hirdetés
hirdetés

Indul a Wizz Tours, a Wizz Air utazási üzletága

Utazási üzletágat indít október 1-jével a Wizz Air - jelentette be a diszkont légitársaság kereskedelmi igazgatója sajtótájékoztatón, szerdán Budapesten.

hirdetés

Októbertől repülőjegy és hotel együtt vásárolható, kedvezményesen a Wizz Tours nevű új üzletág honlapján - mondta Abrán György. Hozzátette: az első évben 25 ezer utazási csomag értékesítésével számolnak, ami - csomagonként négy fővel számolva - 100 ezer légi utast jelent, írja az MTI.

A légitársaság közlése szerint a Wizz Tours indítását Budapesten és Varsóban egy időben jelentették be. Az új online utazási platformot arra tervezték, hogy az utazók kényelmesebben és kedvezőbb foglalhassák le utazásukat. Ez az első alkalom, hogy a Wizz Air repülőjegyet és szállást magába foglaló utazási csomagokkal jelenik meg a piacon.

A Wizz Air utazási csomagjai októbertől lesznek elérhetők a wizztours.com oldalon, magyar, lengyel és angol nyelven. A családok és az utazás szerelmesei több mint 30 ezer hotel ajánlatai közül választhatnak majd. A légitársaság tervei szerint más piacokon is beemeli kínálatába az utazási csomagokat miután októberben bevezette őket Magyarországon és Lengyelországban.

A Wizz Tours egy kizárólag online utazási iroda lesz, ami elsődlegesen a végfogyasztókat kívánja megcélozni, azonban ajánlatai az utazási irodák számára is elérhetők lesznek. A wizztours.com népszerűségének megalapozásában komoly szerep jut a barcelonai, larnakai, dubai, isztambuli, máltai, tel-avivi és más szabadidős útvonalaknak. Utazási csomagjairól bővebb információt a hetekben tesz elérhetővé a Wizz Air.

A légitársaság útvonalhálózatát is bővíti: terveik szerint a Budapest-Málta útvonal a téli menetrendben is megmarad, emellett új útvonalat indít Hurghadába, Egyiptomba november 2-án.

(forrás: MTI / turizmusonline.hu)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk