hirdetés
hirdetés

Februárban sorra nyílnak a gyógyfürdők

Nem mind, de közülük jó néhány. Itt a lista a februári nyitásokról a Termal Online információi alapján.

hirdetés

Karbantartási szünet után még január végén megnyitott ismét a miskolctapolca Barlangfürdő. Jövő héten a közkedvelt nyíregyházi Aquarius Élményfürdő, február 10-én pedig a Csongrádi Gyógyfürdő is újra megnyitja kapuit a látogatók előtt, olvasható a Termal Online oldalán. 

Forrás: miskolctapolcai Barlangfürdő
Forrás: miskolctapolcai Barlangfürdő
 

A nyíregyházi Aquarius Élményfürdőben január 9-én kezdődtek el a szükséges karbantartási munkálatok, ebbe beleértve a gépészeti rendszerek fertőtlenítését, a burkolatok javítását, valamint a finn szauna felújítását. A fürdő esetében eddig nem volt biztos az újranyitás dátuma, amennyiben az energiaárak nagyon kedvezőtlenül alakultak volna, a létesítmény csak március végén nyitott volna ki

A helyzet szerencsére jól alakult, a város polgármesterének közlése szerint, az Aquarius Élmányfürdő február 3-án, az az jövő hét pénteken reggel 9-től újra a megszokott rend szerint várja a fürdőzőket. A leállás elsősorban a fürdőrészleget érintette. Az Aquarius gyógyászatán csak rövid üzemszünet volt, ami azt jelenti, hogy a kezelések itt jelenleg is elérhetőek.

Február 10-én pedig egy másik közkedvelt fürdő, a megszépült Csongrádi Gyógyfürdő nyitja meg kapuit.

(forrás: Termál Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk