hirdetés
hirdetés

Váczi Lajos, a Landal Residence Duna ügyvezető igazgatója

A magyar piac felé nyit a holland mesefalu

Nem tartozik a vándormadarak közé a Landal Residence Duna igazgatója, Váczi Lajos, pályafutása során eddig csupán három munkahelye volt.

hirdetés

A 34 éves szakember érettségi után szakács-cukrász-felszolgáló, üzletvezető végzettséget szerzett, majd azonnal külföldre került, hajóra. Három évig dolgozott a Quality Cruise Service alkalmazottjaként az MS Astor fedélzetén.

A Trans Ocean Tours hajóján az alapoktól kezdte pályafutását, alig 19 évesen. Kezdetben segédpincér volt, majd fokozatosan emelkedett a ranglétrán, és három év után assistant maitre, vagyis étteremvezető-helyettesként fejezte be hajós karrierjét.

A hullámzó víz után egy ausztriai szállodában nyugodott le, jó hosszú időre. 13 évet húzott le egy wellness hotelben, először étteremvezetőként, aztán „mindenes”-ként. A hét sílifttel, uszodával, bioapartmanokkal, gyermekvilággal ellátott, 220 férőhelyes kelet-stájerországi családi wellness hotelben különleges tapasztalatokat is szerzett, ő szervezte Carel Swartzenberg cseh miniszter fia esküvőjét.

A SZERELEM SZÓLÍTOTTA HAZA

Váczi Lajos jól érezte magát Ausztriában, 16 év külföldi munkavégzés után mégis hazahozta a szerelem. Élettársa dunai szállítmányozással foglalkozik, és nem tudott volna munkája miatt idegenbe költözni, ezért a turisztikai szakember döntött úgy: visszaköltözik Magyarországra. Néhány hónapos keresés után egy ismerős adta neki az ötletet, hogy a dunaszentmiklósi „holland falu” üzletvezetőt keres. „Egy hónapos tárgyalás után sikerült megegyeznünk, és 2013. június elején átvettem a komplexum vezetését ügyvezető igazgatóként” – meséli Váczi Lajos.

TÁRT KAROKKAL VÁRJÁK A MAGYAROKAT

Mivel jelenleg még 90%-os a házban a külföldi vendégek aránya, az új igazgató új értékesítési stratégiát is hirdetett, nyitott a magyar vendégkör felé: „Aki a természetre, csendes környezetre vágyik, Budapesttől alig 85 km-re megtalálhatja ezt” – mondja Váczi Lajos.

„Célunk a családos vendégek mellett céges megrendelőket is idecsábítani, esküvők számára is ideális helyszínt biztosítunk - hangsúlyozza az igazgató.”

A park a környéken élőket wellness részlegével és éttermével várja. A fedett wellnessparadicsomban élménymedence, gyerekpancsoló, jacuzzi, szauna, gőzkabin, silence dome és szolárium kapott helyet, a fürdő használata a szállóvendégek számára ingyenes.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai