V. alkalommal ültek össze a Jásdi borteraszon a balatoni borászok megvitatni az év legaktuálisabb témáit. Idén a kékfrankos jövője állt a középpontban.
Az Airbnb étel- és italkóstolós élményprogramjainak sikerén felbuzdulva nemrégiben új kategóriát vezetett be, amely a világ minden táján kínál otthonfőzős élményeket.
Az a sztori jut eszembe – miközben haladunk az M3-ason utunk célja, Miskolctapolca felé –, amikor egy vendég néhány éve szintén e település egyik szálláshelyére foglalt magának egy csodásnak ígérkező wellnesshétvégét, azonban Pestről elindulva az ország túlfelén, a Veszprém megyei Tapolcán kötött ki. Amikor tisztázták vele a félreértést, a vendég családostul ismét beszállt a kocsiba, így lazulós pihenés helyett az autójukban, utazással töltötték a fél hétvégét.
Működésének negyvenedik évfordulója alkalmából április 8–10. között a hévízi Danubius Health Spa Resortban (DHSR ) jártunk, ahol kiderült, mit nyújt a hévízi ház ma a vendégeinek.
Magyarország egyetlen olyan étterme a szekszárdi Ízlelő, ahol a konyhán és a vendégtérben is kizárólag sérültek dolgoznak. Egyikük, a kerekesszékes felszolgáló, Kecskeméti Marika mutatja be mindennapjaikat.
Stratégiai együttműködési megállapodást írt alá Budapesten a Magyar Turisztikai Ügynökség és a szálláshely-szolgáltatókat összefogó hat legnagyobb szakmai szervezet a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központról.