hirdetés
hirdetés

A Ryanair, ír fapados légitársaság szeptember 19-én bejelentette, hogy a nyári szezonban új járatot fog üzemeltetni Budapest és Pafosz között. 

A Ryanair öthetes járattörlési időszakában érintett mintegy 315 ezer utasból szerdáig 238 ezren kérték a jegyük átfoglalását vagy az ár visszatérítését.

Szakmai tájékoztatón mutatta be a Hahn Air, a China Airlines és a brazil Havas Creative Tours újdonságait a társaságok hazai képviseletét ellátó Aviation GSA.

Bejelentette a Norwegian és a Ryanair, hogy véget értek a tárgyalásaik, és nem fog ráhordani az ír fapados a norvég cég hosszú távú járataira. Utóbbiakra egy közelmúltbeli megállapodás révén az Easyjet szállítja majd az utasokat.

Történelemmé lett a Singapore Airlines egyik fapados leányvállalata, a Tigerair. 

hirdetés

A repülőgépek földi kiszolgálását végző, állami Malév Ground Handling Zrt. ellen felszámolást kezdeményezett versenytársa, a BudPort Kft.

Együttműködésre lépett egy megújuló üzemanyagokat gyártó céggel a British Airways olyan hulladékfeldolgozók tervezésére és létesítésére, amelyek megújuló repülőgép-üzemanyagot állítanak elő háztartási hulladélből.

A marokkói Fezbe indítja legújabb járatát a portugál légitársaság. 

Budapesti járatokat is töröl a Ryanair október végéig, derült ki az ír légitársaság által közzétett listából. 

Legmodernebb gépével kápráztatta el a nagyérdeműt. Kipróbáltuk, milyen az A350-es.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!