hirdetés
hirdetés

A termékinnovációs verseny döntőseinek shortlist-je

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) által a Társult tagok részére meghirdetett Termék Innovációs Díjra érkezett pályázatokat a zsűri elbírálta, és a következő döntés született.

hirdetés

Kik és mi alapján bíráltak?

Az öttagú, szállodai szakemberekből álló zsűri (Buczkó János – Accor Hotels, Dr. Deák Imre – Danubius Hotels, Franciscy Gergely – Marriott Courtyard, Kovács Tamás – Hunguest Hotel Béke és Aqua-Sol, Varga Csaba – Danubius Hotels) a következő szempontok alapján értékelte a benyújtott pályázatokat:

pixabay.com
pixabay.com

- Vendégélmény növelése

- Élőmunka kiváltásának mértéke

- Fenntarthatóság

- Üzleti hasznosság, jövedelmezőség

- Újszerűség, innováció

Az idei pályázatra 12 színvonalas pályamű érkezett be, melyek közül a legtöbb, a szállodák számára hasznos, jövedelmező, vagy éppen költséghatékony, munkaerőkiváltó megoldást jelent.

Az eredmény pedig...

A zsűri pontozása alapján az alábbi cégek, termékek kerültek be a döntőbe:

- A MOT-98 Kft. – TouchGameTable élményasztal társasjátékokkal (https://touchgametable.com/)

- E-tourdesk Kft. – Tripelio: Programajánlás és keresés jövője (https://tripel.io/)

- ID&Trust Kft. – GoodID okmányolvasó mobilalkalmazás (https://goodid.net/hu/okmanyolvaso-scanner/)

A döntősök az MSZÉSZ LIV. Közgyűlésén, 2021. november 11-én mutatják be 5 perces prezentáció keretében a terméküket, majd 3 percben válaszolhatnak a feltett kérdésekre, s a Közgyűlésen résztvevő rendes tagok szavazással döntik el, hogy melyik pályázat nyeri el 2021-ben az Év Technológiai Újítása címet.

 

 

(forrás: MSZÉSZ / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk