hirdetés
hirdetés

Észak-Afrika és Közel-Kelet – új utaztató a magyar piacon

Egyiptomba és más észak-afrikai, illetve közel-keleti országokba fog utakat szervezni a májusban debütáló Pyramidon Travel, de fontos tevékenységük lesz az ezen országokból való beutaztatás is.

hirdetés

Pyramidon Travel néven május közepén kezdi meg működését egy új, be- és kiutaztatással foglalkozó utazási iroda, melynek három tulajdonosa között van Abdel Karim Adel Ibrahim egyiptomi származású, Budapesten élő idegenvezető és menye, Abdel Karim Nikolett.

Abdel Karim Nikolett kérdésünkre elmondta, hogy apósa – aki a szakmai hátteret képviseli az irodánál – több évtizede dolgozik idegenvezetőként, és részben ezt kívánják tovább vinni a cég keretein belül. Nikolett, aki korábban utazásközvetítő irodánál dolgozott, az ügyfelekkel és a partnerekkel fogja tartani a kapcsolatot. Fő desztinációik Egyiptom mellett más észak-afrikai és közel-keleti országok lesznek, ezeknek az utazási csomagoknak a megszervezése egyelőre folyamatban van, de legfontosabb tevékenységüknek az ezekből az országokból való beutaztatás számít hazánk kulturális, aktív, valamint gyógyturizmusára alapozva. A vállalat emellett utazásközvetítéssel is fog foglalkozni, illetve saját szervezésű útjaikat is kívánják partnereken keresztül értékesíteni. Chartereztetni egyelőre nem terveznek, menetrend szerinti járatokkal fognak repülni.

„Inkább a minőséget helyezzük előtérbe a mennyiségnél, irodánk pedig ügyfélcentrikus lesz, és az alapprogramokon túl igyekszünk egyedi igényeket is megvalósítani” – mondta Abdel Karim Nikolett.

A Pyramidon Travel irodája a budapesti Ázsia Centerben nyílik, de az online felület nagyobb szerepet fog játszani az értékesítésben. Weboldaluk folyamatos fejlesztés alatt áll: a kiutas oldal magyar nyelven, míg a beutaztatással foglalkozó site angolul lesz elérhető.

Az utazási iroda cégadatok szerinti főtevékenysége az utazásszervezés, valamint az utazásközvetítés is szerepel tevékenységei között. A Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivataltól már megkapta az engedélyt utazásszervezésre, a cég külföldi szervezésre ötmillió, belföldire ötszázezer forint vagyoni biztosítékot kötött le a QBE Insurance biztosítótársaságnál.

Abdel Karim Adel Ibrahim (jobbra) és Abdel Karim Nikolett Egyiptomban
Abdel Karim Adel Ibrahim (jobbra) és Abdel Karim Nikolett Egyiptomban

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk