hirdetés

A most 30 éves Coninvest hamarosan új központba költözhet

"Álmodtunk egy nagyot", mondta a születésnapi ünnepségen Kertész Mirjam, a cég alapító ügyvezető tulajdonosa. Az új, sóskúti központba remélhetőleg tavaszra költözhet át Budaörsről a Coninvest teljes csapata.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek
Az idén 30 éves Coninvest cégcsoport konyhatechnológiával, belsőépítészettel és szervizszolgáltatással foglalkozik. A jelenleg Budaörsön működő cég nevéhez csak az elmúlt pár évből olyan jelentős projektek fűződnek, mint a Bosch Budapest Innovációs Kampusz 4000 adagos főzőkonyhája, az Onyx Műhely látványkonyhája, vagy a Matild Palace - Luxury Collection Hotel konyhája.
 
Az elmúlt időszak dinamikusan fejlődése okán a vállalkozás vezetői 2021-ben egy minden igényt kielégítő, modern, rugalmasan alakítható terekkel rendelkező, saját fejlesztésű ingatlanberuházás mellett döntöttek.
A cég, mint erről beszámolt Kertész Mirjam is a szülinapi ünnepség alkalmával, 2021-ben támogatási kérelmet nyújtott be a GINOP Plusz-1.2.1-21 A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása című felhívás keretén belül. Ennek kapcsán megkapták, és át is utaltak számukra megítélt, feltételesen vissza nem térítendő 134,55 millió forint támogatási összeget.

Kertész Mirjam a budaörsi ünnepség alkalmával
Kertész Mirjam a budaörsi ünnepség alkalmával

„Álmodtunk egy nagyon nagyot, nyugat-európai mintára egy autópályáról látható, igazán színvonalas cégközpontot, ahol a műhelyünk, az alkatrészraktárunk, az irodáink, a tárgyalóink, a látványkonyhánk, minden egy helyen megtalálható. Ide egy olyan egy terű, 300 nm-es multifunkcionális bemutatótermet terveztünk, ahol akár 50 főt is könnyedén tudunk fogadni, workshop-okat, továbbképzéseket tartani, rendezni" – mondta a sajtótájékoztatón Kertész Mirjam, a Coninvest ügyvezető igazgatója.

Az új cégközpont építése során a Coninvest a fenntarthatóságot elsődleges szempontként kezeli. A Fézler Zsolt építész által megálmodott futurisztikus, irodai gémkapocs által inspirált forma mögött olyan megoldások találhatóak, mint a nyitás- és jelenlét-érzékelőkkel rendelkező okos irodák, amelyek automatikusan lekapcsolják a világítást, a fűtést és a klímát. A céges autóflotta jövőbeli fejlesztésére gondolva két elektromos autótöltő már telepítésre került, a második ütemben pedig tervben van egy napelemes autóparkoló árnyékolás megvalósítása is.

A beruházás átadása 2023 tavaszán várható.

A sóskuti, egy gemkapocsra emlékeztető, futurisztikus épület még készül, remélhetőleg tavaszra beköltözik a Coninvest teljes csapata
A sóskuti, egy gemkapocsra emlékeztető, futurisztikus épület még készül, remélhetőleg tavaszra beköltözik a Coninvest teljes csapata
 

A sajtótájékoztatóval egybekötött projektnyitó rendezvény egyben a Coninvest 30. születésnapjának megünneplése is volt, ahol Árpás László sonkamester kínálta az előételt, Botos Tamás, a budaörsi Rutin séfje készített kóstolófalatokat, Wolf Tamás cukrászmester tortája mellé pedig a Gottwald Borászat pezsgőjét töltötte Gottwald Szilárd a poharakba.

 

(forrás: Coninvest / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk