hirdetés

Ismét a Green Travel utaztatta haza a hoppon maradt utasokat

Több tucat török utas maradt Hollandiában, Csehországban és Magyarországon, miután csődöt jelentett egy kiutaztatással foglalkozó török utazásszervező iroda.

hirdetés

Európa különböző pontjairól kellett hazaszállítani teljesen váratlanul, mintegy 120 főt, mivel hazautazásuk előtt nem sokkal derült ki, hogy az utazásszervező cég képtelen teljesíteni a visszaútjukat, tudta meg lapunk.

Mint azt Göktas Merdol elmondta a Közép és Közép-Kelet Európába történő beutazás Törökországból folyamatosan emelkedik, ezzel együtt a kiutaztató cégek száma is növekszik. Sajnos jelenleg semmilyen ellenőrzést nem gyakorolnak a helyi szállodák és akár fél éve bejegyzett cégekkel is hajlandóak dolgozni, anélkül, hogy megvizsgálnák a cég hátterét.

A Green Travel tulajdonosa különösen felhívja a figyelmét azoknak a beutaztatással foglalkozó magyar cégnek, akik török utasokat szeretnének Európába hozni, hogy kiemelten vizsgálják meg, hogy a jövendőbeli partnerük rendelkezik e megfelelő engedélyekkel és tőkével az út lebonyolításához.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

A csillagos eget verdesik a Balatonnál a vendéglátásban dolgozók bérei, mégsem jelentkeznek elegen a meghirdetett állásokra. Ön mit tapasztal e téren?

Kiadónk társoldalai