hirdetés
hirdetés

Az előrejelzések szerint év vége körül készül el a világ első víz alatti szállodája.

Megnyílt az első Mercure szálloda Macedóniában.

Egy brit turista hölgy egy vietnami szállodában foglalt szobát, ahol a képek alapján csodálatos panoráma mellett lubickolhatott – volna.

A GYSEV vasúttársaság az idegenforgalmi szezonra fejleszti szállodáját, a Hotel Sopront.

A Magyar Turisztikai Szövetség, a Google Magyarországgal, az MTÜ-vel, az MSZÉSZ támogatásával ezt a workshopot pont önnek találta ki! (X)

hirdetés

Boldog 10. születésnapot Spirit Hotel!

Hongkongi offshore cég, Mészáros Lőrinc és Seszták Miklós neve is felbukkan a történetben.

Megérkezett az új TrendRiport.

Meda Vasiliu a szálloda új értékesítési és marketing Igazgatója, míg Kis-Király Ernő food and beverage igazgatóként csatlakozott a szálloda csapatához.

Információ, kapcsolatépítés, csúcsgasztronómia egy időben, egy helyen: több éven át tartó Business Klub rendezvényünket felváltotta a most induló Horeca Meetup.

hirdetés

Ingyenes marketing tudásforrás a turisztikai szakmának.

Marika blogja  // 

Magyarország egyetlen olyan étterme a szekszárdi Ízlelő, ahol a konyhán és a vendégtérben is kizárólag sérültek dolgoznak. Egyikük, a kerekesszékes felszolgáló, Kecskeméti Marika mutatja be mindennapjaikat.

Travellina  // 
Fotók és útleírások a világ minden szegletéből. Utazási fortélyok, gasztroélmények, UNESCO világörökség ismertetők és hazai programajánlók.
Fotelkalandor  // 

A világ nem körülöttünk forog. Ha magunkból kiindulva akarjuk megérteni, sem megunkat, sem a világot nem értjük. Próbáljuk meg fordítva.

hirdetés