hirdetés
hirdetés

Találja ki, ki lesz a jövő évi Utazás kiállítás kulturális díszvendége!

A szakmai díszvendég Kína mellett 2016-ban első ízben lesz külföldi úti cél a kiállítás kulturális díszvendége.

hirdetés

A 2016-os Utazás kiállítás történetében először lesz külföldi desztináció az expó kulturális díszvendége. A tavalyi év kivételével – amikor kulturális nem, csupán egy szakmai díszvendég volt a kiállítók sorában – mindig magyarországi úti cél jelent meg kulturális díszvendégként: 2013-ban például Matyóföld, előtte Kiskunhalas mutatkozott be ebben a státuszban.

Idén azonban a szakmai díszvendég Kína mellett a kulturális díszvendég Brazília lesz. Rafay János, a Hungexpo B2C kiállításainak üzletág igazgatója kérdésünkre elmondta, hogy elsősorban a jövő évi olimpiai játékok miatt esett a választás a dél-amerikai országra, valamint azért, mert a sporteseménytől függetlenül is egy rendkívül izgalmas desztinációról van szó, így érdemes ráirányítani a figyelmet.

Arról, hogy a két díszvendég milyen különlegességgel készül és milyen formában fog megjelenni az Utazás kiállításon, jövő héten várhatók bővebb információk.

Forrás: Facebook / Visit Brasil (Fotó: Riotur via Flickr)
Forrás: Facebook / Visit Brasil (Fotó: Riotur via Flickr)

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk