hirdetés
hirdetés

Ebben a szállodában mérik össze tudásukat a jövő sztárséfjei, cukrászai és éttermi szakemberei.

Nyilvánosságra hozta 2016. évi eredményeit az Orbis szállodavállalat. A társaság minden mutatóját jelentősen javította a múlt év során.

Nicolas Sarkozy volt francia államfő az AccorHotels francia szállodaipari vállalat igazgatótanácsának tagja lett, ahol a nemzetközi fejlesztést kíséri figyelemmel - közölte a cég.

Bejelentették a 2017. évi minősítések hivatalos eredményét, a Kempinski Hotel Corvinus Budapest újabb értékes elismerést kapott.

2017. március 21-én, a Mercure Budapest Buda szállodában.

hirdetés

50 országból közel 230.000 vendég több mint 1.076.000 éjszakát töltött el 2016-ban Hévízen.

A szerelmesek napját nem mindennapi módon ünneplik egy ráckevei szálláshelyen.

Az orosz-ukrán válság nekünk meg sem kottyant.

Az Orbis Group belép a bosznia-hercegovinai piacra a szarajevói régióban megnyíló MGallery by Sofitel Tarcin Forest Resort & Spa szálloda franchise szerződésének az aláírásával.

Az AccorHotels megkezdte az exkluzív tárgyalásokat a Travel Keys – a magánlakások turisztikai bérbeadásának egyik vezető piaci szereplője – 100%-os felvásárlásáról.

hirdetés

Ingyenes marketing tudásforrás a turisztikai szakmának.

Marika blogja  // 

Magyarország egyetlen olyan étterme a szekszárdi Ízlelő, ahol a konyhán és a vendégtérben is kizárólag sérültek dolgoznak. Egyikük, a kerekesszékes felszolgáló, Kecskeméti Marika mutatja be mindennapjaikat.

Travellina  // 
Fotók és útleírások a világ minden szegletéből. Utazási fortélyok, gasztroélmények, UNESCO világörökség ismertetők és hazai programajánlók.
Fotelkalandor  // 

A világ nem körülöttünk forog. Ha magunkból kiindulva akarjuk megérteni, sem megunkat, sem a világot nem értjük. Próbáljuk meg fordítva.

hirdetés