hirdetés
hirdetés

Hamarosan küldhető a beszámoló

Azok  a  pályázatnyertesek,  akik  befejezték  egyéb  vagy magánszálláshelyük  fejlesztését,  hamarosan  benyújthatják  a  támogatási  folyamatot  lezáró beszámolójukat. Az elektronikus beszámoló benyújtásához minden fontos tudnivaló már olvasható a Kisfaludy Program honlapján.

hirdetés

Azok  a  pályázatnyertesek,  akik  befejezték  egyéb  vagy magánszálláshelyük  fejlesztését,  hamarosan  benyújthatják  a  támogatási  folyamatot  lezáró beszámolójukat. Az elektronikus beszámoló benyújtásához minden fontos tudnivaló már olvasható a Kisfaludy Program honlapján. A  Kisfaludy  Szálláshelyfejlesztési  Konstrukció  keretében  a  Magyar  Turisztikai  Ügynökség  a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. közreműködésével 2020 június elején írta ki a Magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek fejlesztése pályázatot, amely az elmúlt évek legnagyobb volumenű szálláshelyfejlesztése volt. A pályázat révén 14 ezer szolgáltató összesen 42 milliárd forint támogatásban részesült, főszezonra már sok ezer szoba megújulva várja a vendégeket vidéken.

Annak érdekében, hogy a pályázat nyertesek be tudják fejezni a vállalt fejlesztéseket, a megvalósításra rendelkezésre álló idő 2021. szeptember 30-ig meghosszabbodott. A pályázat megvalósítását követően minden kedvezményezettnek záró beszámolót kell benyújtania. A záró beszámolót a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. által biztosított elektronikus felületén keresztül kell benyújtani. Aki elkészült a vállalt fejlesztéssel, az a határidő-hosszabbítástól függetlenül  2021.  április  21-től  megkezdheti  a  záró  beszámoló  benyújtását. 

A  benyújtásához szükséges  információk,  dokumentumok  és  nyilatkozatok  a Kisfaludy   Program honlapján  már olvashatóak. Fontos, hogy a beszámoló benyújtása előtt az érintettek tanulmányozzák át a Záró beszámolási útmutatót, valamint  a Gyakorlati útmutatót a Záró beszámoló benyújtásához, amely  az elektronikus felület használatával kapcsolatos fontos információkat is tartalmaz. A rendszerbe történő első belépéshez minden kedvezményezett e-mailes meghívót fog kapni a pályázat során megadott elektronikus postacímére, ezért az érintetteknek javasolt folyamatosan figyelni az e-mail fiókjukat.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai