hirdetés
hirdetés

Az ETI magyarországi igazgatója lép fel a Harlem Gospel Choir előtt

Andreas Hámorszky The Bandys nevű együttese lesz a világhírű gospelkórus előzenekara.

hirdetés

December 12-én és 13-án a budapesti New Orleans Clubban lép fel 2016-os, „Special Tribute to B.B King” elnevezésű turnéja keretében a Harlem Gospel Choir, a gospel-királyok koncertjének előzenekara pedig nem más lesz, mint az Egyiptom-specialista Express Travel International (ETI) utazásszervező magyarországi ügyvezetője, Andreas Hámorszky együttese, a The Bandys. Azon túl azonban, hogy a The Bandys előzenekarként lép fel, közreműködni is fog a kórussal: Hámorszky egyik szerzeményét fogják eljátszani közösen.

A Harlem Gospel Choir koncertjeinek különlegessége, hogy az ősi spirituálék és gospeldalok világát a New Orleans-i ragtime és marching bandek hangulatával kíséri – a korábbi kirobbanó sikerekre való tekintettel idén rögtön négy budapesti koncerttel, két időpontban adják elő műsorukat.

A The Bandys nevű zenekar énekese, szövegírója és gitárosa maga Andreas Hámorszky, basszusgitárosa az ex-Fresh Fabrikos Barabás Béla, szólógitárosa Galántai Zsolt, billentyűse Simó Tamás, dobosa pedig Mihalik Viktor.

A zenekar 2016 elején egy kislemez és egy nagylemez kiadására készül.

Bővebb információ a koncertről és a zenekarokról ide kattintva érhető el.

A koncertek időpontjai:

2015. december 12., 15.00, 19:00

2014. december 13., 15.00, 19:00

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés