hirdetés
hirdetés

Év Vállalkozója díjat nyert a Lenti fürdő ügyvezetője

A Lenti Gyógyfürdő ügyvezetője, Kutfej Attila nyerte el a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségétől (VOSZ) az Év Vállalkozója díjat. Az elismerést pénteken adták át a Szövetség ünnepségén.

hirdetés

Kutfej Attila a Lenti Gyógyfürdő Kft. ügyvezetője magas szintű elismerést kapott a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségétől (VOSZ). A Szövetség országos elnökségének - Demján Sándor ügyvezető elnök javaslatára hozott - döntése alapján az „Év Vállalkozója” címet adományozták a lenti fürdő vezetőjének.

Az elismerést Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter adta át Kutfej Attilának a Művészetek Palotájában az elmúlt pénteken rendezett gálán. A díjat, amelyben más hazai vállalkozások vezetői is részesültek ez alkalomból, minden évben a vállalkozók napján kapják olyan hazai cégek irányítói, akik szakterületükön kiemelkedő teljesítményt értek el.

Kutfej Attilát a gyógyfürdő vezetőjeként Lenti történetének legnagyobb turisztikai beruházásának számító 3 milliárd forint értékű szállodaprojekt előkészítése során a fejlesztési tervek készítése, az eredményes uniós pályázat és a beruházás megvalósulását lehetővé tévő pénzügyi feltételek megteremtéséért végzett sikeres munkájáért jelölték a díjra.

„Úgy gondolom, hogy ez a díj nemcsak nekem szól hanem mindazoknak, akikkel sokat dolgoztunk együtt hosszú hónapokon át a négycsillagos szállodaprojekt és a fürdőfejlesztés sikeres megvalósulása érdekében. Elismerése annak, hogy az utóbbi évek turizmust negatívan érintő gazdasági válsága ellenére mi nem a "merjünk kicsik lenni" elvet követtük, nem az összetöpörödést választottuk hanem a jövőbe tekintettünk, mertünk nagyot álmodni és egy olyan, a város gazdasági jövője szempontjából stratégiai jelentőségű turisztikai projektet hoztunk létre, amely komoly előrelépést jelent Lentinek. A fejlesztéssel nemcsak egy új turisztikai attrakcióval bővül a város kínálata és nő a versenyképességünk, hanem számos új munkahely is teremtődni fog, amely sok helyi család számára biztosít majd megélhetést” - nyilatkozta Kutfej Attila a díj átvétele után majd így folytatta – „Mindemellett ez a díj országos szinten is méltó elismerése magának a lenti fürdőnek, valamennyi dolgozójának és Lenti városának is.”

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk