hirdetés
hirdetés

Európa legnagyobb légitársasági csoportját olyan mértékben sújtotta a Covid-járvány alatti időszak, hogy most részvénykibocsátáshoz folyamodnak.

Nem, korántsem arról van szó, hogy alkoholt szolgálnának fel a gépek fedélzetén, egész másnak a rövidítése az új légitársaság neve.

hirdetés

A Budapest Airport is tagja annak a konzorciumnak, amely STARGATE nevű fenntarthatósági projektje keretében közel 25 millió eurós támogatást nyert el az Európai Bizottságtól.

Budapest és Antalya között 9 extra járatot indít a légitársaság a következő fél évben.

Az Emirates nyerte a 2021-es Business Excellence díjat „A legjobb légitársaság” kategóriában.

A járvány utáni légiforgalomban nagyobb szerepe lesz a fapadosoknak a Ryanair szerint, ezért 200 millióról 226 millióra emelte az öt év múlva elérhető utasforgalmát.

Az Emirates az utazási enyhítésekkel párhuzamosan fokozatosan újraindítja járatait. Jelenleg a dubaji központ munkatársait keresik.

Regionális kerékpáros fejlesztési stratégián dolgozik a Budapest Fejlesztési Központ (BFK) a főváros jobb kerékpáros elérése érdekében.

Az európai vasútnak még mindig sok akadályt kell leküzdenie, de az Európai Bizottág (EB)  igyekszik fellendíteni a vonatközlekedést

Kérdés az, miért nem a saját háza táján seper, és nyilvánít ki ilyen mértékű megállapításokat?

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!