hirdetés
hirdetés
hirdetés

Négy igazolt és több tucat potenciális fertőzöttet egy Amszterdam melletti hotelben szállásoltak el. Ők a Dél-Afrikából  érkezett Omikron-pozitív fertőzettek, akikről azonnal beszámolt a világsajtó.

A világ számos pontján 6700 házigazda ajánlotta fel lakását ingyen, vagy kedvezményes áron afgán menekültek számára.

Naftali Bennett izraeli miniszterelnök szombat esti bejelentése szerint.

Közel két év lezárás után szombaton hivatalosan is megnyitották a síszezont Olaszországban.

hirdetés

Péntektől felfüggesztette fiókjait a Facebookon, az Instagramon, a Tiktokon és a Snapchaten a Lush Cosmetics szappanmárka, mert megítélésük szerint ez rossz hatással van a mentális egészségre.

Ismét PCR-tesztet kell végeztetniük érkezésük után a külföldről Angliába utazóknak.

hirdetés

További híreink

Csődeljárás alá kerül az „eredeti Mozart-golyó” ausztriai gyártója.

Izland turisztikai hivatala és legjelentősebb szolgáltatói tartottak workshopot a magyar szakmának a budapesti Radisson Blu Béke Hotelben.

Németországban az a társadalmi hozzáállás, hogy az ország minden egyes állampolgára egyenlő esélyekben kell, hogy részesüljön az élet különböző területein, így az utazás terén is. (X)

Keddtől és szerdától két, a magyarok által is kedvelt úti célba teszt- és karanténkötelezettség nélkül, védettségi igazolvánnyal utazhatnak honfitársaink.

A kijárási korlátozás Ausztriában idén is ellehetetlenítette a tradicionális karácsnyi vásárokat.

Már Tirolban is azonosították az új afrikai szupermutánst.

A közelmúlt jelentős közéleti eseményei, társadalmi jelenségei köré szervezve újította meg állandó kiállítását a madridi Zsófia királyné Múzeum.

Járványügyi korlátozásokat jelentett be Belgium, Hollandia, Spanyolország és Portugália.

FRISSÍTVE Felfüggesztik a légi összeköttetést az Afrika déli részén található országokkal az EU tagállamai a nemrég Dél-Afrikában kimutatott új koronavírus-variáns miatt.

Több mint 500 éves története során először nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt a velencei Szent Márk téren álló Régi Prokurátus épülete a közel 5 éves restaurációs munkálatokat követően.

Hat afrikai országból felfüggeszti péntektől a repülőjáratokat a brit kormány a koronavírus egy új variánsának vizsgálati idejére.

Az Európai Bizottság javaslata alapján január 10-től kezdődően 9 hónapban határozná meg a teljes védettséget igazoló tanúsítványok érvényességét.

Bár most egy éve, 2020. november 25-én halt meg egy Buenos Aires külvárosában lévő kórházban, halálával kapcsolatban maradt számos kérdőjel.

Arany Delfinnel díjazták a Linz Tourismus provokatív kisfilmjét, amely a Cannes-i Corporate Media & TV nemzetközi fesztiválon mérette meg magát.

Lassú, több hónapon át húzódó határnyitást jelentett be Új-Zéland, de ennek végén is még nagyon nehézkes lesz a turistáknak bejutniuk a szigetországba.

Az intézkedések a külföldről beutazókra is kötelezőek.

Hamarosan az oltás nélküliek negatív teszttel sem használhatják a tömegközlekedési eszközöket, és nem léphetnek be a szállodákba Olaszországban. Szigorúbban ellenőrzik a beutazókat is.

Járványügyi szakértők egybehangzó véleménye és sajtóinformációk szerint a kijárási korlátozás időtartamának elhúzódása várható Ausztriában.

Csütörtökön fontos változtatásokra tesz javaslatot az Európai Bizottság az Európai Unión belüli utazások megkönnyítése érdekében.

Lábadozik a létét veszélyeztető súlyos korallfehéredés után Ausztrália világörökségi listán szereplő Nagy-korallzátonya - számolt be róla szerdán az ABC News ausztrál hírportál.

hirdetés
Hogy látja az idei év hátralévő részét?
hirdetés

Turisztikai adatbázisok