hirdetés
hirdetés

Annak ellenére, hogy a Budapest Airport tavalyi utasforgalma 20 százalékkal emelkedett 2020-hoz képest, a vállalat a koronavírus-járvány második évét is komoly veszteséggel zárta.

A diszkont légitársaság már most a koronavírus előtti teljesítményének 140 százalékán pörög.

hirdetés

Az Airbus a hidrogénmeghajtású repülőgépekhez szükséges technológiákat fejlesztő központot alapít az Egyesült Királyságban, amit az ország kormánya is jelentős összeggel támogat.

A rendezvény a gyerekektől kezdve a családi túrázókon át, egészen a felnőtt kerékpárversenyzőkig kínál különböző izgalmas bringás programokat.

Az eredeti kvótához képest 215 vonatbérlettel több jut a magyar fiataloknak a DiscoverEU most lezárult pályázati fordulójában.

A Wizz Air Abu Dhabi eredetileg június 1-től hetente három járattal repült volna a Srí Lanka déli részén fekvő Mattala nemzetközi repülőtérre.

Helyi lapok értesülései szerint a harmadik negyedévben indulhat el az indiai cég első járata.

Együttműködési megállapodást kötött Budapest V. kerülete - a Bird után - a Lime rollermegosztóval is, azért, hogy a városrészben rendezzék a szolgáltató elektromos eszközeinek használatát.

Az Asiana Airlines folyamatosan állítja helyre európai útvonalhálózatát a pandémia időszakát követően.

Közel 300 kilométer összefüggő, kitáblázott kerékpárút-hálózattal és széles szolgáltatási kínálattal várják a szabadidejükben két keréken túrázókat a Nyugat-Balaton térségébe.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!