élő adásban az Unilever Food Solutions (UFS)  szervezésében, január 13-án. Téma az idei évre várt előrejelzések, trendek, elvárások voltak.

Csaknem felére zuhant a vendéglátóhelyek forgalma 2020 utolsó két hónapjában a járvány második hulláma ellen hozott korlátozó intézkedések hatására.

A 2020-as Olivier Roellinger nemzetközi szakácsverseny első helyezést ért el a BGE KVIK hallgatója.

Közfelháborodás miatt szinte azonnal a nyitást követően kénytelen volt a tulaj lehúzni a rolót.

Két év után ismét magyar desszertek jelentek meg az etalonnak számító So Good magazinban.

A Széchenyi és Wesselényi lakodalmainak is otthont adó épületre ugyan csak részleges bontási engedélyt kértek, de az aktuális trendek szerint ez az eltűnését jelenti.

Ha van saját honlapja a borászatának - érdemes megnéznie a versenykiírást. Szakmai sztárok a zsűriben.

Publikálták a főszervezők a 2021-2022. évi Közétkeztetési Szakácsverseny hivatalos kiírását.

Brit kutatók vizsgálták, miként lehet jelentősen csökkenteni a kávé szénlábnyomát. Nem közismert, de súlyarányosan nézve a kávé az egyik legkevésbé fenntartható módon előállítható élelmiszer.

Az új rendszer 2021. január 1-jén hatályba lépett, a vendéglátó üzleteknek legkésőbb 2021. március 31-ig kell bejelenteniük az új besorolás szerinti változást a jegyzőnek.

A Magyar Borszakírók Köre ötödik alkalommal értékelte a magyar termelők által készített száraz és félszáraz fehér- és vörösborokat.

Bár a termék gyártója szerint az egészségre egyáltalán nem veszélyes.

Megnyitott az első Bortársaság borbolt Székesfehérváron. Az üzlet egy 200 éves, Pollack Mihály tervezte épületben kapott helyet a Fő utcán, annak teljes átalakítása után.

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete azzal a felhívással fordul a vendéglátásban tevékenykedő kollégákhoz, hogy segítsék a kórházi dolgozók helyzetét az ünnepekkor.

Jókutival, jó helyen. Jókor?

hirdetés
Bízik a turizmus Húsvétkor történő hazai újraindulásában? És működőképes lesz akkor a vállalkozása?
hirdetés

Turisztikai adatbázisok