hirdetés
hirdetés

Mert három exkluzív szálloda, a Four Seasons Resort Maui, a Fairmont Kea Lani és a Wailea Resort Andaz Maui nyitotta meg kapuit a gazdátlan négylábúak előtt.

Sófalvi Rita lett a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest rooms operations igazgatója.

Sorozatunkban azokba a házakba engednek az ott lévők bepillantást, ahová ma is érkezhet, ahol most is megszállhat a vendég.

Kreatív ötlettel állt elő a Radisson-lánc a rendezvények visszatérése érdekében.

Sorozatunkban azokba a házakba engednek az ott lévők bepillantást, ahová ma is érkezhet, ahol most is megszállhat a vendég.

hirdetés

Sara Brenner lett a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest értékesítési igazgatója.

A határ innnenső oldalon lévő Dornyay turistaház kiemelt helyet foglal el a város történelmi örökségében, egyike azon kevés építészeti emlékeiknek, amelyek több történelmi korban is jelképpé váltak.

A ház megszerezte a Global Biorisk Advisory Council® (GBAC) STAR™ minősítést, ami arany standard tisztasági kategóriának számít a piacon.

Különleges megjelenés, első osztályú hatékonyság, hangtalan működés és kiváló levegőminőség jellemzi a légkondik piacának új szereplőjét. Igaz, némi kreativitás is szükséges hozzá.

A Mathias Corvinus Collegium (MCC) budapesti központját átépítik a Somlói úton, és amíg az építkezés tart, addig a Hotel Flamenco épületébe költöznek át.

hirdetés

Ingyenes marketing tudásforrás a turisztikai szakmának.

Marika blogja  // 

Magyarország egyetlen olyan étterme a szekszárdi Ízlelő, ahol a konyhán és a vendégtérben is kizárólag sérültek dolgoznak. Egyikük, a kerekesszékes felszolgáló, Kecskeméti Marika mutatja be mindennapjaikat.

Travellina  // 
Fotók és útleírások a világ minden szegletéből. Utazási fortélyok, gasztroélmények, UNESCO világörökség ismertetők és hazai programajánlók.
Fotelkalandor  // 

A világ nem körülöttünk forog. Ha magunkból kiindulva akarjuk megérteni, sem megunkat, sem a világot nem értjük. Próbáljuk meg fordítva.

Turisztikai adatbázisok

hirdetés