hirdetés
hirdetés
hirdetés

Mert akkor mi is kapnánk most "Bécsi Gasztroutalványt."

Huszonöt százalékos leépítést hajt végre az Airbnb világszinten a pandémia következményeként, jelentették be az alapító-tulajdonosok.

Bár a valóságban most nem elérhető, egy új alkalmazás segítségével, interaktív módon, hamarosan a sziget utolsó szeglete is bejárható.

Olajbogyójárvány sújtja Spanyolországot az új koronavírus mellett.

hirdetés

Az Accor hűségprogramja, az ALL digitális szórakoztató programsorozatot indított otthon maradt vendégeinek.

 A Marriott-lánc kínai szállodáiban az elmúlt egy hétben 15-ről 20 százalékra nőtt a foglaltság. Hogy történhetett ez?

hirdetés

További híreink

Az osztrák főváros sem mentes a hősziget-jelenségtől, ami különösen forróvá teszi az utcákat nyáron.

Az integrált, interaktív turisztika platform segítségével a régió nevezetességeinél virtuális sétát tehetnek a térségbe látogatást tervező turisták.

Spanyolország már a turistákat várja, angol beach-érzés, olasz uszodanyitás.

Miként érinti ez a magyar Liberty-t?

Ugyanis június 8-ától kéthetes karanténba kell vonulnia minden Nagy-Britanniába érkezőnek.

Horvátországnak érdeke, hogy újraindítsa a turizmust, mondta Davor Bozinovic belügyminiszter pénteki sajtótájékoztatóján.

Giuseppe Conte arra kéri az olaszokat, Olaszországban töltsék az idei nyári szabadságukat, mivel így hozzájárulhatnak a gazdaság fellendítéséhez.

Az uniós turisztikai miniszterek vállalták, mindent megtesznek az európai turizmus gyors és teljes helyreállítása érdekében. Az ágazat adja az EU GDP-jének tizedét.

Angkor Wat mellett hamarosan Mondukiri nevét is  megjegyzik a Kambodzsába érkező turisták, és felkeresik vízeséseit, vadrezervátumait, álomszép, érintetlen területeit.

Több mint 100 millió kínai kelt útra az ötnapos május elsejei ünnep alatt.  A Fidelity International szakemberei azt vizsgálják, vajon megindul a fellendülés, vagy a fogyasztók egy darabig még óvatosan élnek az új szabadsággal?

A koronavírusra való tekintettel a French Rendez-vous idén a hagyományos formában elmaradt, azonban az online változata megrendezésre kerül.

A franciáknak elegük van az Airbnb és a Booking.com egyeduralmából: saját online platformot alakítanak ki teljes idegenforgalmi ágazatukhoz.

Tovább enyhítenek a korlátozó intézkedéseken a Nyugat-Balkánon.

Állami segítséget remélve tüntetnek május 14-én, csütörtökön a járvány okozta csődhullám miatt.

Összeállt több, mint 11 szervezet, akik közvetlenül, vagy közvetett módon a turizmusból élnek:  idegenvezetők, busztársaságok, sofőrök, szállodák tulajdonosai és alkalmazottai, rendezvényszervezők, éttermek vezetői, mezőgazdaságban tevékenykedők..

Az idegenforgalommal és az unión belüli határok megnyitásával kapcsolatos iránymutatásokat tett közzé az Európai Bizottság.

Kinyithatnak a múzeumok május 18-tól, hétfőtől.

Új időpontra tűzték ki a düsseldorfi Caravan Salont: 2020. szeptember 5-13. között tartják.

Az olaszoknál ugyan a szigorú óvintézkedéseket sok helyütt nem oldották fel, de közben már nyitják a tengerparti strandokat, vendéglátó egységeket.

hirdetés
Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?
hirdetés

Turisztikai adatbázisok