hirdetés

A Mellow Mood egyik meghatározó arca távozik

A Mellow Mood Hotels általános igazgatója, Blandl Judit, több mint 25 év után hagyja el a szállodaláncot november végén. Közöljük azt is, ki lép a helyére a cégcsoportnál.

hirdetés

Mint ezzel kapcsolatos közleményükben ők is jelzik, a szállodalánc elmúlt 25 évének története szorosan összefonódik Blandl Judit nevével, a cég az ő itt eltöltött éveiben nőtte ki magát szállodalánccá, és valósított meg olyan fejlesztéseket, mint a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace és a Párisi Udvar Hotel Budapest.

Blandl Judit
Blandl Judit

Judit a tulajdonosokkal - Sameer Hamdannal és Awad Zuhairrel - közösen építette a Mellow Mood Hotels-t Budapest és Magyarország egyik legmeghatározóbb szállodaláncává,  amelynek három-, négy- és ötcsillagos házai közel ötven különböző díjjal és elismeréssel gazdagodtak.

A jövőben a cégcsoport általános igazgatói pozícióját Turbucz Ádám tölti be, helyettese pedig Török Ágoston, korábbi értékesítési igazgató.

Mint a közleményből kiderül, Judit az elkövetkező időszakban a tulajdonosok személyes tanácsadójaként segíti a cégcsoportot.

(forrás: Mellow Mood / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk