hirdetés
hirdetés

A Wizz Air légitársaság ma bejelentette, hogy jelentősen bővíti budapesti hálózatának kapacitását két új repülőgép érkezésével, két új útvonal indításával és 13 népszerű útvonal gyakoriságának megemelésével. 

Félmilliárd forintból újította fel a repülőtér egyik futópályájának 900 méteres szakaszát az üzemeltető Budapest Airport.

360 fokos virtuális túrán járhatja be az osztrák Austrian gépeit.

Los Angeles, Peking és Hongkong lesznek az első desztinációk.

Mikor megtudtuk, a szívünkhöz kaptunk, de annyira nem vészes.

hirdetés

Mautner Zsófia irányításával készültek olyan japán, kínai és thai ételek, amelyeket az Emirates fedélzetén nap mint nap kínálnak. Exkluzív főzőprogram a dubaji légitársaság jóvoltából. 

Az American Airlines részvényeinek 10%-át szeretné felvásárolni a katari légitársaság. 

Csaknem 800 millió forintot fordítanak Zala megyében bicikli-utak építésére és kerékpárosbarát fejlesztésekre a TOP (Terület- és Településfejlesztési Operatív Program) keretében - közölte a megyei önkormányzat. 

A Boeing szerint a következő 20 évben a vártnál gyorsabban, évi 4,7 százalékkal emelkedik a légi utasok száma, így repülőgépgyártó azzal számol, hogy az eddig előrejelzettnél 3,6 százalékkal több, 41 ezer új repülőgépre lesz szükség ebben az időszakban világszerte. 

A Skytrax 2017. június 20-án, a Párizsi Air Show keretén belül hirdette ki "Az év legjobb légitársasága" díját. A Skytrax légiipari piackutató intézet mintegy 18 millió utast kérdezett meg a témában több mint 160 országból. 

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!