hirdetés
hirdetés

Csaknem 14 ezer magánszálláshely újul meg év végéig 45 milliárd forint értékben.

Új korszakot hozhat Magyarországon a kedden elfogadott Airbnb-törvény, amelynek értelmében a városvezetők szabhatják meg ezentúl, hogy évente legfeljebb hány napra adható ki egy magánszálláshely.

Annak érdekében, hogy szabadon nyaralhassunk, érdemes betartani néhány szabályt. Íme, egy szakember tippjei.

A fenntarthatóság és a recycling jegyében mintegy 100 szoba felújítása miatt eladásra bocsátjuk szállodánk régi bútorait, berendezési tárgyait akár tételenként, akár komplett szobai berendezésként. (X)

hirdetés

Ausztriában mintegy 20 ezer szobakiadó is jogosulttá válik a gazdasági segélyalapból való támogatásra.

Megnyitotta kapuit Békés megye első okosszállodája, amely országosan is jelentős, hiszen mindössze néhány hasonló hotel van Magyarországon.

A KSH legfrissebb Gyorstájékoztatója.

Budapest helyett Bécset és Prágát hozhatja helyzetbe az Airbnb korlátozása két szervezet szerint.

A hangulat csak aláfestés, a hangsúly igazából Pesti István ételein van, vallja Varró Zoltán designer-belsőépítész, akinek tervei alapján újult meg a tatai Platán Bisztró és Udvarház.

hirdetés

Ingyenes marketing tudásforrás a turisztikai szakmának.

Marika blogja  // 

Magyarország egyetlen olyan étterme a szekszárdi Ízlelő, ahol a konyhán és a vendégtérben is kizárólag sérültek dolgoznak. Egyikük, a kerekesszékes felszolgáló, Kecskeméti Marika mutatja be mindennapjaikat.

Travellina  // 
Fotók és útleírások a világ minden szegletéből. Utazási fortélyok, gasztroélmények, UNESCO világörökség ismertetők és hazai programajánlók.
Fotelkalandor  // 

A világ nem körülöttünk forog. Ha magunkból kiindulva akarjuk megérteni, sem megunkat, sem a világot nem értjük. Próbáljuk meg fordítva.

Turisztikai adatbázisok

hirdetés