hirdetés
hirdetés

A Kincsem Parkba ér hétvégén a Food Truck Show

A hétvégén ismét kipördülnek a kerekek, és indul tovább a Food Truck Show. Az eseményhez Kovács Lázár is csatlakozott, aki nemrégiben a Pizza Világbajnokságon kiváló eredményt ért el.

hirdetés

A Kincsem Parkban május 6-8 között startol Magyarország egyetlen guruló street food fesztiválja. BBQ, tészta, hamburger, pulled pork, görög, spanyol, amerikai, magyar, belga, olasz, thai kedvelők, édesszájúak, koffeinfüggők, fröccs imádók is megtalálják a számításaikat és a vegetáriánus vendégekre is gondoltak a szervezők.  

A Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show-n mutatkozik be először a Pizza Lazarro, azaz Lázár Chef pizza truckja, aki nemrég Pármában a Pizza Világbajnokságon hetedik helyezést ért el duó kategóriában. A Kincsem Parkban lehetőség lesz megkóstolni a díjnyertes pizzát.

„Klasszikus nápolyi pizzával készülök a hétvégére, amelyen helyet kap a pálpusztai sajt is, amely az olasz zsűrit is levette a lábáról. A nagyon jó alapanyag választás - magyar paradicsom és a pálpusztai sajt - és a kreativitás mellett, a jó pizza titka, ha a szaktudás kiváló pizzasütővel párosul”, mondja Kovács Lázár, 

A finom italok és ételek mellett lóversenyfutamok, agárversenyek, gyerekprogramok, zenekarok, utcazenészek és artisták várják a látogatókat, május 7-én pedig válogatott rögbi edzés és mérkőzés is lesz.

Idén először a Kuckó önkéntes programmal kézen vendégül látják az adott térség gyermekotthonainak lakóit és a teljes forgalom 1 százalékát is felajánlják. A Kincsem Parkba 100 gyermeknek szeretnének egy felejthetetlen napot szervezni változatos programokkal, koncertekkel és egy igazi food truckos ebéddel.

 

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk