hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ezzel keresett meg Nagy-Szász István (45), aki a cseh érdekeltségbe tartozó (CPI Hotels) budapesti Mamaison Hotels & Residences General Managere.  

 

2022 tavaszára készülhet el a tokaji turisztikai régió első, jelentős szobakapacitással rendelkező prémium kategóriás hotele, a Minaro Hotel Tokaj*****.

Best Western márkával bővült a hotellánc.

Dénes Judit lett a Kempinski Hotel Corvinus Budapest új értékesítési- és marketingigazgatója. 

hirdetés

Megtették az egyetlen logikus lépést, ami a legjobb választás lehet ma a pandémia okozta válság kihívásaira.

Covid ide vagy oda: egész nyáron gőzerővel tartott a felújítás, átalakítás. A szorgos munkát siker koronázta.

hirdetés

További híreink

A pénztárgép és a szálláshely-kezelő szoftver után hamarosan még egy új beszerzésre kell felkészülnie minden hazai szálláshelynek. 

A családok körében egykor nagyon népszerű üdülőhelyért több mint egymilliárd forintot szeretne kapni az árverező.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2020. november 19-én, csütörtökön a Budapesti Kongresszusi Központban/Novotel City Hotelben rendezi meg őszi, tisztújító Közgyűlését.

Így növeld a foglaltsági mutatóid a Hotelhood rendszerével, amely most 60 napig ingyen kipróbálható! Interjú a társaság egyik szakemberével.

(X)

A makói Hagymatikum Gyógyfürdő szomszédságába tervezett új szálloda helyszínét, magasságát és a város képét meghatározó Makovecz-stílustól eltérő látványtervét kifogásolják.

Megnyílt Málta első ötcsillag superior szállodája.

Az MSZÉSZ küldte a szomorú hírt: dr. Rubovszky András életének 84. évében elhunyt.

A fővárosba csábítja a vidéken élőket, és a vidéki szálláshelyekre érkezőket az Eventrend Group új kampánya.

Az MSZÉSZ a KSH 2020. augusztusi adatai alapján elemezte a hazai szállodaipar helyzetét, és készítette el a Trendriportot.

Magas részvételi aránnyal,  pozitív hangvételű beszámolókkal végződött a Dél-dunántúli régióülés október 7-én, Harkányban.

A KSH augusztusi vendégforgalmi adataival kapcsolatban az alábbi közleményt jelentette mega Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége. 

A vendégéjszakák száma augusztusban 33%-kal csökkent. A belföldi turizmus teljesítménye is némileg elmaradt a tavalyi évhez képest.

Az MSZÉSZ Dél-alföldi régióülésén a biztonságos vendégfogadásról és a best practice-ekről is tájékoztatták a résztvevőket.

A Magyar Turisztikai Ügynökség március 31-ig meghosszabbította a pályázaton nyertes magán- és egyéb szálláshelyek számára a források felhasználásának határidejét.

A gyógyfürdőhőz egy csáppal kapcsolódik, kívül-pedig furán tekereg a négycsillagos, 120 szobás új nyíregyházi szálláshely.

Zalakaros, Gyula és Eger a legnépszerűbb úti cél.

Ezekben a hetekben zajlanak a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének régiós ülései. A tisztségekre új tagokat is választottak a régiókban.

Az intézkedés célja az ágazat fehérítése. A szigorításon túl a jövőben további szankciók várhatók.

Megrázóak a turisztikai statisztikák az osztrák szezonról.

2,2 milliárd euró országos szinten. Egyes elemzők szerint 2025-re rúgja ki magát a szállodaipar Ausztriában.

hirdetés
Egyetért-e azzal, hogy idén elmarad a budapesti Vörösmarty téri karácsonyi vásár?
hirdetés

Turisztikai adatbázisok