hirdetés
hirdetés

Százmilliót költenek fesztiválbelépőre a SZÉP-kártyások

Az OTP SZÉP kártya birtokosai a tavalyi év során több mint 100 millió forintot költöttek fesztiválbelépők vásárlására. Idén ez az összeg várhatóan nőni fog.

hirdetés

Az OTP Pénztárszolgáltató mintegy 650 000 SZÉP kártyabirtokosa már több mint 20 000 elfogadóhelyen, köztük a legnagyobb hazai könnyűzenei fesztiválok és strandbelépők vásárlásakor tudja felhasználni juttatásait.

A tapasztalatok szerint legtöbben a nyári pihenés során veszik elő OTP SZÉP kártyájukat, amelyek idén júliustól még sokoldalúbbá váltak. Az OTP SZÉP kártya birtokosai a tavalyi év során, több mint 100 millió forintot költöttek fesztivál belépők vásárlására. Várhatóan ez az összeg 2013-ban emelkedni fog, hiszen idén nyáron már nagyobb a szabadidő alszámlán található feltöltések összege.

Mivel tavaly a nyári időszakban a kártyabirtokosok aktívabban használták fel elektronikus utalványaikat, mint az év többi részében, az OTP Bank idén is hasonló tendenciára számít. „Arra számítunk, hogy idén nyáron tovább élénkül a SZÉP kártya használata. Az OTP felkészült a nyári szezonra és a SZÉP kártyának is köszönhetően, a tavalyi évet meghaladó sikereket várunk a belföldi turizmusban” – mondta Kovács Antal az OTP Bank vezérigazgató–helyettese.

Az idei feltöltések összege már most meghaladta a 30 milliárd forintot. „Kollégáimmal együtt azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a SZÉP kártyabirtokosok számára olyan szolgáltatást biztosítunk, ami mindenben támogatja kikapcsolódásukat és feltöltődésüket”- fűzte hozzá Kovács Antal. A vezérigazgató-helyettes kiemelte, hogy az elmúlt időszakban több olyan stratégiai szövetséget kötöttek, amelynek köszönhetően a kártyabirtokosok folyamatos kedvezményekben részesülnek partnereiknél. Így a kártyára töltött juttatásaik többet érnek, mint azok névértéke.

Fontos azonban, hogy a SZÉP kártyák nyújtotta felhasználási lehetőségek teljes kihasználásához megismerkedjünk néhány hasznos tippel. Az OTP Pénztárszolgáltató ezeket gyűjtötte össze.

Az aktiválás

A legfontosabb, hogy még az első használat előtt aktiválni szükséges a SZÉP kártyát. Ehhez a +36 1 3666 222 telefonszámot kell felhívni, ahol perceken belül megtörténik a kártya aktiválása.

Jogszabályi változás

Az idei nyár egyik legfontosabb változása, hogy 2013. július elsejét követően már fürdő illetve strandbelépőért is lehet a SZÉP kártya mindhárom alszámlájáról fizetni. Az ehhez szükséges technikai beállításokat az OTP Pénztárszolgáltató munkatársai június végéig elvégzik.

Szálláshely, szabadidő, vendéglátás

A SZÉP kártyára kapott juttatásokat erre a három alszámlára kérhetik a munkavállalók. A megfelelő kártya-elfogadási és fizetési folyamat biztosítása az elfogadóhely felelőssége. Az OTP SZÉP kártya honlapján, illetve az okostelefon alkalmazás segítségével könnyen és gyorsan ellenőrizhető, hogy a SZÉP kártyán elegendő összeg áll-e rendelkezésre, továbbá megtekinthető a környékbeli elfogadóhelyek listája is.

Ha eltűnt, tiltsa le!

Az elvesztett vagy ellopott OTP SZÉP kártya a +36 1 3666 222 telefonszámon letiltható, valamint a www.otpszepkartya.hu oldalon regisztrációt követően pótkártya igényelhető.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk