hirdetés
hirdetés

Folytatódik a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace tematikus gasztrokalandozása a világ körül: most thai menüsort kínálnak vendégeiknek.

Versenyfelügyeleti eljárást indított a GVH a Booking.com Hungary Kft. és a Booking.com International B.V. ellen, ezzel egyidejűleg a magyar cégnél előzetes értesítés nélküli helyszíni vizsgálatot tartott a hivatal.

A debreceni utazás kiállításon is bemutatkozik a Kumánia szálloda és fürdő, ahol április 11-én a költészeté lesz a főszerep.

A beruházó megkapta a jogerős építési engedélyt.

A Mamaison és a Kolping hotelek kapták idén a Sleepfriendly Hotel elismerést az Alvás Világnapja magyarországi eseményén.

hirdetés

Sikeresen zárult az új ibis Styles Hotelt is fejlesztő Wing Csoport 40 millió eurós kötvénykibocsátási programja.

Mintegy 10 országból gyűltek össze az immár ikónikus vált ’Lady in Red’ Kempinski nagykövetek a Hotel Adlon Kempinski 120 éves évfordulójának megünneplésére.

Hogyan tud egy szálloda harcolni az esélyegyenlőségért? Itt egy jó példa.

Bejött a papírforma: Könnyid László szállodai részről, Hamvas Zoltán éttermi oldalról az MSZÉSZ új elnöke, Flesch Tamás alelnök lett.

hirdetés

Ingyenes marketing tudásforrás a turisztikai szakmának.

Marika blogja  // 

Magyarország egyetlen olyan étterme a szekszárdi Ízlelő, ahol a konyhán és a vendégtérben is kizárólag sérültek dolgoznak. Egyikük, a kerekesszékes felszolgáló, Kecskeméti Marika mutatja be mindennapjaikat.

Travellina  // 
Fotók és útleírások a világ minden szegletéből. Utazási fortélyok, gasztroélmények, UNESCO világörökség ismertetők és hazai programajánlók.
Fotelkalandor  // 

A világ nem körülöttünk forog. Ha magunkból kiindulva akarjuk megérteni, sem megunkat, sem a világot nem értjük. Próbáljuk meg fordítva.

hirdetés