hirdetés
hirdetés
hirdetés

Máté Zsolt belsőépítész álmodta meg és tervezte a különleges tematikájú, egri butikhotel belső tereit. A szálláshely nevét a híres várostrom dátuma adta.

Itt vannak a vendégéjszakák számára vonatkozó legfrissebb, júliusi adatok.

Tart Budapesten a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus rendezvényfolyam. A fővárosi szállodások azt hitték, jóval magasabb foglaltságot hoz számukra, mint amit a tények igazolnak.

A világszerte ismert séf, Wolfgang Puck új csapattagokat keres a nemrég a Michelin Guide ajánlásai között debütált első európai Spago éttermébe.

hirdetés

A csecsemőktől a felnőttekig mindenkinek szüksége lesz a szolgáltatások igénybevételehez fényképes okmányra. A témát hamarosan folytatjuk.

A táblázatban 2017-2021 júniusa közti adatok szerepelnek. Az érték bruttó árbevételt jelent.

hirdetés

További híreink

A szállodai, tóparti, teljeskörű kiszolgálást választották a magyar utazók nyáron, sokan még ősszel is pihenni terveznek.

Pagony egy 5 éves welsh terrier, "aki" gazdáját, Hernádi Zsoltot kísérte el a Grand Hotel Esztergom megnyitójára. Hernádi Zsolt, a MOL vezérigazgatója a magánbefektetők képviselőjeként vett részt a sajtóeseményen.

1,4 milliárdos ráfordítással korszerűsítik a Hotel Europa Fit szállodát Hévízen.

Most már nemcsak a szállodák és egyéb szálláshelyek szolgáltatnak az NTAK-nak napi szinten adatot, hanem az adatok visszanyerésére is lehetőség van.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége összegyűjtötte melyek a szálláshely-szolgáltatók pontos teendői a VIZA-rendszer szeptember 1-jétől kötelező használatát illetően.

Fontos feltétel, hogy részt vehessen a Magyar Szállodák és Éttermek régiósülésein!

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége részletes elemzést, állásfoglalást adott ki a döntéshozók számára a rövid távú lakáskiadás szabályozását illetően.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége közreadta részletes elemzését a júliusi vendégforgalomról.

A vendégéjszakák száma 2020 júliusához képest közel 10%-kal nőtt, 2019 azonos hónapjához mérten azonban 36%-kal csökkent.

Az osztrák fővárosból továbbra is hiányoznak a turisták, így a szállodák közel negyede jelenleg is zárva tart. A piac azonban optimista, legalábbis ez derül ki az ORF friss hotelpiaci körképéből.

A napokban rendezte meg az Aria Hotel Budapest hagyományos partnerpartiját.

A Népi Építészeti Program keretében újabb támogatási kérelem benyújtására nyílt lehetőség szeptember 6-ai kezdettel.

Törzsvendégeivel közösen nagyszabású születésnapi rendezvénnyel ünnepelte nyitásának 10 éves évfordulóját a mórahalmi Colosseum Hotel **** superior.

Az Airbnb és az MTÜ közös kampányt indít, hogy ösztönözze a turistákat Budapest és környékének újrafelfedezésére.

A JAB bemutatta legújabb, az őszi és téli idényre készített kollekcióit.

M Social Hotel Paris Opera néven megnyitott első, az M Social márkához tartozó egységét Párizsban a Milennnium Hotels and Resort. Egyben ez az M Social márka európai debütálása is. 

Minden idők legjobb nyarát zárja a vidéki szálláshelypiac, azonban három hónap bevételéből egész évben nem lehet megélni, figyelmeztet  Baldauf Csaba, az MSZÉSZ elnöke.

Tetőterasz, baldachinos ágy, drónok és egy ötcsillagos szálloda kényelme, ezeket ígéri a Renault új elektromos koncepcióautója.

A szállodai takarítószemélyzetnek, akiknek gyakran naponta tucatnyi vagy annál is több szállodai szobát kell rendbe tenniük, nemcsak gyorsnak és hatékonynak, de precíznek is kell lenniük.

A programot azonnal el is indítják, arról egyelőre nincs információ, hogy mennyi ideig tart majd.

hirdetés
Készül-e korlátozásokra a 4. hullám kapcsán?
hirdetés

Turisztikai adatbázisok