hirdetés
hirdetés
hirdetés

Optimista várakozások, új régiós vezető a Lufthansa Csoportnál.

A Lufthansa megegyezett az SN Airholding minden részvényesével a Brussels Airlines teljes átvételének feltételeiről.

hirdetés

A Lufthansa Csoport szerint is. Köszönik, továbbra is jól vannak itt nálunk.

Az új, Budapesten működő repülőgépmérnöki szolgáltató központ elsősorban a Boeing 737 géptípus üzemeltetéshez nyújt majd szolgáltatásokat.

hirdetés

További híreink

Los Angeles, Peking és Hongkong lesznek az első desztinációk.

20 ezer készülék a légitársaság digitalizációs programjáért.

A Lufthansa és az Austrian Airlines mostantól nagy sebességű internetet kínál számos rövid és közepes távolságú járatán.

2017. május 1-jétől Dr. Stefan Kreuzpaintner a Lufthansa Csoport légitársaságainak értékesítési alelnöke az Európa, Közel-Kelet és Afrika országait összefogó EMEA régióban.

A Lufthansa Memory Network úti élményeik megosztására ösztönzi az utazókat.

A pilótasztrájk és a csökkenő utasforgalom ellenére rekordnyereséget ért el tavaly a Lufthansa csoport éves eredménybeszámolója szerint.

Az emberek hozzászoktak, hogy egyéni preferenciáik szerint szervezzék életüket. Erre reagálva a Lufthansa Csoport jelentős beruházásokat hajt végre termékei testre szabása és digitalizálása terén.

Kereskedelmi együttműködést jelentett be a német Lufthansa-csoport, valamint az Etihad, Abu Dzabi nemzeti légitársasága, szerdán. A következő lépés egy vegyesvállalat létrehozása lehet.

Szívesen küldene e-mailt vagy intézné bevásárlásait 10 ezer méter magasságból? A Lufthansa és az Austrian Airlines utasai mindezt hamarosan megtehetik.

A Lufthansa háromezerrel tervezi bővíteni dolgozói létszámát az idén, a német légitársasági csoport főleg légiutas-kísérőket keres, de mérnökből is többre van szüksége.

Lezajlott az év egyik legfontosabb eseménye a Lufthansa Csoportnál.

Az Egyesült Arab Emírségek nemzeti légitársasága, az Etihad Airways és a Lufthansa codeshare-megállapodást kötött, amely kormányzati engedélyezéstől függően 2017 januárjában lép életbe.

Több utast szállítottak Európa legnagyobb hálózatos légitársaságai novemberben az előző évihez viszonyítva.

Felvásárolja, és csütörtöktől 100 százalékos tulajdonosa lesz a Brussels Airlines belga légitársaságnak a német Lufthansa.

Mintegy százmillió euró kárt okozott a november végi, hatnapos sztrájk a Lufthansának, amelyet a pilóták szakszervezete kezdeményezett. Az utasforgalom ennek ellenére közel 6 százalékkal bővült a német légicégnél.

A Lufthansa-sztrájkok növelték a Swiss és az Austrian Airlines novemberi utaslétszámát.

Magyarországon kedden a csoport 23 járatából 7-et érint a sztrájk: nem közlekednek a Budapest-Frankfurt járatok, a Budapest-München útvonalon pedig csak két járat, az LH 1675 és az LH 1681 repül. A jelenlegi információk szerint a szerdai München-Debrecen járat menetrend szerint közlekedik.

A Lufthansa német légitársaság pilótának szakszervezete keddre és szerdára újabb sztrájkot hirdetett.

A Lufthansa-csoport szerint pont azok veszélyeztetik 20 százalékos béremelési igényükkel a többi, mintegy 120 ezer dolgozó munkahelyét, akik a legjobban keresnek a német légitársasági csoportnál.

hirdetés
hirdetés