hirdetés

Bezár a Buddha-Bar

A Váci utcai ingatlan tulajdonosának és a szálloda üzemeltetőjének közösen hozott döntése alapján 2019.01.10-i hatállyal a Buddha-Bar Hotel befejezi működését a Klotild palotában - tájékoztatott pénteken a szálloda vezetősége.

hirdetés

Az épületet a tulajdonos értékesíti és ebből kifolyólag a Buddha-Bar Hotel üzemeltetésére kötött bérleti szerződés megszűnik januárban.

A szálloda üzemeltetői a munkatársak közel kétharmadának a cégcsoporthoz tartozó többi szállodánál kínálnak fel pozíciókat, és szakértők bevonásával elhelyezkedési és jogi tanácsadást biztosítanak a munkatársaknak. A gördülékeny ügyintézés érdekében fokozott rendelkezésre állással fogadják a beérkező kérdéseket beszállítóiktól és üzleti partnereiktől.

A fenti döntés a céghez tartozó további egységeket természetesen nem érinti, hiszen 2019-ben újabb szállodaipari és ingatlanfejlesztési mérföldkövekhez fog elérni a cégcsoport, melyekkel tovább fogja növelni befolyását a hazai turisztikai szektorban

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk