hirdetés
hirdetés

Európa legjobb úti célja lehet Veszprém

Elindult a cím megnyeréséért a város a European Best Destinations szervezet oldalán meghirdetett versenyen.

hirdetés

A közönségszavazás január 20-án indul, így lehetőség nyílik rá, hogy a Magyarországon egyedüli városként induló Veszprém elnyerje a címet,  közölte a Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft nyomán a Sokszinű Vidék.

 

2009 óta minden évben megméretteti magát Európa 20 legfelkapottabb turisztikai desztinációja a European Best Destination közönségszavazáson, hogy a vendégek véleményére bízva magukat kiderítsék, melyik város érdemes a „legjobb úti cél” címre.

Veszprém jelentős kulturális vonzereje, a város történelmi örökségének gazdagsága, továbbá a 2023-as évre elnyert Európa Kulturális Fővárosa cím már feltette „a királynék városát” az egyedi európai desztinációk térképére, írták a honlapon.

A közönségszavazásra 2023. január 20. és február 10. között kerül majd sor, ebben az időszakban lehet majd a városra leadni a voksokat a verseny honlapján.

(forrás: sokszinuvilag.24.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk