hirdetés
hirdetés
hirdetés

Egy szakmai Facebook-csoportban jelent meg az év első posztjaként az alábbi bejegyzés.

A magyar bor és a japán ételek nagyon jól működhetnek együtt – derült ki a 150 éves japán-magyar kapcsolatokal bíró Hungarian Wine Grand Tasting Tokyo-n.

Évbúcsúztató lapszámunk innovációkkal, újdonságokkal, hazai éttermi, piaci, kávézós és úticél toplistákkal tele.

A most leköszönő Hülvely István csaknem 25 év után, január végével távozik Magyarország legnagyobb szállodaláncától.

Nem jött be, hogy frissítettek a koncepción.

Heston Blumenthal, a három Michelin-csillagos Kövér Kacsa tulajdonosa szíve szerint jelezné vendégeiknek, hogy tegyék le a telefont, és inkább élvezzék ki a pillanatot.

A Big 7 Islands utazási magazin ismét két magyarországi éttermet is beválogatott a TOP 50 európai burgerező közé.

hirdetés
hirdetés

Az 50 éves AccorHotels most szakít a hagyományokkal.

Az amerikai szállodaláncál hamarosan valóssággá válik, amit a jövőben játszódó filmekben láthattunk.

Az a sztori jut eszembe – miközben haladunk az M3-ason utunk célja, Miskolctapolca felé –, amikor egy vendég néhány éve szintén e település egyik szálláshelyére foglalt magának egy csodásnak ígérkező wellnesshétvégét, azonban Pestről elindulva az ország túlfelén, a Veszprém megyei Tapolcán kötött ki. Amikor tisztázták vele a félreértést, a vendég családostul ismét beszállt a kocsiba, így lazulós pihenés helyett az autójukban, utazással töltötték a fél hétvégét.

Működésének negyvenedik évfordulója alkalmából április 8–10. között a hévízi Danubius Health Spa Resortban (DHSR ) jártunk, ahol kiderült, mit nyújt a hévízi ház ma a vendégeinek.

video - box - vendeg & hotel

hirdetés
Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai

hirdetés

Ingyenes marketing tudásforrás a turisztikai szakmának.

Marika blogja  // 

Magyarország egyetlen olyan étterme a szekszárdi Ízlelő, ahol a konyhán és a vendégtérben is kizárólag sérültek dolgoznak. Egyikük, a kerekesszékes felszolgáló, Kecskeméti Marika mutatja be mindennapjaikat.

Travellina  // 
Fotók és útleírások a világ minden szegletéből. Utazási fortélyok, gasztroélmények, UNESCO világörökség ismertetők és hazai programajánlók.
Fotelkalandor  // 

A világ nem körülöttünk forog. Ha magunkból kiindulva akarjuk megérteni, sem megunkat, sem a világot nem értjük. Próbáljuk meg fordítva.

Turisztikai adatbázisok

Bemutatták az épülő belvárosi luxusszálloda látványterveit.

A zsűri nemcsak az ízek harmóniáját értékelte, hanem pontozták például az elkészített étel kompozícióját, a legszakszerűbben kivitelezett flambírozást is.

A Nintendo-videojátékok rajongói számára kultikus jelentőségű épületet külsőleg a lehető legnagyobb mértékig megőrzik, jelentős átépítéseket belül végeznek.

 

Az egy főre jutó halfogyasztás elérte a 6,73 kilogrammot, a cél, hogy ez a mennyiség 2023-ra egy kilogrammal növekedjen