hirdetés
hirdetés
hirdetés

Tiltakoznak a montenegrói cégtulajdonosok, mert a vendéglátóhelyek mellett a plázákba lépéskor is oltási igazolást kell felmutatni.

A tavalyi, virtuális változat után idén valódi közönség előtt, élő zenével és valódi előadásokkal zajlik a Nemzetközi Tangófesztivál- és Világbajnokság.

Novembertől az Európai Unióból és Nagy-Britanniából érkező, beoltott állampolgárok is beutazhatnak az Egyesült Államokba.

2024-ben nyithatja meg újra kapuit, miután a katedrális teljes egészében biztonságossá válik a 850 éves épület nagy részét elpusztító 2019-es tűzvészt követően.

hirdetés

A velenceiek szeretnek a városukban élni, de túl drágának tartják.

Megnyílt René Magritte belga szürrealista festőművész átfogó, retrospektív kiállítása a madridi Thyssen-Bornemisza Múzeumban.

hirdetés

További híreink

Sikeresen lezajlott 2021. szeptember 20-án az Österreich Werbung workshopja a Budapest Marriott Hotelben.

Szigorú szabályozás mellett, de lesz Ausztriában téli síszezon - jelentette be Elisabeth Köstinger turizmusért felelős miniszter Bécsben.

A jövő hónap elejétől nem kell koronavírus-tesztet elvégeztetniük az angliai beutazás előtt azoknak, akik mindkét oltási dózist megkapták - jelentette be pénteken Grant Shapps brit közlekedési miniszter.

A koronavírus delta-változata gazdasági válságba sodorta Balit, Indonézia egyik leggazdagabb tartományát, és konfliktusokhoz vezetett a hindu rítust követő helyiek, valamint a hatóságok között.

Az Uber-sofőrök ugyanazokra a foglalkoztatási juttatásokra jogosultak, mint a taxisok, mondta ki egy holland bíróság.

Másfél évtizedig tartó restaurálás után újra megnyitották a látogatók előtt kedden Szakkarában a lépcsős piramisáról híres Dzsószer fáraó sírját, az ókori Egyiptom legkorábbi, 4700 éves nagy kőépítményét.

Megkezdődtek hétfőn az angliai Stonehenge restaurálási munkálatai, amelyek célja, hogy az ősi építmény az elkövetkező generációk számára is lenyűgöző élményt nyújtson.

Már több mint 100 hajó nevezett az idei Rolex Middle Sea Race vitorlásversenyre, amelynek október 23-án lesz a startja. 

Szerdától vezetik be a szigorú korlátozásokat.

Az osztrák szövetségi kormány döntött az őszi és téli hónapokra irányadó járványügyi intézkedésekről.

A Kiwi.com legfrissebb adatai* azt mutatják, hogy a magyarok nyári foglalásai elérték a 2019-es foglalások 70%-át. A leglátogatottabb városok közé tartozott Berlin, Párizs, London.

Egyelőre nem vezetnek be újabb korlátozásokat Szerbiában a koronavírus-járvány miatt, de a hatályos előírásokat szigorúbban ellenőrzik.

Vasárnapi brit sajtóértesülés szerint hamarosan enyhülhetnek a külföldről Nagy-Britanniába beutazók koronavírus-tesztelési kötelezettségei.

Az országba a jövő héttől csak oltási igazolással vagy negatív teszttel lehet belépni.

Dániában pénteken megszüntetik a maradék, koronavírus-járvány miatt hozott korlátozó rendelkezéseket is a magas átoltottságnak köszönhetően.

De mi az a Narrenturm? Anno elmegyógyintézet volt, ma itt állították ki a világon egyedülálló patológiai-anatómiai gyűjteményt.

Négyszeresére növelhetik a halállományok nagyságát és sokszínűségét, ha az óceánok egy-egy térségét védetté nyilvánítják.

Horvátország és Ausztria az elsők között döntött úgy, hogy rögzítik az oltási igazolványok maximális érvényességi idejét.

A brit kormány hamarosan megszünteti a koronavírus ellen teljesen beoltott utazók számára a zöld és a sárga országbesorolásokat.

hirdetés
Készül-e korlátozásokra a 4. hullám kapcsán?
hirdetés

Turisztikai adatbázisok