hirdetés
hirdetés
hirdetés

Mert három exkluzív szálloda, a Four Seasons Resort Maui, a Fairmont Kea Lani és a Wailea Resort Andaz Maui nyitotta meg kapuit a gazdátlan négylábúak előtt.

Ausztriában az éttermek kerthelyiségei kinyithatnak húsvét előtt. Továbbá engedélyezik az ifjúsági sporttevékenységet szabadtéren, de a részvétel feltétele a negatív koronavírus teszt lesz.

Spanyolországban most alakítják ki az első közösségi konyhákat - raktárhelyiségekből.

Február elsejétől Olaszország egész területén feloldják a koronavírus-járvány miatt korábban elrendelt szigorú korlátozásokat.

hirdetés

Az ok természetesen a koronavírus szabályok durva megsértése volt.

Nem gondoltuk volna, hogy eddig is nyitva tartottak.

hirdetés

További híreink

A kedvező járványadatokra várva a régiók együttes programot dolgoztak ki arról, mely szektorokat akarják egymás után megnyitni, és milyen feltételekkel.

Látogathatóvá teszik a "te is, fiam, Brutus" helyszínét Rómában.

A Maldív-szigetek kormánya azt tervezi, oltást ajánlanak fel az országba érkező látogatóknak, ezzel próbálnák meg újraéleszteni az elsősorban turizmusból élő ország gazdaságát.

Szlovéniában nyolc régióban a tizenkettőből hétfőtől kinyithatnak a vendéglátóhelyek kerthelyiségei és teraszai - közölték a válságkabinet csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Az éttermeik azonban egyelőre még zárva maradnak.

A bécsi Karlsplatzon található Cafe Museum ismét egyedi szolgáltatással és ügyes marketingötlettel rukkolt elő.

Tesztelje Ön is, hogy mi mindent tud Németországról a Német Turisztikai Hivatal kvízének segítségével!

(X)

Brüsszelben azt kéri a politikusok többsége, hogy csak június második felében legyen elérhető.

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) álomszép minivideója arról, miképp lehetne felfedezni barátokkal, szeretteinkkel, Németország különlegesen szép tájait, városait, ízeit.

Izrael május 23-tól fogadja az új koronavírus ellen beoltott, csoportban érkező külföldi turistákat.

Személyi változás történt az Österreich Werbung (ÖW) élén.

A görögországi Ipirusz régió ad otthont a legfontosabb öt ókori görög színháznak, ezt az útvonalat tervezik bejárni a hozzájuk érkező turistákkal.

Az oltási igazolással rendelkező magyarok bármilyen más előírás nélkül nyaralhatnak a venetói tengerpartokon, sőt, fogadják az oltás nélkül érkezőket is.

A bécsi városvezetés járványügyi szakértőkkel való konzultációt követően bejelentette, hogy május 2-ig meghosszabbítja a járványügyi zárlatot.

Április 15. és június 1. között. Az ok a pandémia miatt kialakult helyzet.

Pénteken a máltai turisztikai miniszter 3,5 millió eurós segélycsomag-programot jelentett be, aminek célja a közvetlen szállodai foglalások ösztönzése

A RateHawk új funkciót indított el: partnerei több mint 100 országban közvetlenül is lefoglalhatják utasaik számára a transzfereket. 

Hetvenezer turisztikai dolgozó beoltását kezdik  április közepén.

Izraelben a nagy átoltottság miatt kialakulhatott valamiféle közösségi immunitás a koronavírussal szemben a Weizmann Intézet szakértője szerint.

A horvát idegenforgalmi minisztérium részben fedezné a koronavírustesztek árát azon turisták esetében, akiknek hazatéréskor negatív tesztet kell felmutatniuk a határon.

hirdetés
Mi a véleménye a kiszállítások és az elvitelre való ételkiszolgálás miatt megnövekedett papír- és műanyag csomagolóeszközökről?
hirdetés

Turisztikai adatbázisok