hirdetés
hirdetés

A Budapest Brand nZrt. újraindítja turisztikai eseménynaptárát

A Budapest Brand nZrt. - mint a BFTK jogutódja - idén újra elindítja a turisztikai programokat összefogó eseménynaptárát.

hirdetés

A főváros turizmusért felelős szervezete arra kéri szakmai partnereit, hogy heti rendszerességgel küldjenek információt a különböző turisztikai és egyéb, hasznos és érdeklődésre számot tartó eseményről, rendezvényről vagy egyéb budapesti és Budapest-környéki programról, kezdeményezésről - legyen az offline vagy online. A Budapest Brand Zrt. ezeket a programokat összefogja, eseménynaptárában rendszerezi és elemzi, az így összeállt információkat pedig a Budapest Convention Bureau-val (BCB) és a Magyar Turisztikai Ügynökséggel (MTÜ) is megosztja.


A cél többek között az, hogy a 2020. október elején létrejött szakmai összefogás a budapesti hivatás- és üzleti turizmus fellendítése érdekében folytatódjon, de a párbeszéden túl létrejöjjön egy olyan transzparens és hasznos szakmai program guide is, amely minden fél számára elérhető, bővíthető és hasznosítható.

A Budapest Brand nZrt. a beérkező információkat 2020. november 20-tól Weszely Beatrix turisztikai koordinátor e-mail címére várja: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk