hirdetés
hirdetés
hirdetés

Meg is lett az eredménye: idén a Dunapark Kávéház vitte el a Pont Itt magazin és a Turizmus Online különdíját Az év kutyabarát cukrászdája címért folytatott versenyben.

Olasz fagylaltmesterek bemutatója, végre napvilágra kerülő, eddig szupertitkos receptek, négy napos versenysorozat - ez röviden a februári, németországi Gelatissimo szakvásár programja.

Közel háromszáz km-re arrébb, Stuttgartba.

120 árus, 160 program, hetente változó gasztronómiai tematika. 

A megállapodás 2020-tól léphet hatályba.

A Burger King immár Magyarországon is bevezeti új, növényi alapú „húspogácsát” tartalmazó szendvicsét.

Közel 7 százalékos árbevétel-növekedés mellett.

hirdetés
hirdetés

Az 50 éves AccorHotels most szakít a hagyományokkal.

Az amerikai szállodaláncál hamarosan valóssággá válik, amit a jövőben játszódó filmekben láthattunk.

Az a sztori jut eszembe – miközben haladunk az M3-ason utunk célja, Miskolctapolca felé –, amikor egy vendég néhány éve szintén e település egyik szálláshelyére foglalt magának egy csodásnak ígérkező wellnesshétvégét, azonban Pestről elindulva az ország túlfelén, a Veszprém megyei Tapolcán kötött ki. Amikor tisztázták vele a félreértést, a vendég családostul ismét beszállt a kocsiba, így lazulós pihenés helyett az autójukban, utazással töltötték a fél hétvégét.

Működésének negyvenedik évfordulója alkalmából április 8–10. között a hévízi Danubius Health Spa Resortban (DHSR ) jártunk, ahol kiderült, mit nyújt a hévízi ház ma a vendégeinek.

video - box - vendeg & hotel

hirdetés
Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai

hirdetés

Ingyenes marketing tudásforrás a turisztikai szakmának.

Marika blogja  // 

Magyarország egyetlen olyan étterme a szekszárdi Ízlelő, ahol a konyhán és a vendégtérben is kizárólag sérültek dolgoznak. Egyikük, a kerekesszékes felszolgáló, Kecskeméti Marika mutatja be mindennapjaikat.

Travellina  // 
Fotók és útleírások a világ minden szegletéből. Utazási fortélyok, gasztroélmények, UNESCO világörökség ismertetők és hazai programajánlók.
Fotelkalandor  // 

A világ nem körülöttünk forog. Ha magunkból kiindulva akarjuk megérteni, sem megunkat, sem a világot nem értjük. Próbáljuk meg fordítva.

Turisztikai adatbázisok

Középiskolások a BGE KVIK-n.

Nagy sikerrel zárult az őszi Étterem Hét a Radisson Blu Béke Hotelben működő Zsolnay Kávéház számára.

A mélysütés az egyik legalapvetőbb konyhai technika az éttermekben és az otthonokban egyaránt. Gyakran mégsem kap elég elismerést és figyelmet, pedig az így készült fogásoknak is megvannak a maga trükkjei.

(X)

Az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági szervezete szerint.