hirdetés
hirdetés

Gondban az esküvői ágazat

Az előzetes várakozások ellenére idén minden bizonnyal nem lesz több esküvő Magyarországon, mint az elmúlt két évben, mondta Isik Zsuzsanna esküvőpiaci szakértő a vg.hu kérdésére.

hirdetés

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a járványügyi intézkedések eltörlését követően is megmarad néhány új szokás, az egyik ilyen, hogy az esküdni vágyók egyre kisebb létszámú násznéppel számolnak. Ez korábban az utazási korlátozásokkal volt magyarázható, ma már inkább a magas költségek miatt hívnak kevesebb embert a lagzira a párok, mondja a szakértő.

depositphotos
depositphotos
 

Isik Zsuzsanna a vg.hu-nak elmondta, hogy átlagosan nagyjából 10 százalék körüli áremelés tapasztalható a piacon. Persze van olyan szolgáltató, amely nem vagy csak alig emelt a tavalyi árakhoz képest, de kiugró esetekben akár 30 százalékos drágulással is lehet találkozni. Az áremelések főként az alapanyagok árának és a munkabérek emelkedésével magyarázható, közölte Isik.

 

(forrás: vg.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk