hirdetés

Indul a debreceni szezon a Green Travelnél

A törökországi specialista utazásszervező idei első debreceni charterjárata Antalyába 2012. június 19-én indul, ezt követően pedig keddenként fog közlekedni a nyári szezonban folyamatosan.

hirdetés

A nagy érdeklődésre való tekintettel már kiváló töltöttséget ért el az utazásszervező. A Green Travel már 2008 óta minden nyári szezonban közlekedtet charterjáratokat Debrecenből a Török Riviéra fővárosába, Antalya-ba, mely mindig nagy érdeklődésre tett szert a Debrecen környéki utasok körében – mondta el a Green Travel ügyvezetője, Göktas Merdol. Sokszor hetekkel indulás előtt megtelnek a járatok, így érdemes minél előbb foglalni, ha Debrecenből szeretnénk utazni. Minden kedves érdeklődőt szívesen lát a Green Travel a Debreceni Repülőtéren 2012. Június 19-én, hogy együtt tekinthessék meg a járat indulását, mely az előzetesen kiadott menetrend alapján 10.50-kor fog felszállni.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

A csillagos eget verdesik a Balatonnál a vendéglátásban dolgozók bérei, mégsem jelentkeznek elegen a meghirdetett állásokra. Ön mit tapasztal e téren?

Kiadónk társoldalai