hirdetés
hirdetés

Christian Tour: görög, spanyol, bolgár, egyiptomi és senior ajánlatok

Budapesten mutatta be 2017. évi árualapját a hazánkban tavaly óta működő Christian Tour, a rendezvényen részt vett az iroda alapítója, Christian Pandel is.

hirdetés

Az est folyamán Maged Erian ügyvezető, Bódis Márta irodavezető és Nyúl Miklós marketing- és értékesítési vezető ismertette az idei terveket.

A rendezvényen elhangzott, hogy a Christian Tour a Memento Group vállalatcsoport része, akárcsak a legfontosabb turisztikai desztinációkban beutaztatóként működő Memento Holidays, a korfui szállodákat üzemeltető Memento Hotels, illetve a csoport közlekedési vállalata, az 50 darab modern autóbusszal rendelkező Memento Bus. A vállalatcsoport stratégiai központja Londonban a Memento Investment Ltd.

Az 1997-ben alapított Christian Tour Romániában a legnagyobbak közé tartozik, tavalyi magyarországi irodanyitása a közép-európai terjeszkedés része volt. A Christian Tour elsőként Moldáviában alapított leányvállalatot, tavaly Magyarország mellett Szerbiában és Lengyelországban kezdték meg utazásszervezői tevékenységüket. Jelenleg a vállalatcsoport 44 irodában összesen 450 főt foglalkoztat. A társaság 2015-ben 105 millió, 2016-ben pedig 125 millió euró bevételt ért el, az idei terv 150 millió.

A vállalatcsoport alapítója az informatikus végzettségű Christian Pandel, aki kiemelte, hogy a cégek különböző tevékenységei mögött a legmodernebb, saját fejlesztésű, valós idejű online foglalási rendszer áll, amely B2B és B2C szisztémában is működik. B2B portáljuk, a mementobooking.com ideális a kisebb utazási irodák számára.

Kiderült az is, hogy a cég nagy-britanniai adminisztratív központját a Brexit miatt a közeljövőben átköltöztetik Hollandiába. A magyarországi iroda idei terveivel kapcsolatban elhangzott, hogy repülős és buszos utakat kínálnak görög, spanyol, olasz, egyiptomi és bolgár üdülőhelyekre. Az ajánlatokat két katalógusban adták közre, az egyik csak a senior programokat tartalmazza. A Senior Voyage katalógusban elő- és utószezoni ajánlatok szerepelnek, 55 év felettiek részére, kedvezményes áron Spanyolországba és Olaszországba. A program repülős utazást, hét éjszakás, négycsillagos szállást és félpanziós ellátást tartalmaz, fakultatív kirándulásokkal, versenyképes áron.

A másik katalógus foglalja össze a nyaralási ajánlatokat. Görögországi üdülési kínálatuk a legszélesebb Magyarországról: Korfut, Zakynthost, Rodoszt és Krétát a Wizz Air járataival, Thassost, az olimpiai Riviérát, Pargát, Lefkadát, a Halkidiki-félszigetet egyénileg és buszos utazással érhetik el az utasok. Az üdülőhelyek többségére magyarul beszélő idegenvezetőt telepítenek.

Bekerült idén a kínálatban az egyiptomi Hurghada, a spanyolországi Tenerifa és Mallorca, valamint a bolgár tengerpart is, ezekre az üdülőhelyre a Wizz Air járatain foglaltak le block seat-eket. Christian Pandel kérdésre elmondta, hogy járatonként hetente 40-50 helyet foglaltak le a szezonra. Kiemelte továbbá, hogy Mallorcán és Tenerifén jelentős szálláskapacitással rendelkeznek, ráadásul a szigeten saját irodájuk működik, saját buszukkal szállítják az utasokat, akiket magyar nyelvű idegenvezető is vár a helyszínen.

Christian Pandel kiemelte, hogy online rendszerük Magyarországon is a teljes fizetendő végárat tünteti fel, nincsenek külön fizetendő díjak és illetékek, a viszonteladói jutalék is a teljes összegből jár. Az irodák által végzett foglalások 48 órán át opciósak. A Christian Tour online elérhető szálláskínálatában 350 hotel 5000 szobája foglalható le valós időben. A Christian Tour jótékonysági alapítványt is működtet, amely szegény gyerekek oktatását támogatja.

A rendezvény végén bemutatkozott az utazásszervezői árualapok XML-es integrációjával foglalkozó CeSys nevű cég. Elhangzott, hogy a Csehországból indult vállalkozás hazánk mellett Szlovákiában működik még, összesen 450, jelentős részben osztrák és német tour-operátor árualapja érhető el rendszerükön keresztül. Magyarországról 75 utazásszervező ajánlatai kereshetők a rendszerben, köztük a Christian Tour útjai is.

Szántó Zoltán
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk