hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hamarosan ismét nyithatnak a világban mindenütt a szállodák, a közelgő jó hír kapcsán szervezett nemzetközi online sajtótájékoztatót a Marriott International, amelyen mi is részt vettünk.

A Szallas.hu és az Ipsos legújabb, reprezentatív  felmérése szerint.

Mert három exkluzív szálloda, a Four Seasons Resort Maui, a Fairmont Kea Lani és a Wailea Resort Andaz Maui nyitotta meg kapuit a gazdátlan négylábúak előtt.

Sorozatunkban azokba a házakba engednek az ott lévők bepillantást, ahová ma is érkezhet, ahol most is megszállhat a vendég.

hirdetés

Kreatív ötlettel állt elő a Radisson-lánc a rendezvények visszatérése érdekében.

Sara Brenner lett a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest értékesítési igazgatója.

hirdetés

További híreink

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) a következő állásfogalást juttatta el szerkesztőségünkbe, amelyet szó szerint közreadunk.

A szálláshely-szolgáltató vállalat egy év alatt már a második formabontó programot hozza tető alá a Nemzetközi Olimpia Bizottsággal.

A közel 14 milliárd forintba kerülő sportkomplexum, amely egy stadiont is magában foglal, sporthotelt épít a Szeged-Csanádi Egyházmegye megbízásából.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) örömmel üdvözli a Nemzeti Versenyképességi Tanács javaslatait.

A cégcsoport új kollégával erősíti budapesti irodájának értékesítési és marketing csapatát, és számos fejlesztést is megvalósít házaiban.

Hadd nyissanak előbb a rövid távra kiadó apartmanok, a szállodáktól függetlenül, hasonlóan Nagy-Brittaniához – ezt kéri a kormánytól a Magyar Apartman Kiadók Egyesülete (MAKE).

A SabeeApp felhő alapú hotel menedzsment szoftver és a Marketing21 digitális ügynökség összefogott azért, hogy támogassák a szállodák újraindulását.

(X)

Azok  a  pályázatnyertesek,  akik  befejezték  egyéb  vagy magánszálláshelyük  fejlesztését,  hamarosan  benyújthatják  a  támogatási  folyamatot  lezáró beszámolójukat - hívta fel a figyelmet az MTÜ.

Sorozatunkban azokba a házakba engednek az ott lévők bepillantást, ahová ma is érkezhet, ahol most is megszállhat a vendég.

A Danubius Hotels az elmúlt évben számos kulturális produkciót, alkotót támogatott a koronavírus járvány alatt.

A maratoni bizonytalanság akár csődhullámot, a nyár elejére pedig tömeges munkaerő-elvándorlást is okozhat – közölte Baldauf Csaba, az MSZÉSZ általános alelnöke a Magyar Nemzettel.

Sófalvi Rita lett a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest rooms operations igazgatója.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége nyilvánosságra hozta legfrissebb elemzését a februári vendégforgalom adatokról. Itt a Trendriport.

A Rába Nyrt. igazgatósága közgyűlési hatáskörben jóváhagyta csütörtökön a társaság tulajdonában lévő Konferencia Hotel értékesítését árverés útján.

A város mindenkié szerint még az elsőként szabályozni szándékozó Terézváros sem állt a lakók oldalára.

 A kereskedelmi szálláshelyek – folyó áron számolt – összes bruttó árbevétele 90%-kal volt kevesebb az előző év februárinál.

Az osztrák szállodaszövetség szerint a hotelek korábbi személyzetének közel 40 százaléka már a turizmustól független területen képzelni el a jövőjét. A politikai döntéshozóknak támadt egy okos ötlete.

Mutat rá a Moore Hungary tanácsadó és könyvvizsgáló cég, hozzátéve: továbbra is reális az esélye egy erős nyári turisztikai szezonnak.

2021 áprilisától Lukács Istvánt nevezték ki az Unione csoporthoz tartozó Hotel Clark Budapest szállodaigazgatói pozíciójára.

A hotelfejlesztés télen zárult nyílt közbeszerzési eljárásának eredményét az ajánlatkérő MPHH Hotel Invest Szállodaipari Kft. tette közzé.

hirdetés
Ha április utolsó hétvégéjére a kormány megadja az engedélyt a terasznyitásra, tudnak-e azonnal nyitni?
hirdetés

Turisztikai adatbázisok