hirdetés
hirdetés
hirdetés

2 nap, 29 nő, 130 pálinka, 9 aranyérem – számokban az első Balaton Open eredménye.

Először szállodát és termálfürdőt, később ipari parkot, most éttermet és konferenciatermet álmodtak az őcsényi repülőtérre.

Románia és Magyarország sütőipara egyre szorosabbra fűzi kapcsolatát.

Nem teljesen igaz, hogy nemzetközi összehasonlításban túl édesszájúak vagyunk.

Új külsőt vettek fel a Gere Pincészet borai. A név is módosult.

hirdetés

Továbbra is példaértékűen szoros az összetartás a hazai kastélyosok körében.

Teljeskörűen kívánják lefedni a szálloda- és vendéglátóipar szereplőinek igényeit.

50 jelöltnek két tokaji, két balatoni és egy villányi borász közül kell kiválasztani az általuk legjobbnak tartott szakembert.

hirdetés

Az 50 éves AccorHotels most szakít a hagyományokkal.

Az amerikai szállodaláncál hamarosan valóssággá válik, amit a jövőben játszódó filmekben láthattunk.

Az a sztori jut eszembe – miközben haladunk az M3-ason utunk célja, Miskolctapolca felé –, amikor egy vendég néhány éve szintén e település egyik szálláshelyére foglalt magának egy csodásnak ígérkező wellnesshétvégét, azonban Pestről elindulva az ország túlfelén, a Veszprém megyei Tapolcán kötött ki. Amikor tisztázták vele a félreértést, a vendég családostul ismét beszállt a kocsiba, így lazulós pihenés helyett az autójukban, utazással töltötték a fél hétvégét.

Működésének negyvenedik évfordulója alkalmából április 8–10. között a hévízi Danubius Health Spa Resortban (DHSR ) jártunk, ahol kiderült, mit nyújt a hévízi ház ma a vendégeinek.

video - box - vendeg & hotel

hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés

Ingyenes marketing tudásforrás a turisztikai szakmának.

Marika blogja  // 

Magyarország egyetlen olyan étterme a szekszárdi Ízlelő, ahol a konyhán és a vendégtérben is kizárólag sérültek dolgoznak. Egyikük, a kerekesszékes felszolgáló, Kecskeméti Marika mutatja be mindennapjaikat.

Travellina  // 
Fotók és útleírások a világ minden szegletéből. Utazási fortélyok, gasztroélmények, UNESCO világörökség ismertetők és hazai programajánlók.
Fotelkalandor  // 

A világ nem körülöttünk forog. Ha magunkból kiindulva akarjuk megérteni, sem megunkat, sem a világot nem értjük. Próbáljuk meg fordítva.