hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az NTAK adatai alapján kiemelkedő eredménnyel zárt a nyár első hónapja.

Hűsítő pezsgéssel és nagypolgári életérzéssel várja a nyári hónapokban vendégeit az Andrássy úti Alice Terrace.

Indul az Accor “A vendéglátás szíve” kampányának második évada , amely a turisztikai ágazatot népszerűsítve osztja meg munkatársai történeteit Európa több pontjáról.

Hamarosan elkezdődnek a Virtuózok 2022-es évadának forgatásai, amelynek egyik külső helyszíne a nemrégiben megnyílt Hard Rock Hotel Budapest lesz.

hirdetés

Budapest egyik ikonikus helyszíne a 2021-ben történt újranyitása óta a pesti Belváros társasági életének új központja, miközben számos hazai és nemzetközi díjat is nyert.

Gyakorlatilag megdönthetetlen a Balaton nyári egyeduralma, a hoteltípusok közül a wellness továbbra is mindent visz.

hirdetés

További híreink

Tokaji és szántódi turisztikai ingatlanfejlesztésekből is kiszállt a tőzsdei társaság. 

2022-ben már ismét jobban meg kell küzdeniük a vidéki magyar hoteleknek a hazai vendégekért, a budapesti szállodák ugyanakkor jelentősen profitálhatnak a visszatérő külföldi vendégekből.

A montreali Fairmont Queen Elizabeth szálloda olyan, mint a legtöbb amerikai vagy kanadai hasonló intézmény, de a 17. emeleten található lakosztálya igazi szenzáció.

Tízmillió dollárt oszt szét száz ember között az Airbnb, hogy segítsen megvalósítani „legőrültebb ötleteiket”, és soha nem látott, mesebeli helyekkel bővítse szálláshely-kínálatát.

A szállás kiválasztásánál az ár mellett az elhelyezkedés és a minőség is fontos szempont egy friss felmérés szerint.

A belföldi nyaralók a rugalmas foglalási feltételeket nyújtó szálláshelyeket kedvelik, jobban figyelnek a higiéniára és még több élményt szeretnének átélni a nyaralás során.

Nettó 3 milliárd 264 millió forintból épít sporthotelt az egykori Napfény kemping helyén a Szeged–Csanádi Egyházmegye. A napokban megjelentek a látványtervek a 4 csillagos szállodáról.

Méltatják, hogy a hotel olyan kulturális élményeket kínál, amelyek Magyarország jellegzetes művészeti és kézműves örökségét idézik meg.

A nagyerdei Aquaticum élményfürdő és strand területén - a meglévő mellett - újabb hotelt építhet Debrecen, 4,4 milliárd forint állami támogatással és 4,2 milliárdos hitellel.

Nincs többé külön KSH- és külön NTAK-adatszolgáltatás: a turisztikai ágazat egységes adatforrása a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) lesz.

 

Háromcsillagos szállodát értékesítenének a tulajdonosok az egyik megyeszékhelyen.

Panziókat, több csillagos wellness házakat, többféle vendéglátására és szállásra alkalmas ingatlant hirdetnek most, szezonindulásra a Zala megyei ingatlanpiacon.

Szakmai partnerünk, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) a következő közlemény megjelentetését kérte. Tartalma több, mint elgondolkodtató.

Az Accor és a magyar Dreamland Holding partnerségi megállapodást írt alá két ötcsillagos szálloda üzemeltetésére az idei év utolsó negyedévében történő megnyitással.

Tokaj után második vidéki célállomásként Debrecenben is megnyitja kapuit a négycsillagos Mercure Hotel.

A magyarok egyik kedvenc utazási célpontja  Thaiföld, amely igyekszik új és még újabb attrakciókat kitalálni a világ minden részéről évek óta özönlő turistáknak.

A HotelHero az MSZÉSZ-szel közösen ismét meghirdeti szállodásoknak szóló nyári akcióját.

Lőrincz Dániel személyében új F&B igazgató vezeti az Ensana két margitszigeti szállodájának vendéglátó részlegét.

A tavalyi évi sikerek után 2022-ben a BOTANIQ Turai Kastély ismét versenybe száll az International Travel Awards-on.

A Hungaria Hotel a Thököly úti kereszteződésben álló bíróság közelében épülhet meg, már a módosított tervek is megkapták az engedélyt.

hirdetés
Az energiaárak és az alapanyagok beszerzési költségei ugrásszerűen megnőttek, és még nem tudni, hol a vége. Ön tett-e valamit annak érdekében, hogy ellensúlyozza valahogy a brutál módon megnövekedett kiadásait?
hirdetés

Turisztikai adatbázisok