hirdetés
hirdetés

Luxusszálló épül Sárváron

Nem alapkövet tettek betonba, hanem a tízmilliárd forintos beruházással épülő, új prémiumkategóriás szálloda szellemiségéhez igazodva egy emlékfát ültettek a hotel kertjébe tegnap - írja a vaol.hu.

hirdetés

A Csónakázó-tó mellett lévő, magántulajdonban álló 3,7 hektáros területen több mint tízmilliárd forintból valósul meg az ötcsillagos Modero Health Concept Hotel Sárvár építése. A beruházást végző, tapasztalt ingatlanfejlesztő vállalkozás fő célkitűzése az értékteremtés és -megőrzés. E szellemben szeretnének a város gyógyhelyének adottságait kihasználva egy holisztikus szemléletű turisztikai koncepciót megvalósítani. Az 83 szobás prémium kategóriás szálloda fejlesztését 2,5 milliárd forinttal támogatja az állam. A beruházás 100 munkahelyet teremt a városban - írja a vaol.hu.

A sarvarvaros portál pedig arról is ír, hogy az ingatlant fejlesztő UNIONE Sárvár Kft. érvényes építési engedéllyel rendelkezik, így a kivitelezés várhatóan idén novemberben elkezdődik és befejezése 2023 második felében várható.

"Nagyon – nagy örömmel fogadtam a szállodaépítés hírét, mert 28 éve várunk erre a pillanatra, hogy az idegenforgalomhoz kapcsolódó fejlesztés induljon meg ezen a területen. Én tizenöt évvel ezelőtt magamnak úgy fogalmaztam meg, hogy akkor leszünk igazi fürdőváros, ha legalább négy nagyléptékű szállodánk és 20 panziónk lesz. A húsz panziónk már megvan, és ez az új szálloda lesz a negyedik nagyszállodánk, tehát, amikor ennek az építése befejeződik, akkor európai értelmében is fürdőváros leszünk" – mondta a helyi portálnak Kondora István polgármester.  

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés