hirdetés
hirdetés

Egy nap múlva nyit az Utazás kiállítás

Már csak egy nap van hátra a turisztikai szakma szezonnyitó rendezvényéig. Az Utazás kiállítás idén 2017. március 2-5. között várja a látogatókat a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban.

hirdetés

A rendezvény hivatalos megnyitó ünnepségére 2017. március 2-án, 10 órakor kerül sor az „A” pavilonban felállított színpadon. A megnyitón beszédet mond Ljahov Valerij Vladimirovics, az Oroszországi Föderáció követtanácsosa, Borkai Zsolt, Győr polgármestere, Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát, Guller Zoltán, az MTÜ vezérigazgatója, Szalay-Bobrovniczky Alexandra, Budapest főpolgármester-helyettese, valamint Ganczer Gábor, a Hungexpo Zrt. vezérigazgatója.

A szakmai programok 2017. március 2-án délután és 3-án délelőtt zajlanak három helyszínen. Az előadások témái sokak érdeklődését felkeltették, több prezentációra már lezárult a regisztráció. Vannak azonban olyan előadások, amelyekre még várják a résztvevőket. Ilyen többek között a Gay Travel Day, amely március 2-án 15 órától veszi kezdetét a G pavilon VIP termében. Itt két órás előadás keretében lesz szó az LMBTQ turizmusról, ahol az előadók többek között beszélnek a célcsoport sajátosságairól, a pride fesztiválok vonzerejéről és melegbarát desztinációk bemutatására is sor kerül.

Várják még az érdeklődőket a március 3-i szakmai programokra, így például Budapest és Győr közös konferenciájára a sportról, sportturizmusról, sportrendezvényekről és azok hatásairól. Lehet még regisztrálni a MUISZ által szervezett szakmai fórumra, mely a „Felelősségbiztosítás nélkül már nem megy – Meddig terjed az utazási irodák felelőssége 2017-ben?” címet viseli. Korlátozott számban, de vannak még üres helyek a Semmelweis Egészségturizmus Konferenciára, illetve várják a résztvevőket a KKVHÁZ által szervezett Turisztikai Csúcstalálkozóra.

Az Utazás kiállítás szakmai programjain való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. A szakmai programokra történő regisztráció önmagában nem jogosít a rendezvényre való belépésre, ahhoz belépőjegy vásárlása szükséges. A szakmai programok részletei, a regisztráció és az online jegyvásárlás IDE KATTINTVA érhető el.

Az Utazás kiállítás szakmai napjának estéjén, immár 8. alkalommal kerül megrendezésre a turisztikai szakma legnagyobb bulija, a T-DAY. A party 2017. március 2-án 21 órakor kezdődik a HELLOBABY Bar & Clubban (1062 Budapest, Andrássy út 52.). A belépés a turisztikai szakma képviselőinek és kísérőiknek ingyenes! Az esemény háziasszonya Kandász Andrea, az Utazás kiállítás nagykövete.

További információk:

Weboldal
Linkedin oldal
Facebook oldal
Instagram oldal

A szervező Hungexpo Zrt. a programváltoztatás jogát fenntartja!

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk