hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sokkal kevesebbet, mint gondolnánk. Ez derült ki azon a sajtómegbeszélésen, amit február 13-án az Artisjus szervezett háttérzene témában.

Megnyílt a Séf Asztala 2.0. A nyitás előnapján meglátogattuk Wolf András birodalmát.

Egy szakmai Facebook-csoportban jelent meg az év első posztjaként az alábbi bejegyzés.

A magyar bor és a japán ételek nagyon jól működhetnek együtt – derült ki a 150 éves japán-magyar kapcsolatokal bíró Hungarian Wine Grand Tasting Tokyo-n.

hirdetés

Évbúcsúztató lapszámunk innovációkkal, újdonságokkal, hazai éttermi, piaci, kávézós és úticél toplistákkal tele.

Kipróbáltuk a november közepén új helyre költözött Stand25 Bisztrót.

hirdetés

További híreink

A tíz éven aluliak napi 19 teáskanál cukrot fogyasztanak.

A teszten egyetlen egészségtelen fogás elfogyasztása után az agy hippokampusz nevű területe elégtelenül működött.

Rekordszámú étteremmel és a megszokottnál hosszabb ideig várja a vendégeket márciusban a tavaszi Országos Étterem Hét, amelyre szerdától lehet asztalt foglalni.

2019 sok új nyitást hozott, veszélyben a régi éttermek vezető pozíciója. Jön a Dining Guide 2020.

És akkor értelmét nyerhetné a népdal: "Megfogtam egy szúnyogot, nagyobb volt egy lónál, kisütöttem a zsírját, több volt egy akónál..."

A rendezvényt másodszor kapcsolják össze kulturális attrakciókkal, közte a télbúcsúztató maskarádéval.

Nagyon fontos információ lett nyilvános az elmúlt órákban a Bocuse d'or Europe 2020 nemzetközi szakácsverseny részleteivel kapcsolatban.

Juttasd el rászorulókhoz! A JótÉtel megmutatja, hova viheted, és ha kell, a Budapest Bike Maffia érte is megy.

A Nemzeti Válogatotton kívül számos egyéni versenyzőnek, a Katonai Válogatottnak, valamint Regionális csapatoknak is szoríthatunk az olimpián.

Idén is megtartják a Borjour Magnum nevű, nagyszabású borkóstolót.

A Pezsgő Vasárnap elnevezésű brunch ajánlatot kóstolhatták a meghívottak.

2020-ban kilenc új étterem csatlakozott a szövetséghez.

A technikai készségek, a kreativitás és a személyes hitvallás is a vizsgált fő területek között lesz.

Mondjuk elég kézenfekvő ötlet.

Egy holland lobbicsoport szerint a hús ára nem tükrözi annak előállításának környezeti költségeit.

Hatalmas érdeklődés mellett zajlott le tegnap a Sirha Budapest kiállításon a „Közétkeztetési Szakácsverseny (KÖSZ) 2019-2020” országos döntője.

Kelemen Roland, a hajdúszoboszlói Hunguest Hotel Aqua-Sol séfje büszkélkedhet a S.Pellegrino Fenntartható Gasztronómia Különdíjával.

Szerdán rendezték meg az év legrangosabb élelmiszer- és vendéglátóipari szakkiállításán, a Sirhán a Közétkeztetési Szakácsversenyt, aminek idei versenyfogása a lecsó volt.

Várvizi Péter és Takács Lajos távozott eddigi munkahelyéről, a folytatás egyelőre ismeretlen.

A lánc az Y és Z generációhoz tartozó munkavállókra építi üzleti modelljét.

hirdetés
Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?
hirdetés

Turisztikai adatbázisok