hirdetés
hirdetés

Antalyán ünnepelte partnereivel 25. születésnapját a Neckermann

A hazai turisztikai piac meghatározó szereplője működésének 25. évfordulóját a törökországi Antalyán ünnepelte partnerei körében. A társaság rendkívüli charterjáratának 180 utasa öt emlékezetes napot töltött el a török tengerparton. 

hirdetés

A meghívottak az öt napos program keretében a Neckermann cégtörténetét és a 2018-as nyári- és téli katalógusát is megismerhették. Később a kiemelt partnerek prezentációin, workshopokon majd a 25 éves jubileumi vacsorán vettek részt, melyet a Calista Luxury Resort-ban rendeztek meg.

Ünneplés Antalyán
Ünneplés Antalyán

Békefi Veronika ügyvezető igazgató kiemelte, hogy a cégcsoport számára továbbra is az ügyfélelégedettség a legfontosabb cél, melynek érdekében fejlesztések vannak folyamatban Magyarországon és az úti célokban is.

A Neckermann Magyarországgal a „dinamikus csomagoknak” köszönhetően az utasok ma már a világ bármely tájára eljuthatnak.

A jubileumi járat utasai számára az iroda fakultatív kirándulásokat és szállodalátogatásokat is szervezett, melyek keretében a vendégek megnézték Antalyát és a 3000 éve alapított Perge lenyűgöző romvárosát vagy raftingolhattak a Köprülü kanyonban.

A Neckermann Magyarország 26 saját és közel 400 franchise vagy partner irodával, valamint online értékesítési felületével az ország teljes területét lefedve biztosítja szolgáltatásait az utazni vágyóknak. A Thomas Cook csoport sikeres 175 éves működése garancia arra, hogy a Neckermann Magyarországgal bárki biztosan utazhat.

Az eseményről szóló részletesen beszámolónkat a Turizmus Trend októberi számában olvashatják majd. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 2,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai