hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az évek óta egyre jobban elnéptelenedő, a turisták körében is felfedezetlen San Giovanni ettől az intézkedéstől várja turizmusa fellendülését.

Kedden megnyitottak az éttermek és a bárok Franciaországban.

Mert akkor mi is kapnánk most "Bécsi Gasztroutalványt."

Huszonöt százalékos leépítést hajt végre az Airbnb világszinten a pandémia következményeként, jelentették be az alapító-tulajdonosok.

hirdetés

Bár a valóságban most nem elérhető, egy új alkalmazás segítségével, interaktív módon, hamarosan a sziget utolsó szeglete is bejárható.

Olajbogyójárvány sújtja Spanyolországot az új koronavírus mellett.

hirdetés

További híreink

Meghosszabbították a kurzarbeit-modell igénybevételének lehetőségét Ausztriában. Így jövő év március végéig vehető igénybe a részmunkaidős alkalmazás lehetősége és az azzal járó állami támogatás.

Az ok nyilvánvaló: a koronavírus terjedésének megfékezése.

 Kötelező lesz arcmaszkot viselni minden beltéri nyilvános helyen, miután az országban újra megugrott a koronavírusos esetek száma.

Erdély számtalan történelmi épületének és épületegyüttesének a makettjeiből nyitottak állandó szabadtéri kiállítást szombaton a Székelyudvarhellyel szomszédos Szejkefürdőn.

Az Európai Unió (EU) tovább szűkítette a járványügyi szempontból biztonságosnak ítélt országok listáját.

Összesen 5.500 rendezvényre került sor, aminek köszönhetően a vendégek 1,6 millió éjszakát töltöttek el, 950 millió eurós bevételhez juttatva ezzel az osztrák fővárost. Nem idén, hanem 2019-ben.

Az idegenforgalmi iparág több mint 273 milliárd eurót veszített idén január és május között a koronavírus-járvány nyomán elrendelt globális korlátozások miatt.

A festői Wolfgangsee lett az új gócpont.

Kolodko Mihály szobrászművész Fiumében alkotta meg a Piszkos Fred, a kapitány legendás jelenetét.

Sokkal inkább határaikon belül kell többet tenniük a koronavírus-járvány terjedésének megfékezéséért - mondta a WHO főigazgatója.

A Magyarország felől érkezőkre nem vonatkozik.

Szigorúan ellenőrzik a koronavírus-járvány miatt elrendelt óvintézkedések betartását. A szabályok megszegői 400 és 1000 euró közötti bírságra számíthatnak.

Nagy-Britannia újabban karanténnal sújtja a Spanyolországból érkezőket, ezért a TUI úgy döntött, felfüggeszti programjait a két ország között.

A marokkói kormány utasítására hétfőre virradóra elzárták a külvilágtól az ország főbb nagyvárosait a Covid-19 járvány utóbbi időben tapasztalt, gyorsuló terjedése miatt.

A hét utolsó három napján - este hat órától hajnali négyig - ismét kötelezővé tették a szájmaszk viseletét,

Duna-sziget, CopaBeach, Öreg-Duna: csak néhány az osztrák főváros természetes strandjai közül.

Elbontanák az egykori Szakszervezetek Házát, ismertebb nevén az Istropolist. A helyén multifunkcionális kulturális és rendezvényközpont épül, amit egy teljesen új negyed fog körbeölelni.

Narancssárga "lapot kaptak" a horvátok, azaz az onnan hazatérők számára 14 napos karantént rendelnek el. Tiltakoznak is a hollandok a besorolás ellen.

A velencei turizmus kezd éledezni és ezzel párhuzamosan új szabályozást hoztak a város gondolásai és hajósai számára, igaz, a járványtól teljesen függetlenül – írja a CNN.

Arra jöttek rá a kutatók, hogy a Vörös-tenger koralljai sokkal jobban bírják a melegedést, mint más tengerekéi.

hirdetés
Az új szabályokat figyelembe véve változnak-e Önöknél az árak?
hirdetés

Turisztikai adatbázisok