hirdetés
hirdetés
hirdetés

2017. március 8-án, szerdán ismét a szakmai napokkal kezd az ITB, ahol a világ már 1966 óta köt évente üzletet.

A hétvégi hóesés után 90 cm-es hóréteg borítja a nassfeldi síterepet.

hirdetés

A hamburger és a lego találkozása már nem csupán a képzelet szüleménye.

Ha megkóstolod Bobby Flay burgerét, akkor elfelejted, amit eddig burgerként kóstoltál

hirdetés

További híreink

A világtalan séfet az autista kuktája irányítja.

Remekművek Budapestről - A reneszánsztól az avantgárdig címmel mutatja be a budapesti Szépművészeti Múzeum és a Magyar Nemzeti Galéria gyűjteményének 500 évet átfogó, 90 alkotását pénteken nyíló nagyszabású kiállításán a madridi Thyssen-Bornemisza Múzeum.

Az előzetes várakozásokkal ellentétben nem hagyta jóvá a pozsonyi önkormányzat képviselőtestülete csütörtökön azt a javaslatot, hogy a város területén teljesen tiltsák be a szerencsejátékokat.

A Brnói Vásárvállalat, a Cseh Köztársaság budapesti Nagykövetsége, valamint Csehország Ipari és Kereskedelmi Minisztériuma közös sajtótájékoztatón mutatta be a Brnói Vásárváros idei legfontosabb eseményeit.

A napi 24 órán keresztül sugárzó csatorna angol nyelvű lesz. 

Hongkong ismét a világ legszabadabb gazdaságának minősült az amerikai Heritage Alapítvány és a The Wall Street Journal közös rangsorában, Magyarország az 56. helyen szerepel.

Tavaly több mint háromszorosára, 10 millió euróra (mintegy 3 milliárd forint) nőtt az üdülési csekkel vásárolt turisztikai szolgáltatások értéke Romániában.

Február 14-15-én a lengyel főváros adott otthont a V4 országok turisztikai csúcstalálkozójának. A találkozó első napján a marketingvezetők az éves tervekről egyeztettek, majd a turisztikai állami vezetők erősítették meg szándékukat a 2017-re szóló közös marketingterv teljesítésére.

17 napig Dubajban a gasztronómia áll február végétől a középpontban. Lesz felfedezésre váró tengerparti kantinkaja, dubaji Étteremhét (Gordon Ramsay egyik éttermében is), Dubaji Food Expo és Étkezz ß Nyerj - dubaji módra, ahol nem aprózzák el a nyereményt...

Tíz új határátkelőt nyitnak meg alkalomszerűen a hétvégétől a magyar-román határszakaszon.

- hívta fel a figyelmet az osztrák elnök.

A gyártó eddigi legegészségesebb italát dobja piacra.

A Trivago legújabb felmérése szerint a magyar síelők közül legtöbben Zakopane szállásai iránt érdeklődnek idén.

Hamarosan esedékes látogatásával az egészség- és gyógyturizmust erősíti.

Franciaországot tavaly közel 83 millió külföldi turista kereste fel, ez csökkenés az előző évi 85 millióhoz képest, de ezzel az eredménnyel az ország továbbra is az első számú turisztikai célpont a világrangsorban.

Három francia snowboardost, egy család tagjait és kísérőjüket elsodort egy lavina hétfő délelőtt a francia Alpokban, Tignes település közelében, mind a négyen meghaltak.

Japánban tárgyalt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. Hamarosan egy szállodaipari befektető is érkezik hazánkba. 

62,5 millió dollárral rekordot döntött 2016-ban a belépőjegyekeből származó bevétele a kambodzsai Angkor Wat történelmi templomnak. 

Az Orbis Group belép a bosznia-hercegovinai piacra a szarajevói régióban megnyíló MGallery by Sofitel Tarcin Forest Resort & Spa szálloda franchise szerződésének az aláírásával.

A kulturális örökség európai évének nyilvánítják 2018-at, a kezdeményezés célja az európai identitás megerősítése.

hirdetés
hirdetés