hirdetés
hirdetés

Közös tánccal üzennek a vendégeknek egy vecsési szálloda munkatársai

A koronavírus-járvány fokozottan sújtja a szállodaipart, számos létesítményt talán örökre be kellett zárni. A vecsési Hotel Stáció azonban más utat választott. Tánccal és jókedvvel is küzdenek a túlélésért, és köszönik meg az eü-dolgozók és a kormány segítségét. Jerusalema-tánc Magyarországon először! - írja a mandiner.hu.

hirdetés

A vírus következtében kialakuló gazdasági nehézségek egész iparágakat sodortak az ellehetetlenülés szélére, így a vendéglátás és a szállodák helyzete is kritikussá vált. A vecsési Hotel Stáció is nehéz helyzetbe került, bezárták a fitnesz- és wellnessrészlegét, a kapacitáskihasználtság az ötödére esett vissza. Ennek ellenére nem bocsátottak el a dolgozókat, és ha alacsony kihasználtsággal is, de továbbra is üzemelnek. Most pedig Magyarországon első szállodaként csatlakoztak a Jerusalema-tánc világméretű mozgalmához.


A Dél-Afrikai Köztársaságból indult útjára e gospel zenemű és a hozzá kapcsolódó koreográfia, amely aztán az egész világon elterjedt. A zulu nyelven íródott szám szövegében a „Ments meg!” „Védj meg!” kérés hangzik el, miközben a béke városába (Jerusalema) vágyódik az énekes.Fancsali Gábor, a Hotel Stáció szakmai igazgatója úgy fogalmazott kezdeményezésükről: „Nagy örömmel csatlakoztunk ehhez a kihíváshoz, amely nekünk is új nézőpontot adott, vidámabban, energikusabban és reményteljesebben nézünk a jövőbe, és alig várjuk már, hogy vége legyen a járványnak. Ezúton szeretnénk mi is felhívni a figyelmet erre a mozgalomra és bátorítani mindenkit, hogy vegyen részt benne!"

A járvány kirobbanásának egy éves évfordulóján ezzel a tánccal fejezi ki a szálloda csapata a köszönetét az egészségügyi dolgozóknak és minden védekezésben résztvevőnek, valamint a a ház tulajdonosainak, akik a leállások ellenére is megtartották a munkatársakat és finanszírozzák a veszteséget.

(forrás: mandiner.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai