hirdetés
hirdetés

Túl a próbaüzemen

A bánki Tó Hotel 2010 szeptemberében megkezdett fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. A beruházás során új szállodarészt alakítottak ki, illetve elkészült a sport- és szabadidő központ is.

hirdetés

A bánki Tó Hotel, amelyet egy elhanyagolt állapotban lévő motelből alakítottak át 2002 novemberében nyitotta meg kapuit, akkor még 21 szobával. A 2006-2007-es fejlesztés során egy teljesen új épületszárnyat építettek a szállodához, összesen 36 légkondicionált szobát alakítottak ki. Kéthelyiséges családi szobák, továbbá mozgáskorlátozottak részére kialakított szobák és superior kategóriás Panoráma szobák is helyet kaptak az épületben. A vendéghelyiségek televízióval, telefonnal, internet csatlakozási lehetőséggel és minibárral rendelkeznek. A vendégek rendelkezésére áll továbbá: külső és belső medence, pezsgőfürdő, finn szauna, infraszauna, gőzkabin, tepidárium, Kneipp taposó, masszázs, szolárium, alfagép és fitness terem is.

A 2010 szeptemberében elkezdett fejlesztés a második bővítés a Tó Hotel életében, amelynek keretein belül tovább fejlesztették a szolgáltatásokat és egy teljesen új szabadidőközpontot alakítottak ki.

További képek a galériában!

A szálloda ötszintes épületrésszel bővült, területe 1.768 m2-rel nőtt, az étterem és a wellnesstér befogadóképessége és szolgáltatásai is bővültek. A vendégek részére 22 tóra néző szobát, 2 konferenciatermet alakítottak ki. A Tó Wellness Hotelben új élménymedence sodrófolyosóval, úszómedence, wellness bár, jacuzzi, kültéri szauna, burkolt felületű napozó, sószoba, masszázs, hidroterápiás és iszapkezelő helyiségek készültek.

A Bánki-tó túloldalán új, sport- és szabadidőcentrum épült 120 m2 alapterületű főépülettel és izgalmas játékokkal. Streetball-, tollaslabda- és teniszpálya, óriás sakktábla, lengőteke, játszótér, sátorhelyek, és egy a megyében egyedülálló méretű és színvonalú 42 elemes, három nehézségi fokozatú, drótköteles magaslati akadálypálya várja a vendégeket.

A projekt lezárult, a szálloda már a próbaüzemen is túl van. Az első tapasztalatok alapján a vendégek szívesen veszik igénybe az új szolgáltatásokat, a kalandpark iránt a vendégek szintén nagy érdeklődést mutatnak. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk