hirdetés
hirdetés

Itt a szezon első hazai utazási irodai csődje

Augusztus 13-tól beszüntette utazásszervezői és utazásközvetítői tevékenységét a szegedi Emerald Travel, tájékoztat honlapján az utazási iroda. 

hirdetés

Az MKEH nyilvántartása szerint az U-001308 engedélyezési számú Emerald Travel a nemzetközi - nem chartereztető - utazásszervezéshez szükséges 12%-os vagyoni biztosítékkal rendelkezik a QBE Insurance (Europe) Limited Magyarországi Fióktelepénél, amelynek összege 10 410 000 forint. Cikkünk megírásakor az Emerald Travel még szerepel az MKEH által engedélyezett utazási vállalkozások listájában.

Az iroda 2013-ban amerikai, ausztráliai, ázsiai és európai desztinációkra kínált körutazásokat és kombinált nyaraló programokat. Ajánlataik között városlátogató, egzotikus, felfedező-kalandutakat, valamint "családias" kis csoportos utazások egyaránt megtalálhatók voltak. A MUISZ mellett az Emerald Travel többek között a Tourism Authority of Thailand (TAT) szövetségnek is tagja volt. Az utazásszervező árualapját, katalógusait országszerte 200 partner irodánál érhették el az utasok. 

Az Emerald Travelnek jelenleg nem tartózkodik külföldön utasa, tudta meg a Turizmus Online a QBE Insurance (Europe) Limited Magyarországi Fióktelepétől. Arról, hogy hányan fizettek be már az irodánál előleget, pontos adat egyelőre nem áll rendelkezésre, de körülbelül ötven főre tehető ezen utasok száma.

(forrás: TurizmusOnline)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk