hirdetés
hirdetés

Elárverezik Balatonboglár legszebb partszakaszát

Október 27-én reggel nyolctól november 26-án este kilencig lehet licitálni a balatonboglári Sellő kemping 1,5 hektáros területére. Az árverésre a Bahart reorganizációja keretében kerül sor az állami többség döntése szerint - írja a Balatontipp.hu.

hirdetés

Fotó: Győrffy Árpád
Fotó: Győrffy Árpád
 

Ha valaki indulni szeretne, a kikiáltási ár 1 milliárd 16 millió, a licitlépcső pedig 2 millió forint, persze előbb le kell tenni a száz milliós árverési biztosítékot. A kiírás szerint a “KKp (kemping) övezetben szabadon helyezhetőek el épületek, de maximum 15%-os beépíthetőséggel. Az épületek magassága maximum 6 m, és 70% zöldterületet kell biztosítani. A kemping közvetlen vízparton helyezkedik el, a vízbe a bejutás telken belül biztosított. A telken ideiglenes és végleges felépítmények egyaránt találhatóak.” A zöldterületből csak 70 százalékot kell hagyni. A vitorláskikötő nem része az eladó területnek (azt külön adják ki üzemeltetésre).

(forrás: Balatontipp.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk