hirdetés
hirdetés
hirdetés

Rekordévet zárt 2016-ban Szlovákiában az idegenforgalom, az országba látogató turisták száma a hazai vendégekkel együtt meghaladta az ötmilliót.

Az osztrák piacon megszerzett kapcsolatrendszerét és tapasztalatait továbbra is Ausztriában hasznosítja Kovács Balázs, aki 2008-tól mostanáig az MT Zrt., majd az MTÜ bécsi irodájának vezetőjeként képviselte a magyar turisztikai szakmát Ausztriában.

hirdetés

Az 1912-ben, Japánban alapított JTB Group magyarországi kiutaztatási üzletágának vezetőjét, Simon Karolinát nevezte ki kelet-európai régiójának élére.

Spanyol rendőrök nyitottak tüzet egy gázpalackokat szállító teherautó sofőrjére, a gépjármű Barcelona fő körgyűrűjén száguldott a forgalommal szemben.

hirdetés

További híreink

Az új funkció lehetővé teszi a csevegésen belül vásárlást, egyben a vállalat első lépését jelenti a teljes körű szolgáltatásokat biztosító mobilplatformmá válás felé.

Laurence des Cars-t, a párizsi Musée de l'Orangerie igazgatóját nevezték ki a párizsi képzőművészeti múzeum, a Musée d'Orsay élére.

Az ukrán állampolgárok számára szabad uniós beutazást biztosító vízummentességről egyeztek meg az Európai Parlament és a miniszterek tanácsának tárgyalói kedden.

Valódi tűzesetekkel illusztrálja új kampányát a Burger King.

Nyolc hónapnyi szünet után feléledt az Etna, Európa legmagasabb és legaktívabb vulkánja, emiatt légiforgalmi riasztást adtak ki Szicíliában kedden. 

Április végétől vetítik Németországban a Stasi balatoni ügynökeiről készült kémfilmsorozatot

Minőségi élelmiszerek képviselték Magyarországot a rangos VIROEXPO élelmiszeripari kiállításon.

Új burkolatot kap a bécsi Stephansdom környéke, így márciustól novemberig régészek tartanak idegenvezetést az építési munkák miatt feltúrt téren.

A nagydíjat is egy magyar sörfőzde, a Horizont kapta.

2017 a fenntartható turizmus fejlesztésének nemzetközi éve, az akció arany partnere a Német Turisztikai Hivatal.

Lengyelország 2022-ig csatornát vág az észak-lengyelországi városokat a Balti-tengertől elválasztó Visztula-turzáson, a mintegy 197 millió eurónak megfelelő beruházásról szóló törvényt pénteken jóváhagyta a lengyel alsóház.

A volt francia köztársasági elnök örömmel vesz részt az AccorHotels nemzetközi fejlődésében.

Egyelőre nem nálunk, hanem Bécsben.

A középfokú oktatás alsó tagozataiban tanuló uniós diákok mintegy 60 százaléka, az előző évhez képest 1,1 százalékkal többen választottak legalább két idegen nyelvet 2015-ben.

Mesterlövészek figyelik a tetőkről éjjel és nappal a Szent Márk teret az olaszországi Velencében, ahova a karnevál utolsó napjaiban több százezer embert várnak.

Az elégikus forma a végére szinte észrevétlenül változik át a remény hangjaivá.

Nicolas Sarkozy volt francia államfő az AccorHotels francia szállodaipari vállalat igazgatótanácsának tagja lett, ahol a nemzetközi fejlesztést kíséri figyelemmel - közölte a cég.

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) sajtótájékoztatón számolt be 2017-es tematikus kampányukról, a német idegenforgalomban várható fejlődésről, valamint a DZT középtávú céljairól február 21-én a Kempinski Hotel Corvinusban.

Donald Trump amerikai elnök az európai menekülthelyzetről beszélt múlt hét végén, amikor is sokak meglepetésére - valótlanul - úgy nyilatkozott, hogy Svédország terrortámadások célpontja volt az azt megelőző éjszaka. A skandináv ország azonnal meglovagolta ezt a hullámot.

"Varázslatos átváltozás" - ez a témája az Oscar-díjátadó ceremóniát követő kormányzói bálnak, amelynek szervezői gondoskodnak róla, hogy a háromórás műsor alatt megéhező sztárok a legfinomabb csemegéket luxuskörülmények között élvezhessék.

hirdetés
hirdetés