hirdetés

Bepillantás egy különleges étterem világába

Blogot indított az Ízlelő családbarát étterem.

hirdetés

Lapunk legutóbbi számában hírt adtunk arról a nem mindennapi vállalkozásról, amelynek Szekszárd egyik csendes mellékutcájában, egy hegyoldalba kapaszkodó, egykor módos, polgári villa ad otthont immár hét éve.

Itt működik az Ízlelő névre elkeresztelt családbarát étterem, ahol – többek közt – az is különlegesség, hogy a főszakácson és az alapítványt működtetőkön kívül mindenki a fogyatékkal élők közül került ki. A vendégtérben dolgozó felszolgálók és a konyhai alkalmazottak egyaránt. Most egyikük, Kecskeméti Marika kerekesszékes felszolgáló, aki elektromos székével nemcsak a vendégtér és a konyha közt száguld oda-vissza ebédidőben megszámlálhatatlanul sokszor, hanem emellett családját eltartó édesanya, a maradék (alig létező) szabadidejében pedig blogot indított, hogy bárki megismerhesse munkájukat, és bepillantást nyerhessen ebbe a különleges módon működtetett étterem világába.

A blog ezen a linken érhető el: marikaszekszard.blog.hu

Vágó Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk