hirdetés
hirdetés

Elkezdődtek az MSZÉSZ őszi régióülései

Az MSZÉSZ őszi régióülés sorozatának első állomása a bükfürdői Caramell Premium Resort szálloda volta a nyugati régió szállodásainak találkozójával.

hirdetés

A rendezvény Csere András szállodaigazgató, a nyugati régióvezető köszöntőjével kezdődött, aki szívélyes üdvözletét és köszönetét fejezte ki a jelen lévő 19 szállodának és 41 társult tagnak, akiknek bemutatkozásával folytatódott az esemény - számol be honlapján a szállodaszövetség.

 A tagok felszólalása során mindenki elmondta a koronavírus ideje alatt tapasztalt rendhagyó helyzetben végzett operatív folyamatokat, ki hogyan élte meg az utóbbi időszakot, hogyan alakult az üzletmenet, továbbá milyen tervekkel indulnak neki az elkövetkezendő időszaknak.

 Baldauf Csaba MSZÉSZ elnök előadásának főbb témái közé tartozott a VIZA és NTAK-kal kapcsolatos újítások, valamint aktualitások. Az elnöki beszámoló során szóba kerültek az esetleges jövőben kidolgozandó támogatási lehetőségek a szakma részére és a megvalósítandó közös célok hatékony eszközeinek előteremtése.Gendur András, az MSZÉSZ gasztronómiai társelnöke a vendéglátásban használatos covid protokollról tartott előadásában sok gyakorlati tanácsot hallhattak a résztvevők.

A kerekasztal beszélgetés során – Baldauf Csaba elnök, Kovács Balázs Danubius Hotels vezérigazgató és MSZÉSZ alelnök, illetve Gendur András La Perle Noire társtulajdonos, Csere András moderálásával - fő témaként beszéltek a szakmát erőteljesen érintő munkaerőhiány okozta nehézségekről. Megvitatásra került, hogy miként lehet nem csupán megtartani, hanem visszacsábítani a pályaelhagyó szakmabelieket és milyen alternatívát alkalmaznak a jelenség mérséklésére és megoldására.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai