hirdetés
hirdetés

Programot indít az egészségügyi dolgozóknak az Ensana

Ötszáz nappal az első európai Covid-19 eset után az Ensana bevezeti a „Gold for Heroes” programot az egészségügyi dolgozók elmúlt évben végzett rendkívüli munkájának elismeréseként - tájékoztatta lapunkat a szállodalánc.

hirdetés

"A rendkívüli járványhelyzet minden munkavállalótól extra erőfeszítéseket igényelt, de az egészségügyi dolgozók a napi munkavégzésük során tapasztalt, átélt események miatt fokozott terhelésnek voltak kitéve. A bevezetésre kerülő új program segítségével szeretnénk a Covid közvetlen közelében dolgozók rendkívüli munkáját méltóképpen elismerni" - írják a közleményben.

A „Bearanyozzuk a Hősöket” program a Covid frontvonalban dolgozó egészségügyi dolgozók számára - a takarító személyzettől a mentőautók sofőrjein át a sebészekig - ingyenes Ensana Life Arany tagságot biztosít, amely a szállodalánc honlapján található ajánlatokból 20% -os kedvezményre jogosít. A kártya további előnyei közé tartozik a korai bejelentkezés és késői kijelentkezés lehetősége, VIP élmények, magasabb szobakategória és egyéb kedvezmények.

A programban való részvétel egyszerű, igénybevételéhez az alábbi két lépést kell megtenni:

- ezen a linken regisztrálni
- az egészségügyi intézmény bélyegzőjével ellátott munkáltatói igazolás bemutatása érkezéskor a recepción.

"Ez a legmagasabb törzsvendég tagsági szintünk, amit leghűségesebb vendégeink 50, szállodánkban eltöltött éjszakai tartózkodás után kapnak" - mondta el Mark Hennebry, a szállodavállalat vezérigazgatója. „Őszinte elismerésünket és tiszteletünket szeretnénk kifejezni minden egészségügyi dolgozónak, akik az elmúlt évben időt és energiát nem kímélve dolgoztak értünk. Reméljük, hogy ez a program segítségükre lesz a járványidőszak nehézségeinek feldolgozásában, és hozzásegíti őket valamelyik wellness szállodánkban eltöltött néhány gondtalan naphoz. Úgy gondoljuk, hogy a Covid frontvonalban dolgozóknak pihenésre és kikapcsolódásra van szükségük, amire szállodáink tökéletesen alkalmasak.”

Az Arany tagságon kívül az egészségügyi dolgozók Ensana Hősök sorsoláson is részt vehetnek, ahol 5 szerencsés kiválasztottat egy 3 éjszakás wellness tartózkodásra jogosító utalvánnyal jutalmaznak. 

A jelöléseket 2021. július 15-ig a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mailcímre várják az alábbiak megadásával: jelölt neve, beosztása, munkahelye, valamint egy rövid beszámolót a jelölt kivételes munkájáról.


hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai