hirdetés
hirdetés

Kategóriát ugrott a siófoki Hotel SunGarden

Az eleinte „volt Vértesként” emlegetett szálloda az akkori 3 csillagos színvonalát 2019-ig az ötcsillagos vendégszeretetével tornászta fel 4 csillagosra, 2021. őszétől azonban hivatalosan is belépett a 4*superior szállodák táborába - tájékoztatta lapunkat a hotel.

hirdetés

A siófoki szálloda tulajdonosa 2019 nyarán egész házat érintő, közel két éves felújításba kezdett, melynek eredményeként 2021 májusában újra nyitotta kapuit az akkor már 4*superior minősítésre pályázó SunGarden.A szinte minden négyzetcentiméteren új külsőbe bújtatott szálloda szobái új dizájnt kaptak, jacuzzi-s superior szobákkal bővült a szobakategóriák sora, a ház szívét jelentő wellness világnak nem csak a fedett része egészült ki épített pezsgőfürdővel, gyerekpancsolóval, panoráma szaunával, dézsafürdővel, hanem helyet kapott a kertben egy szezonális „napozómedence”, valamint egy lépcsős napozóterasz is.

Nem maradt ki a felújításból az étterem, a konyha, a konferenciaterem és a szekciótermek sem, illetve a közösségi terekre szinte rá sem ismer az, aki pár év kihagyás után érkezik pihenni a hotelbe. Az épület minden szegletéből a természetesség sugárzik, a föld és a víz színei dominálnak mindenütt. Ez a természetesség veszi körül a szállodát is; az amúgy is mesés kertben még több növény kapott helyet, a kerti halastó lakói – óriási aranyhalak és teknősök – továbbra is vonzzák a vendégeket.

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!