hirdetés
hirdetés

A Neckermann Magyarország megkezdte az értékesítést

És besöpört két szakmai díjat is. A társaság közleménye.

hirdetés

"Büszkén jelentjük be, hogy a Neckermann Magyarország nyerte az adott régió Legjobb Csoportos Hajóutak Értékesítője címet az MSC hajótársaság éves All-Stars of the Sea díjátadóján, ahol különféle díjakkal jutalmazta legjobb utazási partnereit. A díjátadó ünnepségre november 7-én került sor az MSC legújabb hajójának, az MSC Grandiosának hajókeresztelő ceremóniáján. A négynapos rendezvény alkalmat nyújtott a vállalat jövőbeli stratégiájának megismerésére és az együttműködés megerősítésére. A múlt héten további díjban is részesült a Neckermann Magyarország, az Emirates különdíját nyerte el a Budapest-Dubai járat 5. évfordulója alkalmából. A díjátadóra november 8-án egy gálavacsora keretében került sor.

Valamint örömmel tudatjuk, hogy az előzetes tájékoztatásoknak megfelelően a Neckermann Magyarország fokozatosan megkezdte az új utazásokra vonatkozó értékesítési tevékenységét. 2019. november 13-ától a honlapunkon egyrészt utazásszervezőként, másrészt utazásközvetítőként kínálunk utazási szolgáltatásokat. A www.neckermann.hu weboldalunkon megtekinthetők más utazásszervezők által kínált utazási ajánlatok is, amelyeknek értékesítésében az utazásszervező által megbízott utazásközvetítőként veszünk részt" - áll a társaság legfrissebb közleményében.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk