hirdetés
hirdetés

Szép hagyomány a Continental Hotel Budapestnél, hogy karácsonyi gyertyagyújtásra invitálják üzleti partnereiket.

Két éven belül új szálloda gyarapíthatja a budapesti kínálatot. A beruházó egy cseh vállalat, az Europa Investment Property (EIP) nevű nemzetközi cég.

Bemutatták az épülő belvárosi luxusszálloda látványterveit.

A Nintendo-videojátékok rajongói számára kultikus jelentőségű épületet külsőleg a lehető legnagyobb mértékig megőrzik, jelentős átépítéseket belül végeznek.

 

A szállodát 2008 óta építik, ír és magyar tulajdonosok bicskája is beletört már a projektbe.

hirdetés

Az olaszoknál több mint 18 ezer kutyabarát szálloda van.

Sajt tematikájú lakosztályt nyitnak egy londoni szállodában.

Egy Felső-ausztriai ötcsillagos családi hotel kapta 2020-ban az ezüstérmet azon a versenyen, amelyre 760 európai hotel nevezett.

És szállodaként üzemel tovább az eddigi munkatársakkal.

Flesch Tamással, az MSZÉSZ elnökével az idei közgyűlést lezáró siófoki gálavacsora végén ültünk le, hogy megtudjuk, ő hogy látja, miképp értékeli az elmúlt két nap történéseit.

hirdetés

Ingyenes marketing tudásforrás a turisztikai szakmának.

Marika blogja  // 

Magyarország egyetlen olyan étterme a szekszárdi Ízlelő, ahol a konyhán és a vendégtérben is kizárólag sérültek dolgoznak. Egyikük, a kerekesszékes felszolgáló, Kecskeméti Marika mutatja be mindennapjaikat.

Travellina  // 
Fotók és útleírások a világ minden szegletéből. Utazási fortélyok, gasztroélmények, UNESCO világörökség ismertetők és hazai programajánlók.
Fotelkalandor  // 

A világ nem körülöttünk forog. Ha magunkból kiindulva akarjuk megérteni, sem megunkat, sem a világot nem értjük. Próbáljuk meg fordítva.

Turisztikai adatbázisok

hirdetés