hirdetés
hirdetés

Itt mosathatnak majd a hazai szállodák

A Velencei-tó közelében fekvő településen több mint nyolcszáz millió forintos ipari beruházás-fejlesztés valósul meg: elsősorban a szállodaiparra építő mosodai szolgáltatás - írja a Figyelő.

hirdetés

A Magyar Fejlesztési Bank is kedvező hitelt biztosított a Pusztaszabolcson épülő ipari fejlesztéshez, ami a legkorszerűbb, fenntartható technológiát nyújtó mosodai szolgáltatásra alapul, és csaknem 40 embernek biztosít majd folyamatos munkát. A beruházás és a későbbi üzemeltetés szorosan kötődik az eddig Budapest hetedik kerületében működő, havi tíz tonnás 4 és 5 csillagos szállodai, illetve lakossági igényt kiszolgáló, Hiwash Mosoda- és Tisztítóhoz – tudta meg a figyelo.hu.

A Pusztaszabolcson épülő ipari mosoda a beruházás első szakaszában havi 150 tonna textíliát lesz képes megtisztítani, a nyár elejére befejeződő fejlesztésnek köszönhetően pedig közel 260 tonnát. A tervezett indulást (próbamosásokkal és üzembejárással) áprilisra tervezik.A textíliákat a legkorszerűbb chipes rendszerben tartják majd nyilván, elkerülve a különböző partnerektől jövő anyagok összecserélődését, egyszerűvé téve az elszámolást. A chip-es innováció biztonságos, naprakész készlet-nyilvántartási adatbázist is lehetővé tesz, amely a szobai textileket érintő amortizációs folyamatokró is információt ad. Külön foltkezelő egység kerül kialakításra az üzemben, ahol a leghatékonyabb szerekkel dolgozva tüntetik el a különböző eredetű hibákat.

A Velencei tó mellett épülő mosoda egyaránt ki tudja szolgálni a fővárosi szállodákat, illetve a Balaton környéki szálláshelyeket, sőt, az M6-os autópályán keresztül Pécs és környéke ugyancsak könnyen elérhető innen.

A cég szerint a munkaerőhiány és a saját szállodai mosoda egyre nehézkesebb fenntartása miatt különösen jó megoldás lehet a szolgáltatás a hoteleknek.

(forrás: Figyelő)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk